Şimdi Ara

Bir Ara Melih Uçar Diye Biri Vardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba ne oldu ona en son dolandırıcılık olayından dolayı hapse falan girecek diyorlardı bilen var mı ne olduğunu bilen

Bu arada forumda bir arkadaşımızı ölümle tehdit eden Melih Uçara , lolle kafayı bozsa da çok efendi ve çok sempatik olan STRATERA abimiz harika bir ders verdiği video :https://www.youtube.com/watch?v=IwwwkUFcnP4

Strateranın içeriğini biraz abartı ve biraz saçma bulsam da video kanalına abone oldum bu dediklerinden sonra gerçekten yıllardır demek istediğimiz şeyleri bir 10 saniyede söyleyen STRATERA abimize çok teşekkür ediyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• modlara sormak lazım iyi yalıyolardı
  • oley be stratera abim
  • melih uçar > stratera o kadar. stratera kadar yapmacık, kendini beğenmiş vs. biri yoktur herhalde üstelik videoları TAMAMEN ÇÖP.
  • Burada onu savunanlar vardı o zamanlar ben daha yeni üye olmuştum foruma ,onlar nerede acaba?
  • Kanalın
  • Nesini abartı ve saçma buluyorsun ki ? Adamın paylaştığı herşey Canon lore yada ona bağlı teoriler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MERT HOCA İLE GİDEN VAR MI ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dolandırıcı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaşif dora

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet,geta beş verdi bana sonra tatile gitti çok sevyom onu geta beş çok güzelmiş,cj yazan bi ev var yuvarlak mahallenin içinde bisikletle oyuna başlıyosun.spoiler vermiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Nesini abartı ve saçma buluyorsun ki ? Adamın paylaştığı herşey Canon lore yada ona bağlı teoriler.

sanki biraz oyunla kafayı bozmuş gibi marvel dc yada warcraft star wars lotr vb. bir yapıtın hikayesini incelese gerçekten takdir edebilirdim ama lol gibi ordan burdan arak hikayeleri olan hatta yapımcılarının bile hikayelerinin üzerinde durmadığı ve hikayenin oyuna etki etmediği bir oyunda bu kadar hikaye üzerinde durmak çok saçma geliyor tabi bu kendi görüşüm . hatta pvp-ranked attığı oyunlarda bile "morganamın hiçlik gücünü görceksin " vb. şeyler söylüyor bence bir problemi olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: ForWinTakeSupport

Burada onu savunanlar vardı o zamanlar ben daha yeni üye olmuştum foruma ,onlar nerede acaba?

psikolol gibi beyefendi biri bile zamanında bu forumda melih uçarı savunmuştu ne diyorsun sen ohooo :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Regulus Black

Kanalın

yemin billah değil youtube'a "stratera melih uçar" yazdım ilk sonucu buraya attım

• bir ara melih uçar diye biri vardı artık melih bilmem ne oldu soyadı:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nycha

quote:

Nesini abartı ve saçma buluyorsun ki ? Adamın paylaştığı herşey Canon lore yada ona bağlı teoriler.

sanki biraz oyunla kafayı bozmuş gibi marvel dc yada warcraft star wars lotr vb. bir yapıtın hikayesini incelese gerçekten takdir edebilirdim ama lol gibi ordan burdan arak hikayeleri olan hatta yapımcılarının bile hikayelerinin üzerinde durmadığı ve hikayenin oyuna etki etmediği bir oyunda bu kadar hikaye üzerinde durmak çok saçma geliyor tabi bu kendi görüşüm . hatta pvp-ranked attığı oyunlarda bile "morganamın hiçlik gücünü görceksin " vb. şeyler söylüyor bence bir problemi olmalı

TRde lol hikayelerinin daha çok para getireceğini biliyor Melih Uçar gibi dolandırıcılık yaparak kazanacağına yada anakin gibi kendine sövdürerek kazanacağına böyle kazanması çok daha makul ayrıca.
    LoL şu an Lore bazında eskisi gibi değil, oyuna etkisi yok ama eskisinden daha sağlam bir lore'u var şu an. Eski hikayelere ve yeni hikayelere bakıp farkı görebilirsin. Tabiki yazdığın yapıtlar ile yarışamaz ama okunmaya değer.

• Anakin ya adamın hası geçen izledim yine koparttı beni
  • Hala yayın yapıyor ortalama 500 kişi izliyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nycha

quote:

dediklerinin hepsi dandik şeyler zaten baksan onlar lolden çarptı her şeyi hulk zac çakması.

• Necati ZeoNNN Akçay candir be

• Ya hala izleyen bi kaç yüz kişi var gerçekten inanamıyorum artık izlememeniz için yanınıza gelip karşınızda ana bacı sövmesini ve cüzdanınızı araklamasınımı bekliyosunuz ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.