Şimdi Ara

Bir Ak Partili Olarak ÖZELEŞTİRİ ZAMANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
6.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1) Milyonlarca insanı ilgilendiren EYT sorunu kestirip atilmak yerine, sorun çözmek adına birşeyler yapılmalıydı. (En azindan telafi olarak)

2) Milletin sırtına yüklenen ve sürekli yükseltilen vergiler hafifletilmeliydi.

3) Devlet eliyle, 1000 kazanan İş adamlarından 10 alınarak; 10 kazanan küçük esnaf/değişik küçük iş sahiplerinden 5 alinmamaliydi. (Vergi)

4) Parti içinde yolsuzluğu, hırsızlığı vs tespit edilen herkes doğrudan parti eliyle ihraç edilmeli ve yargıya teslim edilmeliydi.

5) Güneydoğuya kayyum eliyle yapılan hizmetler, Anadolu'da Ak Parti'nin %70-80 oy aldığı ilçelere ve köylere de yapılmalıydı. (Bazı köy yolları hâlâ berbat, örneğin Samsun-Havza köy yolları)

BUNLARIN HEPSİ BU ZAMANA KADAR YAPİLMASİ GEREKENLER OLSA BİLE HİÇBİRSEY İÇİN GEÇ DEĞİL!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim hala özeleştiri diyip sonra EYT erken yaşta emeklilik meselesini yapsalardi diyorsun yani benim işimi görsünler oy alsınlar diyorsun , 20 senede ülkenin anasını ******ler şimdi ben bunlara benim işimi gördüler diye oy mu vereceğim?

Bana benim işimi görüp benden rüşvet ister ister gibi oy isteyen hükümet lazım değil , bana ulkesinin işini gören hükümet lazım , neymiş hükümet beni erken emekli etti oleyyyy oylar AKP'ye , peki ülkenin gerisi ne olacak? Ülkenin gençlerinin geleceği ne olacak?

Her zaman söylerim bu akp bu şekilde bir Avrupa ülkesinde 2 dönem seçim kazansın bende essegim diye sokakta aniririm sadece bu ülkede seçim kazanır bu insanlar ile
    nedenler konuyu açan arkadaşın yazdığı gibi basit.

artan yolsuzluklar,
    artan vergiler,
    azalan isdihtam,
    suriyeliler politikasında baştan aşağı çuvallama -insan kendi ülkesinde ikinci sınıf vatandaş olur mu yahu?-
    dış politika'da çökme,
    artan döviz kuru ve yerli paranın yurt içerisinde işlevsizleşmesi.
    biten liyakat -torpilin torpili ezmesi ki burası çok acıdır-
    ayrıştırma, tehdit ve iftira siyaseti -biz ve onlar, terör örgütü ile ilişkilendirme-
    rahatlık ve halktan kopmak -insanlar atanamadıkları için intihar etti bu ülkede-
    tarihinde sorun olmayan bekâ meselesinin patlak vermiş olması. -sevr imzalandığında dahi Atatürk ve yanındaki insanlar Kurtuluş Savaşı'nı verdi, umutsuzluğa esir düşmediler.-
    tanzim satışlar -Allah'ın sopası diyebiliyorum buna sadece-
    gözden kaçıyor sanılmasın, satılan devlet kurumları. -palet fabrikası, şeker fabrikaları, varlık fonundaki şirketler ... burası saymakla bitmiyor-
    akp içerisindeki yolsuzluk ve fetö temizliğinin yapılmaması -ki dayısı olan terörist de olsa, yolsuzluk ta yapsa içerden çıkıyor, suçlu da olsa yatmıyor diye algı var sokakta, inanmayan anket yaptırsın-
    şehirlerden silinen Atatürk ismi. -ben Atatürk'ü putlaştıran biri değilim ama "seviyorum" demem bile bazı arkadaşlarda tapınıyormuşum hissiyatı yaratıyor. tamam yatırım yapabilirsiniz, yeni tesisler, yapılar kurabilirsiniz iyi yaptığınız yapılardan bazılarının ismini Atatürk koysanız ölür müsünüz? kaldı ki Atatürk dünyada "dünyanın kaderini değiştiren 4 büyük liderden birisi diye okutuluyor, bilin istedim"

buyrun size öz eleştiri konuları akp'li kardeşlerim. hadi buyrun hatam varsa insani sınırlarda tartışalım.
    Ben senin bu yaptığın özeleştiriyi yıllardır burada hatalara olarak yazan vatandaşım.

