Şimdi Ara

Bir Ak Partili Olarak ÖZELEŞTİRİ ZAMANI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
6.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: apran

Bu ülkede Chp ve Hdp gibi partiler belediye kazanabiliyorsa Akp nin kazanması çok normal.
    Siyaseti bu hale getiren akp oldu ama , başkanlık sistemi ve seçim şekline bakın her ülkede hiç kimse tek başına başkan olamıyor illaki %50 barajını geçmek için birileri ile ittifak yapmak zorundasın

MHP gibi amacı icaati önerisi geleceği olmayan bir parti gidip akp ile ittifak yapıyorsa geriye kalan da birilerini bulacaktır ittifak için.

Ayrıca şu algı oyunlarını bırakın CHP hdp kol kola vs

Senin taptigin adam Şivan Perwer gibi birisi ile kolkola şarkı söyledi daha bunun ötesi var mı?

İşine ne geliyorsa onu konuşuyor , önce sen düzgün adam ol sonra başkasından iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ittifaktan bahsetmedin parti olarak zihniyet ve yönetim olarak söyledim. Ayrıca ittifak yapabilir kimse bişey diyemez Ama metçe yapması lazım gizli saklı insanlara yalan söyleyerek değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

Ben senin bu yaptığın özeleştiriyi yıllardır burada hatalara olarak yazan vatandaşım.

Benim ön gördüğümü sen burada özeleştiri olarak yazıyorsan oturup bir düşünmen lazım.

Kazansaydın yine terörist olarak görmeye devam edecektin diğerlerini/bizleri.

Kıçı kırık adamlar için bir oy uğruna, belki de yere düşersen ilk kaldıracak kişileri, seni asla düşünmeyen kişilerin direktifleriyle ayrıştırırsan tabi ki seni kaale alanlar olmayacaktır.

Seçim, hırs, güçten önce insanlığı merkez almayı herkes bilmelidir !

Alıntıları Göster
    Birincisi ben bu eleştirileri seçimden önce de yapiyordum. Hâlâ yapıyorum. Burda benim belirtmek istediğim Ak Parti yöneticilerinin neden kazanamdiklarini görmeleri...

İkincisi sizi terörist olarak falan gördüğüm yok.

• 1- dolar 5,50 değil 3,50 olsaydı akp %52,5 değil %60 oy alırdı.
    2- akp nin oyları düşmedi ama "oylar değişti". nasıl? akp nin batıdaki kaybettiği oyların yerini doğudaki oylar aldı.
    .
    1- seçim kazandıran ana etken dolar/enflasyon dur. diğerleri mikro etkenler, seçimi kazandırmaz.
    2- şu %52,5 oy değişmedi diyenler tespiti düzgün yapsın. oylar yer değiştirdi. kalabalık zengin batı dolara tepki gösterdi akpye oy vermedi. doğudaki halk yatırımlardan sonra akpye oy verdi.
    .
    yani doğuya para harcanırsa terör biter bunu da görmüş olduk.
  • Kimse istanbulu akp nin kaybedeceğine ihtimal vermiyordu, kıran kırana geçecekti belki ama akp öyle yada böyle kazanır diyorlardı. Ankara ise kritik olmasına rağmen akp seçmeni gözünde akp alırdı. Hatta İzmir i dahi alabileceğiniz düşünenler bile yok değildi akp tayfasında. İşler değişti, büyük şehirlerdeki bu değişim yavaş yavaş diğer şehirlere doğru yayılacak. İnsanlar ister istemez bu değişimden etkilenecek. Seçimler yaklaştıkça yeni partiler kurulup özelliklede akp nin oyunu kırabilecek benzer görüşteki bir parti akp nin tek başına iktidar olmasını zor hale getirebilir. Zaten böyle bir durumda akp gücünü kaybedeceği için çöküşüde başlamış olacaktır. Önümüzdeki 4 yıl kritik bir sürek partiler açısından.
  • Seçim kaybedince mi aklınıza geldi özeleştiri?
    Neyse yine de olumlu bir gelişme.
  • 1.İcini bosalttiklari kavramlara (yerli, milli, sehitlik, din ) fetoyu dis gucleri ekleyip , her seyi bunlara baglamalari artik inandirici olmuyor.Beka soylemleri ile mum diktiler

2.Bakkalin fetocusu bile ortaya cikmis iken , siyasi fetoculerin nerede oldugunu dile bile getirmemeleri.

