Şimdi Ara

Bir Android telefona iPhone ile aynı parayı verir misiniz? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
1
Favori
10.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AMD En Eyisi Moruq A kullanıcısına yanıt
    Nougat hangi Nougat? :D S7 üzerinde Nougatdan oreoya geçişte ciddi performans artışı var. Ama oxygen os'un nouguatu herhangi bir iPhone'dan hızlı.

Jetmiş, sizin jetleri ios 11 geldiğinde gördük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    masalla kendinizi kandırın iyi uykular...
  • Murat Burç M kullanıcısına yanıt
    LineageOS Nougat'ı.

Zaten yazımda belirttim Oreo'nun güzel olduğunu.

iOS 12 ile bizim jetler yoluna devam ediyor merak etme.

Arada bi çürük versiyon çıkabilir tabii. Önemli olan 1.0 dan 7.1.2 ye kadar çıkmamış olması.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: montaj34

parayı ben kazanıyorum,istediğim telefona istediğim parayı veririm.kime ne ?
    Cidden bu kadar boş bir insan mısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

Sayın Mesut Çevik, "Android cihazlara $1.000 verilmez" diyorsunuz. Peki iOS cihazlarda $1.000'ı "gözü kapalı" verdirecek şey(ler) ne?

"Stabilite" derler şimdi...

2 yıldır HTC 10 kullanıyorum, hiçbir donma-kasma yaşamadım. Bakın, 2016 model Android cihazdan bahsediyorum.

Eniştem 2012'de aldığı NoteII'yi daha yeni değiştirdi, sorunsuz kullanıyordu. Ekranını düşürüp kırdığı için değiştirdi. Bakın, 6 yıllık Android cihazdan bahsediyorum.

Ablam 2015'ten beri Lenovo P70 kullanıyor. ₺799'sına almıştık o zaman, hâlâ tıkır tıkır çalışıyor. 4000 mAh bataryası da cabası.

Babam 2016'dan beri Huawei Honor 7 kullanıyor. Yüklemediği oyun kalmadı, ayda binlerce dakika telefon görüşmesi yapıyor. Yine de sorunsuz bir deneyim sağlıyor hâlâ.

Apple kendisi kabul etti eski cihazları yavaşlattığını. "Ne de olsa yenisini alan bir kitle var. Eskisiyle idare edeni de bezdireyim, yenisini almak zorunda kalsın" diyen bir şirketten bahsediyoruz. Bir kitle gidip "gözü kapalı" bir şekilde iOS cihaz alırsa, olacağı bu.

Sayın Mesut Çevik şunu anlatmaya çalışıyor; "Millet $1.000'ı Note9'a vermez, gider yarı fiyatına Mi 8 alır". Sonuna kadar katılıyorum. Fakat Note9 ve türevi Android cihazları bu kümeye alıyorsunuz da; iOS cihazları neden almıyorsunuz?

Teknolojiden biraz olsun anlayan birisi, zaten gidip iPhone X da almaz. Yanlış anlamayın. "iPhone X alan teknoloji özürlüdür" demiyorum. Bence o cihaz da o ücretlere satılacak bir cihaz değil. Ortada Xiaomi gerçeği var, OnePlus gerçeği var... Ha, para çoktur, mahalle ağzıyla "şekil" peşindedir, "Herkes dilinde iPhone, ben de bundan alayım" gibi sıradan bir düşünce yapısına sahiptir, "İkinci eli para yapıyor hacı" diyordur; o zaman gitsin alsın. Güncelleme desteği, iOS kullanmaktan hoşlanması gibi en kabul edilebilir kriterleri de kabul ediyorum, o zaten tamam. Fakat Xiaomi Mi 8'in iPhone X'a da bir alternatif olduğunu herkesin kabul etmesi gerekir.

Güncelleme desteği bir zahmet iyi olsun iPhone'un. Adamlar başka bir üreticiye iOS tabanlı cihaz yaptırsın, bakalım o cihazlara da güncelleme gelecek mi aynı şekilde. Güncelleme kıyası iPhone ve Pixel cihazlarla yapılır. Pixel cihazlarda güncelleme sorunu yok, sorun Android'e birçok şey ekleyen diğer üreticilerde. Hepsi kendi arayüzünü, kendi programlarını falan yüklüyor, yeni güncellemelerde de her bir modele optimize etmekle uğraşıyorlar ya da hiç uğraşmayıp güncellemeyi vermiyorlar. Üreticiler güçlü donanımlarla Android One gibi platformlara katılmalılar, başka çare yok gibi gözüküyor.

Evet, şu anda telefon alacak olsam, inanın hiçbirini almam. Halihazırda kullandığım 2016 model Android cihaz her işimi fazlasıyla görüyor. Android Oreo'yu aldık, bundan sonrasını da almayız diye düşünüyorum. Olsun, ne azından yavaşlatmıyorlar cihazları.

Note9'a da ihtiyacım yok iPhone'un yeni çıkacak olan cihazına da.

Saygılar.
    Bu zamana kadar forumda gördüğüm en mantıklı ve doğru yorum. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: imhotep_of_grudge

masalla kendinizi kandırın iyi uykular...
    ben oldum olası androidciyim. 3 sene G2 kullandım ve halen kenarda kullanırım. Custom rom ile android oreo yüklü G2 telefonuma. Ve her konuda yazmışımdır ios bana göre değil ve çok sorunlu bir işletim sistemi diye. ancak dün ios 12 beta 5 yükledim ve telefon cidden bambaşka oldu. Ha evet kısıtlamalar halen zoruma gidiyor, androidi çok özledim, istediğim telefon olsa geçeceğim ancak sezarın hakkını sezara vermek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C234DE19A

Bu mesaj silindi.
    Milleti bilmem benimki yavaşlamıyor yavaşlayacağını da sanmıyorum. Youtube da bir sürü video var pil değişiminden sonraki hız farkı hakkında.