Benim ön gördüğümü sen burada özeleştiri olarak yazıyorsan oturup bir düşünmen lazım.

Kazansaydın yine terörist olarak görmeye devam edecektin diğerlerini/bizleri.

Kıçı kırık adamlar için bir oy uğruna, belki de yere düşersen ilk kaldıracak kişileri, seni asla düşünmeyen kişilerin direktifleriyle ayrıştırırsan tabi ki seni kaale alanlar olmayacaktır.

Seçim, hırs, güçten önce insanlığı merkez almayı herkes bilmelidir !
    Bu seçimi kaybedilmesinin nedeni aşağıdaki gibi Ak partili babası ya da kocası sayesinde sefa süren ve halkı hor gören tipler yüzünden. Çok net hatırlıyorum eskiden CHP halkı hor gördüğü üstten baktığı için oy verilmezdi şimdi aynı algı Ak parti üzerinde oluştu ve nefret edilir olduk.

https://eksiup.com/fc747a6aa210
  • Hocam listeyi çok kısa tutmuşsun ama yine de tebrik ederim olgunluk gösterdiğiniz için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar zaten oy atmamak için yeterli sebepler değil mi :D

• Şu mitinglere harcanan paralarla eyt sorunu falan kalmazdı.
    Vergileri ödeyen maaşlı kesim. Büyüklerin kim olursa olsun 600 milyonluk vergi borcu siliniveriyor.
    Nasıl olsa oy veriyorlar diyerek hizmet etmemek her partide var.
  • 5 si varya en can alıcı nokta olmuş.

• Sen kimsin ki özeleştiri yapıyorsun ?

Liderin bana terörist demiş, ne hakla özeleştiri yapabilirsin ?

Özür dile önce
  • _OlguN_ kullanıcısına yanıt
    Siz kimsiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • r10semih kullanıcısına yanıt
    Hayır..

• 4) Parti içinde yolsuzluğu, hırsızlığı vs tespit edilen herkes doğrudan parti eliyle ihraç edilmeli ve yargıya teslim edilmeliydi.

Suradan baslamalı idiniz ama çok az kisi kalır.
  • Bakın bu ülkede Türkler 3. Sınıf vatandaş maalesef Suriyeliler ve Kürtlerden daha az önemli durumdayız.
    1 milyar liradan fazla para yatırılmış sur a sonuç ne ? Gene aynı belediye.
    Kütahya son 2 belediye seçimi de yüzde 60 dan 45 e oradan 30 kusura inmis neden? Afedersiniz de çingen mahallesinin ortasına park yapmaktan başka ele gelen hiç bir şey yapılmadı koca şehire... Çocukluğumdan beri aynı Uşak Afyon aldı başını gitti Kütahya 0
    Batı illerine özellikle de iç batı üvey evlat gibi davranıldı.
    EDİT ekleme: ekonomi çocuk oyuncağı değil sen uretmezsen dolar da faiz de uçar sonra sen uçarsın.

Not: ampullu partiden değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihburak95 -- 1 Nisan 2019; 1:57:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özeleştiri yapacağına, yaptıkları doğru işleri yazsaydın "daha az" yorulurdun.

• gssyi de yaz

herkes bir tek şey yazsın 1000. maddeyi görürüz
  • Akpnin elinde öyle bir fırsat vardı ki efsane olurdu efsane. Akpnin tabanı Erdoğan tapıyor gibi zaten neden bu kadar keskin açıklamalar yapıyor ki. Halbuki çıksa herkesi kucaklasa oy verilmese de saygı duyulurdu.

İki de bir de benim başörtülü bacım derken şort giyen kadına şeytansın sen diyerek dayak atıldığında çıkıp o kızın yaşında benim kızım var deyip olmayan Kabataş olayının üzerinde durduğunun binde biri üzerinde dursaydı herkes böyle nefret etmezdi belki.
  • Samimiyetle tebrik ediyorum. Ak parti için yara sarma ve proje üretme vaktidir. Bu yazdıklarınıza bence en başta eğitimle ilgili maddeler de eklenebilir. Benim en hazmedemediğim durum herhalde rüşvet iddiaları ve itiraflarına rağmen paraların faiziyle iade edilmesidir. Neyse Türkiyede bütün partilerin ve kişilerin en başarısız olduğu konuda bir adım atmışsınız.