3.Yolsuzluklar ile mucadele etmeyip , vatandasim asgari ucretinden tasarruf et ki ilce il baskanin trilyonluk araca binsin sen yeterki tasarruf et demesi.

4.İsin ehline verilmeyip Ekonominin , damadina verilip mundar edilmesi.

5.Secim sureci boyunca Cumhurbaskanligi yerine Genel baskanlik yapmasi ve bunu nefret soylemleri ile yapmasi, artik kotuleyerek oy kazanma devri bitti.!

6.Tanzim Satislarin , bolluk bereket gostergesi oldugunu demeye getirmesi( buz gibi havada 2 lira ucuz diye saatlerce sirayi bekleyen bolluk icinde tabi.)

7.Kibir ile kaplanmalari, hic olmeyecek, hic kaybetmeyecek gibi davranmalari.

8.Medyayi ele gecirip, insanlarin internet uzerinden Ozellikle Youtube da secim videolari izlemelerinin onunu acmalari.

9.90 lar cop daglari deyip duran neslin yavas yavas azalip, genc neslin yalanci kutu tvyi degil de, internet ile buyudugunun farkina varamamalari.

10.Son senelerde bir cok secim yapilip ve her secim de ayni hizmetleri surekli tekrarlayarak oy istemeleri.

11.Yeni Zelanda teror saldirisindan oy devsirmeye kalkip , vahset goruntulerini alenen colul cocugun oldugu yer de gostermeleri, uluslar arasin da ve ulke icinde tepkiye neden olmalari

12.Devlet adamligi bilinci olmadan atara atar yapmalari.

13.Brunson Olayi.

En basit haliyle suan yazacaklarim bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxa -- 3 Nisan 2019; 10:43:41 >

• hala olayı para sanıyorlar ona yanıyorum.
    ülkede adalet yok önce adaleti sağlamaları gerekiyor.
    çalanın yanına kaldığı, namuslunun cezalandırıldığı ortamda hiçbir düzen olmaz.
  • Konu sahibine ciddi ciddi 1 lafım olacak;

Ak Parti'li olan benim de çok tanıdığım var. Ağızlarından reis düşmez. Onların da farklı eleştirileri var. Ama sizinkine benzer konular da var.

Sadede gelirsem, sizler Ak Parti'li olarak Sayın Cumhurbaşkanını eleştiremediğiniz sürece istediğiniz kadar öz eleştiri yapın hiç bir şekilde işe yaramaz.
  • genel halkın alım gücü çok düştü.bunu engelleyemezlerse oyları düşecektir.bu işlerin çözümleri zor ve imkansız görünse bile aslında basittir.çözüm her türlü üretime,toprağa,yer altı kaynaklarına ve insanlara yatırım yapmaktır.ilk adımlar atıldıktan sonra gerisi daha kolay gelmektedir.elbette bunlar için ülkemizde siyasi istikrar da çok önemlidir.

devlet yatırımcı olmaz durumları ile bu işler düzelmez.Atatürk de ilk kalkınma planında özel sermaye eli ile yatırım yapılmasını öngörmüş bu öngörüsü olumlu ilerlemeyince hemen 2 sene sonra ikinci kalkınma planını devreye sokmuştur.ikinci kalkınma planında ana unsur devlet eliyle yatırım ve kalkınmadır.bunlar nutukta yazmaktadır.

