Şimdi Ara

Bir akıllı telefonu kaç yıl kullaniyorsunuz? (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
9
Favori
115.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 yılında aldığım samsung gio 9 yıldır aileye hizmet ediyor. Su anda anneannemin hizmetinde.

2013 yılında aldığım samsung galaxy grand duos 7 sene aktif kullanıldı. Gecen sene üzerine su dökülmesine dayanamadı ve hayata gözlerini yumdu.

2017 yazında aldıgım lenovo p2 yi 3.5 senedir kullanılıyorum.

• iphone 5s 2013'te ilk çıktığı ay aldım hala kullanıyorum. hem de orijinal piliyle. ama yakında pili değiştireceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

iphone 5s 2013'te ilk çıktığı ay aldım hala kullanıyorum. hem de orijinal piliyle. ama yakında pili değiştireceğim.

Nasıl yani 7.5 senedir aynı pili mi kullanıyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg g3. 2014'te almıştım hala kullanıyorum, 7 yıl olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Nasıl yani 7.5 senedir aynı pili mi kullanıyorsunuz?

Alıntıları Göster

evet. ama artık tamamen öldü gibi. yüzde 40'ta iken google maps açtığımda kapanıyor telefon, sonra tekrar açıyorum yine yüzde 40'ta görünüyor  

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

evet. ama artık tamamen öldü gibi. yüzde 40'ta iken google maps açtığımda kapanıyor telefon, sonra tekrar açıyorum yine yüzde 40'ta görünüyor  

Alıntıları Göster
    Hiç uğraşmayın. Bende de 4.5 senelik 7 plus var, dün deji max taktırdım telefon resmen tekrar doğdu :)

• suan s7 edge var 5 yıldır benle ekranda pembe cızgı cıkmasa 5 sene daha kullanırım ama sanırım 1 2 seneye yenılıcem

• iPhone 7 Plus 4.5 seneyi geçtik 5’e doğru gidiyoruz. Deji max ile pili yeniledim kaldığı yerden canavar gibi devam ediyor. Ben bırakmak istiyorum telefonu ancak o beni bırakmıyor.

• 3 senedir mi 6 kullanıyorum. Bundan önce g3 vardı o 3. Senesini geçtikten sonra pert olmuştu. Mi 6nin daha ömrü var gibi, 4. senesinden sonra kaçak bi xiaomi almayı düşünüyorum.

• 5 sene lg g3 kullandım

1,5 sene oldu yeni telefonum redmi note 8 ( en az 5 yılda onu kullanırım )

• 2015 sonunda aldığım Iphone 6S/16 gb ile dün itibari ile yollarımızı ayırdık.

Kendisi bana 5.5 yıl kadar eşlik etti daha kullanmaya devam edebilirdim ama hafıza işi son 1 senedir beni bıktırmıştı.

Hayatımda ilk defa android geçtim Xiaomi Mi10T ile bakalım bu kaç sene benimle olacak.

• 4 sene iphone 5s, 4.5 sene 7 plus ve dünde 12 aldım bi 5 yılı var gibi 

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

7 plustan 12'ye geçtim bende 4.5 senedir kullanıyordum. Kamera ve batarya artık tatmin etmediği için değiştim açıkçası. yoksa 1-2 yılı daha vardı.

• 5 senedir iphone 7 kullanıyorum. 7-8 ay önce bataryası su gibi gidiyor diye degistirdim. Bi 2-3 sene en az kullanırım. Her türlü işimi görüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: farukclkk

7 plustan 12'ye geçtim bende 4.5 senedir kullanıyordum. Kamera ve batarya artık tatmin etmediği için değiştim açıkçası. yoksa 1-2 yılı daha vardı.

Hocam hız ve kamera anlamında çok farketti mi? Ben 12 pro max alayım ama youtube videolarını da bunla çekeyim 5 sene de gitsin diyorum. Siz ne dersiniz?

• Kısa sürelerde de değiştirdiğim oldu ancak telefonu sevdiysem en az 2 - 2.5 sene kullanıyorum.

• Yaklaşık 1 yıl 11 aydır J4 Plus kullanıyorum. Bakalım ne kadar devam edecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HTC DESİRE 300

-2014 TEMMUZ AL

-2016 AĞUSTOS KIRILDI

GM DİSCOVERY

-2016 AĞUSTOS AL

-2019 EYLÜL EMEKLİYE AYIRDIM KANEPENİN ALTIND AHALA ÇALIŞIYOR

SMASUNG M20

-2019 EYLÜL AL

-2020 ARALIK AYINDA SAT, KASMAYA BAŞLADIĞI İÇİN,AMA SAĞLAM TELEFONDU

SAMSUNG M51

-2020 ARALIK AYINDA AL

-HALA KULLANIYORUM.ŞİMDİKYE KADAR KULLANDIĞIM EN İYİ TELEFON

YAKLAŞIK 7YILDA 4 TELEFON DEĞİŞTİRMİŞİM.ORTALAMA 1.5YIL KULLANMIŞIM.

• Her seferinde çok güzel tercih yapmışsınız.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.