7/24 çalıştır bak neler oluyor... arka planda biriken uygulamalar tamamen kilitleyip dondurabiliyor... ios pişmanlıktır... android 2.3.6 ve 4.0.4 7/24 çalıştığında hiç sıkıntı çıkartmıyor...
  • Sayin Mesut çevik siz bir editör olarak binlerce telefon kullandiniz ama kişisel telefon olarak İphone x kullaniyorsunuz
    Başlığınız kışkırtıcı,ortalığı karıştırmak gibi bir düşünceniz var siz Türkiye şartlarına göre zenginsin diye herkez zengin olmak zorunda değil ortalığı karıştırmanın anlamı YOK ve siz onu yapacağınıza doların 5 TL olduğunu ülkenin şartlarına göre bir kaç telefon telefon önerisi ile başlık yazmanız daha iyi olurdu.tepe model yada orta sınıf telefon neden alınmalı gibi bilgiler ile bu video oluşsaydı sizi taktir ederdim ama şu anda siz İphone kullandığınız için milleti android 1000 dolara alınırmı başlığı ile aşağılamak gibi oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Androboylar gene gelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: AMD En Eyisi Moruq

Note 2 kısmına kadar güzel gidiyordunuz hocam

Malum güzel cihaz ama Android'in çöp olduğu zamanlara denk geldi
    Evet, S3 zamanları. Yine de gayet iyi çalışıyordu inanın ki. Eniştem müteahhit, inşaatlarda düşüre düşüre kullanıyordu 6 yıldır. Üstelik kılıf falan da yoktu. Bence telefon tarihinin gelmiş geçmiş en iyi cihazlarından biri.

• tamam apple'ın masaüstü ve mobil yazılımları iyi güzel de bu fiyatları kesinlikle hak etmiyorlar. Bundan 2-3 yıl önce sorsaydınız şu Itunes (medya baronluğu) yüzünden apple'dan nefret etmeme karşın uygulama desteği ve stabilite yüzünden yine de Apple derdim şimdi işler değişti ama.. Android cephesi bu konuda da artık çok güçlü..Oreo muazzam olmuş..donanımlar zaten zehir gibi.. Apple dünya genelinde 3ncü sıraya gerilemiş durumda. Bu gidişle daha da gerilere gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreaplk

Bu zamana kadar forumda gördüğüm en mantıklı ve doğru yorum. Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Ben teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için.

• android kullanıcısıyım hiç ios kullanmadım. ios fazla para istiyor çünkü farklı güvenli stabil virüssüz vs. ama android o paraları istemesi saçma. ucuz android varken pahalısını neden alalım.vermem.

• quote:

Orijinalden alıntı: raven1442

tamam apple'ın masaüstü ve mobil yazılımları iyi güzel de bu fiyatları kesinlikle hak etmiyorlar. Bundan 2-3 yıl önce sorsaydınız şu Itunes (medya baronluğu) yüzünden apple'dan nefret etmeme karşın uygulama desteği ve stabilite yüzünden yine de Apple derdim şimdi işler değişti ama.. Android cephesi bu konuda da artık çok güçlü..Oreo muazzam olmuş..donanımlar zaten zehir gibi.. Apple dünya genelinde 3ncü sıraya gerilemiş durumda. Bu gidişle daha da gerilere gider.
    Daha dün net kârı açıklandı dünyada bir ilki gerçekleştirdi ne üçüncüsü

https://tr.sputniknews.com/ekonomi/201808021034581661-apple-piyasa-degeri-1trilyon-dolara-ulasti/

• quote:

Orijinalden alıntı: imhotep_of_grudge

7/24 çalıştır bak neler oluyor... arka planda biriken uygulamalar tamamen kilitleyip dondurabiliyor... ios pişmanlıktır... android 2.3.6 ve 4.0.4 7/24 çalıştığında hiç sıkıntı çıkartmıyor...
    Benim telefon 2 aydır açık ama donduğu yok. Baktın çok pinpiriklisin ios ona da çare bulmuş. Kapatma tuşunu uZun basıp kapanma ekranı çıktığında orta tuşa uzun bas telefon kapatıp açılmış gibi tertemiz oluyor.

Android 2.3.6 yı xperia arc ile, 4.0.4’ü g2 ile kullandım. Bildiğin telefon can çekişiyodu 3.haftadan sonra.

Bir de panik halinde kötülemeye çalışır gibisin. Telefon bu ya Allah başka dert vermesin. Belli ki kedi ciğer olayı var.

• ''Bir Android telefona iPhone ile aynı parayı verir misiniz?''
    diye bir sorulmuş bence soru yanlış. Soru tam tersi şekilde şöyle sorulmalı,
    bir iphone a android telefona verdiğiniz paranın 3 te 1 ini verir misiniz şeklinde olmalıydı.

saçmalama 300 günden fazla kapanmayan telefonlarda tek sıkıntı yok hemde SAMSUNG var işin içinde... lenovo, ZTE var... kasan tek şey depolama az olnca oluyor... 32GB SD kartla kasan yok...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.