Şimdi Ara

beyler arkadaş kuş bulmuş ayağında halka var [ss'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
18.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Nedir bu arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 12 Haziran 2012; 12:53:37 >

• Kimse bilmiyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Kimse bilmiyor mu
    kanarya olabilir,birde azıcık daha normal bir fotoğraf çekemedinmi
  • quote:

Kimse bilmiyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: SodyumKlorur

Alıntıları Göster
    doğaya salın o kuşu araştırma kuşu o büyük ihtimal göç rotasını falan araştırıyolar , eğer biri fark ederse sürüden 1 tane eksik olduğunu ceza yağmuruna tutulursunuz akrabamız köyde kurt saldırıyo diye bi kurdu öldürdü meğersem devletinmiş 25 milyar ceza geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

Kuştan ziyade ayağındaki halkayı merak ettim hocam bu halka nedir? Neden orada?
  • Hocam bizim buralarda sus icin takarlar plastik olur genelde yani degersiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sayım icin takiliyo onlar. Ortalama olarak nufusun ne kadar arttigini o halkalarla hesapliyolar. Zooloji dersinde ogrenmistik bi bolgede atiyorum 200 tane ayni cinsten kus yakalanip isaretleniyo bu sekilde. 1 sonraki sene 200 kus ayni yerde yakalandiginda isaretli isaretsiz kuslarin sayisiyla bi hesaplama olayi vardi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerimseniDH

Hocam bizim buralarda sus icin takarlar plastik olur genelde yani degersiz
    gps olabilir dostum arkadaşların dediği gibi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SodyumKlorur

Alıntıları Göster
    2010 model olduğunu gösteren bilezik bu sene kırmızı moda.üzerinde bililer yazar plaka kodu üretici numarası gibi,yani kuşun kayıt bilgileridir

• quote:

Orijinalden alıntı: HÜSAMCIK

2010 model olduğunu gösteren bilezik bu sene kırmızı moda.üzerinde bililer yazar plaka kodu üretici numarası gibi,yani kuşun kayıt bilgileridir

Alıntıları Göster
    düğünden gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Therocqula

gps olabilir dostum arkadaşların dediği gibi .

Alıntıları Göster
    Doğadan geldiyse kuş kafese sokmak neden? Bir hastalığı yoksa salın gitsin.

Veteriner falan varsa yakında onada danışabilirsiniz fakat kuşu böyle tutmayın. Kafese alışkın değildir doğada yaşayan bir kuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: (Coldplay)

Veteriner falan varsa yakında onada danışabilirsiniz fakat kuşu böyle tutmayın. Kafese alışkın değildir doğada yaşayan bir kuş

Alıntıları Göster
    halkanın üzerinde birşey yazıyormu ?kaybolduğu zaman sahibinin bulunması için not veya numara yazar
  • quote:

Orijinalden alıntı: (Coldplay)

Alıntıları Göster
    Herkes başka bir şey söylemiş
  • quote:

Herkes başka bir şey söylemiş

Alıntıları Göster
    Halkalama çalışması yapılmıştır.
    Türkiye'de farklı bölgelerde 7-8 halkalama istasyonu var.
    Oralarda ağlarda yakalanan kuşlar halkalanır, ağırlık, yaş, yağ durumu vs deftere kaydedilir.
    Aynı şekilde yurtdışında da böyle istasyonlar var.
    Hatta aynı kuş Mısır, Türkiye ve Rusya'da yakalandığı belirlenmiş ve göç yolları beslenmeleri vs belirlenebilmişti

• quote:

quote:

Kelepçe o. Dernekler takar onları. Sahibi kuşun cinsini belli eder, kelepçelisi daha çok para eder. Bir de yarışma da derecesi varsa ona da takıyorlardı sanırım. Satmanız tehlikeli olabilir, adamlar kuşunu tanır alırlar sizi aşşaya
  • quote:

Nedir bu arkadaşlar?

Bizde yaklaşık 6 ay önce bi kanarya bulduk iki ayağında da halka vardı halkalarda seri numarası gibi bi numara yazıyordu.Onlar büyük ihtimal kanarya federasyonuna kayıtlı kuşlar.Benim kuş da dalgınlığım yüzünden kafesinden kaçtı

• quote:

Orijinalden alıntı: boor

quote:

quote:

Kelepçe o. Dernekler takar onları. Sahibi kuşun cinsini belli eder, kelepçelisi daha çok para eder. Bir de yarışma da derecesi varsa ona da takıyorlardı sanırım. Satmanız tehlikeli olabilir, adamlar kuşunu tanır alırlar sizi aşşaya

Alıntıları Göster
    kanaryaların ayağına üreticisi takar onu. benim kanaryamın ayağında da künyesi var. yani kafes kuşu o bir sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

kanaryaların ayağına üreticisi takar onu. benim kanaryamın ayağında da künyesi var. yani kafes kuşu o bir sıkıntı yok.

Alıntıları Göster
    Arkadaşa dedim bu halka ne diye. Kaliteli kuş olduğu için takmışlardır onu dedi. Kimlikli kuş işte dedi.

Araştırma için kullanılan bir kuşsa salalım gitsin olmadı. Problem olmasın sonra?
  • quote:

Arkadaşa dedim bu halka ne diye. Kaliteli kuş olduğu için takmışlardır onu dedi. Kimlikli kuş işte dedi.

Araştırma için kullanılan bir kuşsa salalım gitsin olmadı. Problem olmasın sonra?

Alıntıları Göster
    Bu sınıflandırmak için veya çok kuşun vardır çiftleştirmiş yavru almışsındır hangisi hangisinin yavrusu bilmek için ayağına aynı renk veya rakamla halka takarlar. Böylelikle akraba sorununu ortadan kaldırırlar.

Ayrıca çok iyi kuştur örn: Almanyadan muhabbet kuşu gelmişti petshop'a ayağında doğum tarihi ve germany yazıyordu üreticisininde imzası vardı. Ama bu kuş pek değerli olamaz. :) Kaç çeşit ötüyor say bakalım?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.