Şimdi Ara

Bir Ara Melih Uçar Diye Biri Vardı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

Orijinalden alıntı: Nycha

quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Nesini abartı ve saçma buluyorsun ki ? Adamın paylaştığı herşey Canon lore yada ona bağlı teoriler.

sanki biraz oyunla kafayı bozmuş gibi marvel dc yada warcraft star wars lotr vb. bir yapıtın hikayesini incelese gerçekten takdir edebilirdim ama lol gibi ordan burdan arak hikayeleri olan hatta yapımcılarının bile hikayelerinin üzerinde durmadığı ve hikayenin oyuna etki etmediği bir oyunda bu kadar hikaye üzerinde durmak çok saçma geliyor tabi bu kendi görüşüm . hatta pvp-ranked attığı oyunlarda bile "morganamın hiçlik gücünü görceksin " vb. şeyler söylüyor bence bir problemi olmalı

dediklerinin hepsi dandik şeyler zaten baksan onlar lolden çarptı her şeyi hulk zac çakması.

Eski nickinle duran nadir insanlardansın :D

• quote:

Orijinalden alıntı: 3hree6ix5ive

modlara sormak lazım iyi yalıyolardı

Yalamasak nasıl GTA V alacaktık?
  • Jim* kullanıcısına yanıt
    Ağzına sağlık modum
  • quote:

quote:

Nesini abartı ve saçma buluyorsun ki ? Adamın paylaştığı herşey Canon lore yada ona bağlı teoriler.

sanki biraz oyunla kafayı bozmuş gibi marvel dc yada warcraft star wars lotr vb. bir yapıtın hikayesini incelese gerçekten takdir edebilirdim ama lol gibi ordan burdan arak hikayeleri olan hatta yapımcılarının bile hikayelerinin üzerinde durmadığı ve hikayenin oyuna etki etmediği bir oyunda bu kadar hikaye üzerinde durmak çok saçma geliyor tabi bu kendi görüşüm . hatta pvp-ranked attığı oyunlarda bile "morganamın hiçlik gücünü görceksin " vb. şeyler söylüyor bence bir problemi olmalı

KARDEŞİM WARCRAFT LOL KADAR OYNANMIYOR KAFANA SOK ŞUNU ADAM AKILLI EN ÇOK OYNANAN OYUN ÜSTÜNDEN GİDİYOR SEN HALA BOŞ YAP BURDA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Voidness

quote:

quote:

KARDEŞİM WARCRAFT LOL KADAR OYNANMIYOR KAFANA SOK ŞUNU ADAM AKILLI EN ÇOK OYNANAN OYUN ÜSTÜNDEN GİDİYOR SEN HALA BOŞ YAP BURDA

pardon strateranın avukatımısınız burda ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 3hree6ix5ive

Ağzına sağlık modum

efsooooooo oğlum
  • MELİH ABİM OXİ ABİMLE NECOYU DÖVÜYOLARDI MELİH ABİ BURAKOYUNDAYI DÖVDÜ MELİH ABİM KAFANIZI GÖVDENİZDEN AYIRIR O KADAR!
  • en son 29 mayısta yayın açmış şimdi baktığım kadarıyla.

Cidden bu mevzular nedir, herkes dalgasında bi kişi de ciddi ciddi olay bu demiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wisrty

en son 29 mayısta yayın açmış şimdi baktığım kadarıyla.

Cidden bu mevzular nedir, herkes dalgasında bi kişi de ciddi ciddi olay bu demiyor.

Gta 5 vercem diye milletten para alip dolandirmis,bi'de hayir kurumuna bağışlayacağı parayla dubaiye tatile çıkmış.Tabi bende net bilmiyorum,bunlar duyduklarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

quote:

Orijinalden alıntı: Wisrty

en son 29 mayısta yayın açmış şimdi baktığım kadarıyla.

Gta 5 vercem diye milletten para alip dolandirmis,bi'de hayir kurumuna bağışlayacağı parayla dubaiye tatile çıkmış.Tabi bende net bilmiyorum,bunlar duyduklarim.

ilginç, melihi öyle bilmezdik. hani küfürbazdı kabadayıydı ama bu ap ayrı bi boyut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

MELİH ABİM OXİ ABİMLE NECOYU DÖVÜYOLARDI MELİH ABİ BURAKOYUNDAYI DÖVDÜ MELİH ABİM KAFANIZI GÖVDENİZDEN AYIRIR O KADAR!

cezaevinden de ayırır mı acaba :D :D :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.