Bildirim
beyler arkadaş kuş bulmuş ayağında halka var [ss'li]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Kimse bilmiyor mu -
kanarya olabilir,birde azıcık daha normal bir fotoğraf çekemedinmiquote:
Orijinalden alıntı: 1Ceko
Kimse bilmiyor mu -
-
doğaya salın o kuşu araştırma kuşu o büyük ihtimal göç rotasını falan araştırıyolar , eğer biri fark ederse sürüden 1 tane eksik olduğunu ceza yağmuruna tutulursunuz akrabamız köyde kurt saldırıyo diye bi kurdu öldürdü meğersem devletinmiş 25 milyar ceza geldiquote:
Orijinalden alıntı: SodyumKlorur
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: serseri006
kanarya olabilir,birde azıcık daha normal bir fotoğraf çekemedinmi
Kuştan ziyade ayağındaki halkayı merak ettim hocam bu halka nedir? Neden orada? -
Hocam bizim buralarda sus icin takarlar plastik olur genelde yani degersiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayım icin takiliyo onlar. Ortalama olarak nufusun ne kadar arttigini o halkalarla hesapliyolar. Zooloji dersinde ogrenmistik bi bolgede atiyorum 200 tane ayni cinsten kus yakalanip isaretleniyo bu sekilde. 1 sonraki sene 200 kus ayni yerde yakalandiginda isaretli isaretsiz kuslarin sayisiyla bi hesaplama olayi vardi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
gps olabilir dostum arkadaşların dediği gibi .quote:
Orijinalden alıntı: yerimseniDH
Hocam bizim buralarda sus icin takarlar plastik olur genelde yani degersiz -
2010 model olduğunu gösteren bilezik bu sene kırmızı moda.üzerinde bililer yazar plaka kodu üretici numarası gibi,yani kuşun kayıt bilgileridirquote:
Orijinalden alıntı: SodyumKlorur
Alıntıları Göster
-
düğünden gelmişquote:
Orijinalden alıntı: HÜSAMCIK
2010 model olduğunu gösteren bilezik bu sene kırmızı moda.üzerinde bililer yazar plaka kodu üretici numarası gibi,yani kuşun kayıt bilgileridir
Alıntıları Göster -
Doğadan geldiyse kuş kafese sokmak neden? Bir hastalığı yoksa salın gitsin.quote:
Orijinalden alıntı: Therocqula
gps olabilir dostum arkadaşların dediği gibi .
Alıntıları Göster
Veteriner falan varsa yakında onada danışabilirsiniz fakat kuşu böyle tutmayın. Kafese alışkın değildir doğada yaşayan bir kuş -
halkanın üzerinde birşey yazıyormu ?kaybolduğu zaman sahibinin bulunması için not veya numara yazarquote:
Orijinalden alıntı: (Coldplay)
Doğadan geldiyse kuş kafese sokmak neden? Bir hastalığı yoksa salın gitsin.
Veteriner falan varsa yakında onada danışabilirsiniz fakat kuşu böyle tutmayın. Kafese alışkın değildir doğada yaşayan bir kuş
Alıntıları Göster -
Herkes başka bir şey söylemişquote:
Orijinalden alıntı: (Coldplay)
Doğadan geldiyse kuş kafese sokmak neden? Bir hastalığı yoksa salın gitsin.
Veteriner falan varsa yakında onada danışabilirsiniz fakat kuşu böyle tutmayın. Kafese alışkın değildir doğada yaşayan bir kuş
Alıntıları Göster -
Halkalama çalışması yapılmıştır.quote:
Herkes başka bir şey söylemiş
Alıntıları Göster
Türkiye'de farklı bölgelerde 7-8 halkalama istasyonu var.
Oralarda ağlarda yakalanan kuşlar halkalanır, ağırlık, yaş, yağ durumu vs deftere kaydedilir.
Aynı şekilde yurtdışında da böyle istasyonlar var.
Hatta aynı kuş Mısır, Türkiye ve Rusya'da yakalandığı belirlenmiş ve göç yolları beslenmeleri vs belirlenebilmişti
-
quote:
quote:
Kuştan ziyade ayağındaki halkayı merak ettim hocam bu halka nedir? Neden orada?
Kelepçe o. Dernekler takar onları. Sahibi kuşun cinsini belli eder, kelepçelisi daha çok para eder. Bir de yarışma da derecesi varsa ona da takıyorlardı sanırım. Satmanız tehlikeli olabilir, adamlar kuşunu tanır alırlar sizi aşşaya -
-
kanaryaların ayağına üreticisi takar onu. benim kanaryamın ayağında da künyesi var. yani kafes kuşu o bir sıkıntı yok.quote:
Orijinalden alıntı: boorquote:
quote:
Kuştan ziyade ayağındaki halkayı merak ettim hocam bu halka nedir? Neden orada?
Kelepçe o. Dernekler takar onları. Sahibi kuşun cinsini belli eder, kelepçelisi daha çok para eder. Bir de yarışma da derecesi varsa ona da takıyorlardı sanırım. Satmanız tehlikeli olabilir, adamlar kuşunu tanır alırlar sizi aşşaya
Alıntıları Göster
-
Arkadaşa dedim bu halka ne diye. Kaliteli kuş olduğu için takmışlardır onu dedi. Kimlikli kuş işte dedi.quote:
Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte
kanaryaların ayağına üreticisi takar onu. benim kanaryamın ayağında da künyesi var. yani kafes kuşu o bir sıkıntı yok.
Alıntıları Göster
Araştırma için kullanılan bir kuşsa salalım gitsin olmadı. Problem olmasın sonra? -
Bu sınıflandırmak için veya çok kuşun vardır çiftleştirmiş yavru almışsındır hangisi hangisinin yavrusu bilmek için ayağına aynı renk veya rakamla halka takarlar. Böylelikle akraba sorununu ortadan kaldırırlar.quote:
Arkadaşa dedim bu halka ne diye. Kaliteli kuş olduğu için takmışlardır onu dedi. Kimlikli kuş işte dedi.
Araştırma için kullanılan bir kuşsa salalım gitsin olmadı. Problem olmasın sonra?
Alıntıları Göster
Ayrıca çok iyi kuştur örn: Almanyadan muhabbet kuşu gelmişti petshop'a ayağında doğum tarihi ve germany yazıyordu üreticisininde imzası vardı. Ama bu kuş pek değerli olamaz. :) Kaç çeşit ötüyor say bakalım?
Benzer içerikler
- bayrak nasıl imha edilir
- işsizim ne yapmalıyım
- sevgiliyle baş başa kalınacak yerler
- bioxcin işe yarıyor mu
- modem power ışığı yanıp sönüyor
- exxen filmleri
- 5g nedir zararları
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği
- türk çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X