daha sonra da hizmet kalitesini arttırmaktır.zengin yerine yoksulu,işçiyi,çiftçiyi gözetmektir.

mesela ben işsiz bir bireyim,ailemle yaşıyorum ve gss primi ödüyorum her ay.artım yok bir de devletimiz benden para talep ediyor

şimdi sırada abd'nin s400 üzerinden yeni ambargoları olacak yüksek ihtimal.bunlara karşı önemli önlemler alınmazsa döviz kurları tekrar yukarıya yönelip düşük olan alım gücü daha da düşecektir.halk bunlara istemsiz tepki vermektedir.tenceresi kaynamayınca,yemeğe ekmeği olmayınca dağı taşı yiyecek durumda değildir insanlar.beka,terör vs tehditleri çok çok önemli olsa da insanların temel ihtiyaçlarını karşılayacak gelirlere sahip olması elzemdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-92A2F8722

Eyt konusunda erdoğanın arkasındayım. Ben 65 yaşında emekli olacakken bunlar 45 yaşında maaş bağlansın istiyorlar. Ve sadece bunu kendi dönemleri için istiyorlar. Sobraki nesil umurunda değiller
    Emeklilik için ana kıstas 55'ti normalde yaş olarak bizim ülke içinde gerekli genel olarak bakarsan ama şuda var 55 yaşında birinin iş bulması zor, iş yapamazsada geçinemez.İş olanağı zaten kısıtlı bir adam genelleme olarak söylüyorum nasıl 60 63 yaşında iş bulsun geçinebilsin bak diyorum ki ülkede zaten hali hazırda yüzde 25 oranında genç işsizlik var.Yüzde 11 de genel işsizlik.Toplamda yüzde 40 a varıyor.Avrupa'da her aile bireyi çalışıyor eğitimli mesela bizde bir 4 kişilik ailenin geçimi hala çoğunlukla tek kişi üzerine kalmış e ne olacak böyle.

Olması gereken şey iş sahalarının artırılması sen emeklilik yaşını artıracaksan bir zahmet seve seve o yaş aralığında insanların çalışabileceği iş sahası açmak zorundasın .Yoksa o hükmün hiç bir değeri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 3 Nisan 2019; 19:52:35 >

• Iste bu günleri bekliyordum ben. Benim aziz milletimin ne zaman uyanacak olmasini.. artık bir nebze de olsa ileri günlerin aydinligina hep birlikte şahit oluyoruz/olacagiz..

Ekrem Imamoglunda bu potansiyel varken bırak CHP genel baskanligini Cumhurbaşkanı adayı olup kazanabileceğine eminim artik..

Adamin onunu kesseler de geldigi nokta ortada.. bu bir taktir meselesidir. Hak eden yerini bulur sozunun tam karsiligidir
  • kardeş akp hata yapmaz niye böle yazıyosun. ameriga ve isralin oyunları bunlar.

tayfun sakinciyoutube
    Resmi gazeteye de inanma ...
    https://www.youtube.com/watch?v=ZbF4rCZQNRU

böyle değil mi kardeş sen akplisin reisin ne derse okey demen lazım değil mi

siz eleştirilmezsiniz siz mükümmel değilmiydiniz

• Ülkede adaleti bitirsinler. Ülkeyi parsel parsel satsınlar, yandaşı zengin etsinler. Halkı vergiyle ezsinler. Bunları göre göre destekliyorsan ya vicdanın yoktur, ya da çıkarın vardır. Çok şükür haksızlık karşısında susup dilsiz şeytan olmadık. Eleştirinin zamanı olmaz, adam olan da haksızlık, yolsuzluk, adaletsizlik karşısında susmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halkın derdini düşünen yok arkadaş herkes düşmüş bi koltuk sevdasına kim takar milleti şu dönemde halkı düşünen tek bi siyasetci yok anca duygu sömürüsü birisi allah allah der digeri atatürkden geçinir alayı kolpa

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.