Bildirim
Bir Anti Nuker NasıL olmalıdır ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
nukerler çok vuran, nerdeyse çabuk ölen bi build.
bunlara karşı koymak için full str olmamız daha doğru olacaktır.
kıyafet, nukerler mag vurdukları için garment olmalıdır.
silah olarak str nin kullanacağı silahlar olabilir. benim tercihim bow
skillere gelirsek, önce silah skilleri açılmalıdır tabii ki, imbueye gelirsek daha çok vuracağı için fire
bana göre böyle bi yapılandırma iyi olur. -
Aslında chinese kısıtlaması olmasa Eu Rogue önericem ama sadece chinese demişsin.
Mutlaka garment olmalısın öncelikle bencede full str bow imbue fire zaten yeni gelen knock back skill i ilede karşındaki adamın snowu bitene kadar oyalayabilirsin.
Edit: Imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeartIess -- 25 Haziran 2008; 18:10:51 > -
Full str blade öneririm :)
Bicheon 90 Light 90 Fire 90 Cold 30 olcak
Elbise olarak Protector giyeceksin itemlerin +5 ve hepsi str6 int6 olcak
Weapona gelince 85+7 blade-shield aldınmı gel keyfim gel
Bu build anti nuker olmakla beraber anti european olarakta bilinir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Force -- 25 Haziran 2008; 18:13:23 > -
@Silent Force
o kadar uğraşacaksa o kadar ileriyi düşünüyorsa nuker açsın -
quote:
Orjinalden alıntı: HeartIess
@Silent Force
o kadar uğraşacaksa o kadar ileriyi düşünüyorsa nuker açsın
Nukerlerle Çok Ugrastık fazla fayda göremedik xD
Bu arada Yorumlar için Teşekkürler ben Blade planlıyorum fakat Pure Str mi daha iyi olur 7:1 Hybrid mi ? -
Bir nukeri en kolay geberten buildler
pure int Wizard ya da pure str xbowdur
Teke ölmeye mahkumdurlar ^_^
Bir dagger da bir nukeri öldürebilir ama desperate %75 mag. def reduceler -
xbowum ve snowsuz bir intte kendi lvlimdeki intte 20k asagı vurmam snow ile 10k 8k o civar cakıyorum ama sonucta en fazla 2 vurus -
Dagger Veya XBow. -
kesinlikle full str glavie garment set olmalı glavie nin 15 sn yuksek mag defans buff ı var fire da da mag defans veren buff var ikisi birden acıkken ister wizard ister çin int olsun karsınızdaki charı rahat bir sekilde yatırabilirsiniz. -
Benim önerim şu : Garm setli pure str blader / force / cold / ligh skilleri ... (cold damage absorb, force debufflar için az yiyip çok vurursun sadece antinuker deil bütün charlarlada dalga geçebilirsin... bicheon 90 / cold 80 / force 80 / ligh 50 , Şu devirde imbue skilli çok önemli olmadığı için cold olup olmaması bişey değiştirmez ancak fire olsa attack biraz daha sağlam olabilirdi... phy attck power yüzdeleri nedeniyle... Onuda forcela kapıyorsunuz işte. )
Anti nuker olamak için : Garm set şart str hybird veya int olman fark etmez herşey skillerde bitiyor... cold (snow shield), force (vital series) şart...
İyi Forumlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joiliuscesar -- 26 Haziran 2008; 13:41:00 > -
full int garment s/s fire.. -
STR olmalı -
Ne OLursa Olsun Garment Giysin Yeter
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X