Şimdi Ara

Bir Android telefona iPhone ile aynı parayı verir misiniz? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
1
Favori
10.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Xiaomi mix 2 aldım

İphone lardan farkı yok.

Biri iki bin TL diğerleri iki katından başlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bir dönem bence üst segmentte tepeye oynayanlar zamanla farklılaşma yoluna geçeceklerini düşünüyorum geçmişte de yaşamıştık bunları

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anket şıklarının hepsini seçiyorum çünkü akıllı cihazlardan bahsediyoruz artık telefonu sadece telefon olarak kullanmadığımıza göre şıkların hepsiyle kullanıcısını cezbetmeli

• Yenilik diyorsunuz yenilikçi modelleri çinden görüyoruz Oppo Find X bana göre yıllın en yenilikçi modeli daha önce sırf uygulama geliştirip yeni modelmiş gibi tanıtılan cihazlar gördük evet çentik te yenilikçi bir anlayış ama dediğim gibi bu bir dönem bu dönemi kendine has tarzıyla faklılaşanlar kazanacaklardır. Kullanıcı artık isteği doğrultusunda cihaz alıyor seçenekler bol çünkü ben full paket istersem 8 de veririm 10 binde veririm kamerası iyi olsun dersem sadece kaneraya odaklanan cihaz seçerim yani evet dediğiniz gibi artık milyonlar satan satış rekorları kıran cihazları göremeyiz seçenekler çok fazla çünkü eskiden böyle değildi.

• 3 yıldır note 5 kullanıyorum işimi görüyor 1 yıl daha idare ederim sonuç olarak standart bir kullanıcıyım multimedya ağırlıklı kullanan oda boş vakitlerimde sizin gibi iş odaklı kullanmıyorum. Cebinden 8 bin çıkarıp nakit alacak insanlar lüks yaşayan insanlardır bunun da ülkemiz şartları ve durumu göze aldığımızda çok insanın nakit değilde borç yaparak cihaz aldıkları aşikar...

• imhotep_of_grudge kullanıcısına yanıt
    Tamam. Babanı kandır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben vermem.

• olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Androidde üst seviyeden aşağı düşünce klavye gecikmesi sorunu var. Ne kadar orta alt android elime alsam, anında tepki veren klavyeye denk gelmedim. Basıyorsun geç tepki veriyor. Art arda iki harfe basınca bazen sapıttıkları da oluyor.

• Note 2 kısmına kadar güzel gidiyordunuz hocam

Malum güzel cihaz ama Android'in çöp olduğu zamanlara denk geldi

• Valla parasını, kurunu, dövizini geçtim. iPhone olayını anlamayan arkadaşlar var. Neden iphone diye bu kadar ısrar ediliyor. Ben iPhone kullanmadım ama tasarımcı olduğum için apple ürünlerini sürekli kullanıyorum... Neden olduğunu söliyim
    Tek cevabı var: Kullanıcı deneyimi. Apple kullanıcı deneyimine önem verir. Herhangi bir yazılımda app'de herşeyi iyi bile olsa fontlar kötü gözüküyorsa onu mağazasına almaz. Herşeyin en temizi ve en iyisi olmak zorunda o yüzden aynı uygulama ile uğraşırken çok daha zayıf bir apple ürününde olsanız dahi daha akıcı sıkıntısız ve keyifli olursunuz. O yüzden belli yaşı geçmiş parası olan adam, romuyla, ramiyle uğraşmak istemeyen ikinci elde de satınca parasının çoğunu geri almak isteyen bu ürüne yönelir. Böyle bir windows veya android ürünü var mı? Tabi ki yok. Android sistemin isterse 1500 TB ramı olsun bu değişmez...

Olayın sadece bir yönüne işaret ettim evet hepsinin iyi ve kötü yönü var. Ama sıradan biraz da parası olan kullanıcının neden apple ürünlerini tercih ettiğini anlayın istedim. Örneğin ben 1500 tlden fazla bir telefona vermem anlayış meselesi... Ama diyelimki hediye gelecek seçim hakkı var kesinlikle iphoneyi tercih ederim çünkü. Basit, güzel ve kullanım odaklılığı muhteşem bu yaşa gelmiş günde 12 saat çalışan biri olup o kadar telefon verdiğim makinanın romuylan remiylen uğraşamam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylosoft -- 3 Ağustos 2018; 11:5:23 >

• Stand Alone kullanıcısına yanıt
    yoruma bak ya şaka gibi, ülkenin geldiği nokta androidci haram yer applecı esnaf tüccar haram yemeze kadar geldi iş, androidcilere gariban kesim diyip parası çok olanın da android almasını söylemek trajikomik bi durum
  • parayı ben kazanıyorum,istediğim telefona istediğim parayı veririm.kime ne ?
  • feylosoft kullanıcısına yanıt
    Kötü gözükmek ne demek? Eksiklik, yanlışlık, hata vs tamam da kötü gözükmek neye göre kime göre, o fontları veya kötü gözüktüğünü iddia ettikleri şeyi, kullanıcının kendisinin değiştirip düzenleyebilmesi daha uygun bir seçenek olmaz mı?
    Tercih meselesi, ancak burda en uygun açıklama kanımca ilk olmak, yaygın manada ilklik kastım, geniş çevrelere ulaşmak gibi düşünün, ülkemizde bir dönem selpak markasının mendille özdeşleştirilmesi şeklinde bir örnek yani; ipod ve ilk iphone ile apple bunu yapmıştı halen de meyvesini topluyor, gerisi subjektif çıkarımlar ve yorumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Kötü gözükmek ne demek? Eksiklik, yanlışlık, hata vs tamam da kötü gözükmek neye göre kime göre, o fontları veya kötü gözüktüğünü iddia ettikleri şeyi, kullanıcının kendisinin değiştirip düzenleyebilmesi daha uygun bir seçenek olmaz mı?
    Tercih meselesi, ancak burda en uygun açıklama kanımca ilk olmak, yaygın manada ilklik kastım, geniş çevrelere ulaşmak gibi düşünün, ülkemizde bir dönem selpak markasının mendille özdeşleştirilmesi şeklinde bir örnek yani; ipod ve ilk iphone ile apple bunu yapmıştı halen de meyvesini topluyor, gerisi subjektif çıkarımlar ve yorumlar...
    Selamlar kötü gözükmek derken temel tasarım kıstaslarını es geçen yanlış yada sorunlu font kullanan uygulamalardan bahsettim görece basit sayılacak birşey için android tarafında uygulamanız mağazaya girerken ios'da giremez. Çok daha titiz olmanız lazım. Örneğin Mac Os için yapılan MS ofis yazılımlarıyla, windows için yapılanlar arasında görünüşte çok ciddi farklar var. Temiz titiz ve düzgün gözükmek zorunda... Kastım buydu bu son kullancııya bırakılacak bir şey değil.

• feylosoft kullanıcısına yanıt
    Merhaba, anladım teşekkür ederim.
  • Bu kadar stabilite hastası olanlar varsa, OnePlus alın, Pixel alın, Sony alın HTC alın. Bu markaların 835'li veya 845'li modelleri emin olun arayüzde ve bir çok noktada Apple cihazlardan akıcı çalışıyor. :D :D Klavye gecikmesi oluyor denilmiş. Benim OnePlus'umda niye yok klavye gecikmesi? Performans anlamında Note 4 bir kırılmaydı. 3 senelik Note 4, 3 senelik 6'dan daha hızlı daha kararlı çalışıyor bence. 835'li cihazlar (Samsung tarafı hala saf android, oxygen os tarzı çalışamıyor olsa da) iOS'un övüle övüle bitirilemeyen akıcılığını rahatlıkla veriyor. 6.0.1'den 7'ye geçişte ciddi bir performans iyileştirmesi olmuştu. Oreo ile daha da geliştirildi.

Başlık'da DH'nin hala iOS fanboyluğunu daha doğrusu Mesut Çevik'in iOS fanboyluğunu bırakamadığını gösteriyor. Bizim 1000 dolarlık cihaz alınır mı diye sormamız gerekirken başlıktan iOS varken 1000 dolarlık android cihazı sen nasıl çıkarma cürreti gösteriyorsun anlamı çıkıyor. :D OnePlus denilmiş, Xioami denilmiş. Sanki bu cihazlar iOS cihazlara karşı tehdit oluşturmuyor. Bırakalım şu iOS kullanmak istiyen iOS alır başkasına bakmaz diyenleri iOS kullanan arkaaşların çok büyük çoğğnuluğu Android'in kullanıcıyı bıktıran zamanlarında iOS'a geçip bir daha başka cihaz kullanmayan kesim. Çoğunluk performans için kullanıyor(hoş dh videosunda bile X'in takıldıldığına şahit oldum bu performans konusu apple için geçerli bir argüman değil bence :D) Bizim 500 dolarlık 845'li android cihaz satılırken aynı güçteki veya aynı işlemciye sahip cihazlara neden 1000 dolar veriyoruz diye sormamız lazım.

Şunu da söyleyeyim bana göre Note 8 ve S9 Plus o fazla fazla şişirilen X'den daha kaliteli değil çok çok daha kaliteli :D

• Murat Burç M kullanıcısına yanıt
    Yaw he,eniştemde X teyzemde 6S kuzenimde 7 var üçünün de cihazı jet bildiğin.

Kusura bakmayın da ilk Android'den Nougat'a kadar Nougat dahil değil iOS'un rakibi olmak daha makul bir hızda bile değildi ki bunu saf android tabanlı rom kullanan biri olarak söylüyorum.

4.0.4-8.1 arasını bizzat kullandım Oreo haricinde hiçbiri ama hiçbiri iOS'un tırnağı etmez. 2.3 dönemlerini de gördüm Android tam çöptü o zamanlar.

Gel gelelim Oreo'ya, Oreo olmuş. İlk defa Android iOS'a yaklaşmış. Nougat'ta hantal olan cihazım Oreo'da Boeing 747 oldu.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.