• nedenler konuyu açan arkadaşın yazdığı gibi basit.

artan yolsuzluklar,
    artan vergiler,
    azalan isdihtam,
    suriyeliler politikasında baştan aşağı çuvallama -insan kendi ülkesinde ikinci sınıf vatandaş olur mu yahu?-
    dış politika'da çökme,
    artan döviz kuru ve yerli paranın yurt içerisinde işlevsizleşmesi.
    biten liyakat -torpilin torpili ezmesi ki burası çok acıdır-
    ayrıştırma, tehdit ve iftira siyaseti -biz ve onlar, terör örgütü ile ilişkilendirme-
    rahatlık ve halktan kopmak -insanlar atanamadıkları için intihar etti bu ülkede-
    tarihinde sorun olmayan bekâ meselesinin patlak vermiş olması. -sevr imzalandığında dahi Atatürk ve yanındaki insanlar Kurtuluş Savaşı'nı verdi, umutsuzluğa esir düşmediler.-
    tanzim satışlar -Allah'ın sopası diyebiliyorum buna sadece-
    gözden kaçıyor sanılmasın, satılan devlet kurumları. -palet fabrikası, şeker fabrikaları, varlık fonundaki şirketler ... burası saymakla bitmiyor-
    akp içerisindeki yolsuzluk ve fetö temizliğinin yapılmaması -ki dayısı olan terörist de olsa, yolsuzluk ta yapsa içerden çıkıyor, suçlu da olsa yatmıyor diye algı var sokakta, inanmayan anket yaptırsın-
    şehirlerden silinen Atatürk ismi. -ben Atatürk'ü putlaştıran biri değilim ama "seviyorum" demem bile bazı arkadaşlarda tapınıyormuşum hissiyatı yaratıyor. tamam yatırım yapabilirsiniz, yeni tesisler, yapılar kurabilirsiniz iyi yaptığınız yapılardan bazılarının ismini Atatürk koysanız ölür müsünüz? kaldı ki Atatürk dünyada "dünyanın kaderini değiştiren 4 büyük liderden birisi diye okutuluyor, bilin istedim"

buyrun size öz eleştiri konuları akp'li kardeşlerim. hadi buyrun hatam varsa insani sınırlarda tartışalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seglopsi -- 1 Nisan 2019; 2:34:45 >

• Suriyelileri baş tacı yapmak hususunda da bir ozelestiriniz olacak mi

• güzel tespitler, zaten bu eleştiriler yapilsaydi bakanlardan,seçmenlerden şimdi olay bambaşkaydı. Güzel noktalara değinmişsin ama yine birşey değişmez yani

• Hahaha
  • Çok şey var yazacak, çok. Ama şimdilik yazmak istemiyorum.

Sadece şunu bil. İktidar kendi imparatorluğunu kurdu, sen ise fakirleştin. Ben ticaret yapmakta zorlanıyorum bak. Ne hale getirdiler bizi, ülkemizi canım vatandaşımı. Ama adam krallar gibi yaşıyor bu koyuyor bana. Her geçen gün eriyen işsiz kalan 1 milyon daha artan vatandaşı görünce içim gidiyor. Dolar artışı yüzünden iş yerlerinin iflas etmesi ve işçilerin çıkartılması.. daha ne diyelim ki? 2.020 TL asgari ücret bir anlam ifade etmiyor bu arada, daha çok krize sebep oldu.
  • Kardeşim hala özeleştiri diyip sonra EYT erken yaşta emeklilik meselesini yapsalardi diyorsun yani benim işimi görsünler oy alsınlar diyorsun , 20 senede ülkenin anasını ******ler şimdi ben bunlara benim işimi gördüler diye oy mu vereceğim?

Bana benim işimi görüp benden rüşvet ister ister gibi oy isteyen hükümet lazım değil , bana ulkesinin işini gören hükümet lazım , neymiş hükümet beni erken emekli etti oleyyyy oylar AKP'ye , peki ülkenin gerisi ne olacak? Ülkenin gençlerinin geleceği ne olacak?

Her zaman söylerim bu akp bu şekilde bir Avrupa ülkesinde 2 dönem seçim kazansın bende essegim diye sokakta aniririm sadece bu ülkede seçim kazanır bu insanlar ile

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.