Peki, kaplatılmış bir arabayı ikinci el olarak satın alır mısınız?
bazısı boya kalkmaz bazısı kalkar demiş sonuç belirsiz
bu işin sonuçları daha yayılmamış belli değil
kaplamasını söktüren birileri forumda gelip yazarsa anlaşılır
boya kalkar mı kalkmaz mı belli olur
Kaplama aracı hasar aldığında boyatmak için yapılmıyorki. Genelde renk değişikliği yada modifiye için yapılıyor benim dildiğim.
quote:
Orijinalden alıntı: can_dmr
quote:
Orijinalden alıntı: Phantoka
Kaplama sokulunce altinda kalan boyanin ne hale geleceginin garantisini kimse veremez.
Yani kaplattim, isteyince sokerim olayi yemiyor aslinda.
hocam biraz araştırın bence direkt yapışkan sökülüp alınmıyor biz reklam sektöründeyiz arac giydirmekde işimizin bir parçası şöyle izah ediyim ön yargıları kırın öncelikle kaplamayı çıkartırken özel bir sıcak hava tabancası kaplamanın ucuna tutarak kendini salmasını saglıyoruz sonra yavaş yavaş kaplamayı çekerken aynı şekilde çekmedigin yere o tabancayı tutuyorsun böylelikle boyayı kaldırmadan kaplama kendini salmış oluyor ayrıca yapışkan kalırsa yine bu işi daha önce yapmış profesyonel biri bir bez ve bi damla tiner ile o yapışkanı da siler ama siz silerseniz ve fazla bastırırsanız boyayı alır götürürsünüz
saygılarmla.
Alıntıları Göster
hocam biraz araştırın bence direkt yapışkan sökülüp alınmıyor biz reklam sektöründeyiz arac giydirmekde işimizin bir parçası şöyle izah ediyim ön yargıları kırın öncelikle kaplamayı çıkartırken özel bir sıcak hava tabancası kaplamanın ucuna tutarak kendini salmasını saglıyoruz sonra yavaş yavaş kaplamayı çekerken aynı şekilde çekmedigin yere o tabancayı tutuyorsun böylelikle boyayı kaldırmadan kaplama kendini salmış oluyor ayrıca yapışkan kalırsa yine bu işi daha önce yapmış profesyonel biri bir bez ve bi damla tiner ile o yapışkanı da siler ama siz silerseniz ve fazla bastırırsanız boyayı alır götürürsünüz
saygılarmla.
Bunu duymuştum bir yerde.
benim tavan kaplamamda bi nokta yırtılmış kopmuş ya bunu nasıl halledicem ben? tavanda kapının üstünde işte ucunda yarım daire olmuş dışarı doğru
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme