Şimdi Ara

Bir anda kapanan laptop ve yanıp sönen adaptör ışığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
88.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İşinize yarayabilir belki, Acer'n sayfasında okudum, bataryayı ve şarj cihazını pc'den çıkartıp power tuşuna 10 saniye basılı tutarak anakart üzerinde ki statik akımı boşaltın, bataryayı ve şarj cihazını bağlayıp bilgisayarı açın yazıyordu. Denedim sorun ortadan kalktı. Umarım tekrarlamaz...
  • Malesef sorun devam ediyor aynı şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Hawk.

Malesef sorun devam ediyor aynı şekilde.

Hocam aynısı başıma geldi uyku moduna aldım bir daha da açamadım büyük ihtimalle anakart yandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KFCTAVUGU

quote:

Orijinalden alıntı: Black Hawk.

Malesef sorun devam ediyor aynı şekilde.

Hocam aynısı başıma geldi uyku moduna aldım bir daha da açamadım büyük ihtimalle anakart yandı.

Çok geçmiş olsun hocam. Şuan bahsettiğim laptopdan yazıyorum. En fazla yarım saat sonra veya 15dk sonra yine elektrik almayı kesicek ve pil'de çalışmaya alıcak kendini. Şarj kablosunu laptopdan çıkartıyorum pil'i de çıkartıyorum 2-3 dk sonra tekrar takıyorum elektriği alıyor ve çalışıyor ama yine belirttiğim süre sonunda tekrarlıyor sorunu. En iyisi yarın çarşıya çıkıp teknik servise göstermek olucak yoksa çıldırıcam üst üste sorunlar geliyor çıkıyor kafayı yememek elde değil.

• Aynı sorun bende tahminin şarj soketi sorunlu sonucu nedir sizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer bir sorunum var

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=117576528&p=1&anchorToGo=117576528#117576528

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.