< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Şu mitinglere harcanan paralarla eyt sorunu falan kalmazdı.
Vergileri ödeyen maaşlı kesim. Büyüklerin kim olursa olsun 600 milyonluk vergi borcu siliniveriyor. Nasıl olsa oy veriyorlar diyerek hizmet etmemek her partide var. |
Hocam listeyi çok kısa tutmuşsun ama yine de tebrik ederim olgunluk gösterdiğiniz için.
|
Sen kimsin ki özeleştiri yapıyorsun ?
Liderin bana terörist demiş, ne hakla özeleştiri yapabilirsin ? Özür dile önce |
Kardeşim hala özeleştiri diyip sonra EYT erken yaşta emeklilik meselesini yapsalardi diyorsun yani benim işimi görsünler oy alsınlar diyorsun , 20 senede ülkenin anasını ******ler şimdi ben bunlara benim işimi gördüler diye oy mu vereceğim?
Bana benim işimi görüp benden rüşvet ister ister gibi oy isteyen hükümet lazım değil , bana ulkesinin işini gören hükümet lazım , neymiş hükümet beni erken emekli etti oleyyyy oylar AKP'ye , peki ülkenin gerisi ne olacak? Ülkenin gençlerinin geleceği ne olacak? Her zaman söylerim bu akp bu şekilde bir Avrupa ülkesinde 2 dönem seçim kazansın bende essegim diye sokakta aniririm sadece bu ülkede seçim kazanır bu insanlar ile |
nedenler konuyu açan arkadaşın yazdığı gibi basit.
artan yolsuzluklar, artan vergiler, azalan isdihtam, suriyeliler politikasında baştan aşağı çuvallama -insan kendi ülkesinde ikinci sınıf vatandaş olur mu yahu?- dış politika'da çökme, artan döviz kuru ve yerli paranın yurt içerisinde işlevsizleşmesi. biten liyakat -torpilin torpili ezmesi ki burası çok acıdır- ayrıştırma, tehdit ve iftira siyaseti -biz ve onlar, terör örgütü ile ilişkilendirme- rahatlık ve halktan kopmak -insanlar atanamadıkları için intihar etti bu ülkede- tarihinde sorun olmayan bekâ meselesinin patlak vermiş olması. -sevr imzalandığında dahi Atatürk ve yanındaki insanlar Kurtuluş Savaşı'nı verdi, umutsuzluğa esir düşmediler.- tanzim satışlar -Allah'ın sopası diyebiliyorum buna sadece- gözden kaçıyor sanılmasın, satılan devlet kurumları. -palet fabrikası, şeker fabrikaları, varlık fonundaki şirketler ... burası saymakla bitmiyor- akp içerisindeki yolsuzluk ve fetö temizliğinin yapılmaması -ki dayısı olan terörist de olsa, yolsuzluk ta yapsa içerden çıkıyor, suçlu da olsa yatmıyor diye algı var sokakta, inanmayan anket yaptırsın- şehirlerden silinen Atatürk ismi. -ben Atatürk'ü putlaştıran biri değilim ama "seviyorum" demem bile bazı arkadaşlarda tapınıyormuşum hissiyatı yaratıyor. tamam yatırım yapabilirsiniz, yeni tesisler, yapılar kurabilirsiniz iyi yaptığınız yapılardan bazılarının ismini Atatürk koysanız ölür müsünüz? kaldı ki Atatürk dünyada "dünyanın kaderini değiştiren 4 büyük liderden birisi diye okutuluyor, bilin istedim" buyrun size öz eleştiri konuları akp'li kardeşlerim. hadi buyrun hatam varsa insani sınırlarda tartışalım. |
Siz kimsiniz?
|
4) Parti içinde yolsuzluğu, hırsızlığı vs tespit edilen herkes doğrudan parti eliyle ihraç edilmeli ve yargıya teslim edilmeliydi.
Suradan baslamalı idiniz ama çok az kisi kalır. |
Ben senin bu yaptığın özeleştiriyi yıllardır burada hatalara olarak yazan vatandaşım.
Benim ön gördüğümü sen burada özeleştiri olarak yazıyorsan oturup bir düşünmen lazım. Kazansaydın yine terörist olarak görmeye devam edecektin diğerlerini/bizleri. Kıçı kırık adamlar için bir oy uğruna, belki de yere düşersen ilk kaldıracak kişileri, seni asla düşünmeyen kişilerin direktifleriyle ayrıştırırsan tabi ki seni kaale alanlar olmayacaktır. Seçim, hırs, güçten önce insanlığı merkez almayı herkes bilmelidir ! |
Bu seçimi kaybedilmesinin nedeni aşağıdaki gibi Ak partili babası ya da kocası sayesinde sefa süren ve halkı hor gören tipler yüzünden. Çok net hatırlıyorum eskiden CHP halkı hor gördüğü üstten baktığı için oy verilmezdi şimdi aynı algı Ak parti üzerinde oluştu ve nefret edilir olduk.
https://eksiup.com/fc747a6aa210 |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihburak95 -- 1 Nisan 2019; 1:57:30 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seglopsi -- 1 Nisan 2019; 2:34:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|