Şimdi Ara

Bir araba boyatmak yerine niye kaplatılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peki, kaplatılmış bir arabayı ikinci el olarak satın alır mısınız?
  • bazısı boya kalkmaz bazısı kalkar demiş sonuç belirsiz

bu işin sonuçları daha yayılmamış belli değil

kaplamasını söktüren birileri forumda gelip yazarsa anlaşılır

boya kalkar mı kalkmaz mı belli olur
  • Kaplama aracı hasar aldığında boyatmak için yapılmıyorki. Genelde renk değişikliği yada modifiye için yapılıyor benim dildiğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_dmr

quote:

Orijinalden alıntı: Phantoka

Kaplama sokulunce altinda kalan boyanin ne hale geleceginin garantisini kimse veremez.

Yani kaplattim, isteyince sokerim olayi yemiyor aslinda.

hocam biraz araştırın bence direkt yapışkan sökülüp alınmıyor
    biz reklam sektöründeyiz arac giydirmekde işimizin bir parçası
    şöyle izah ediyim ön yargıları kırın öncelikle kaplamayı çıkartırken özel bir sıcak hava tabancası kaplamanın ucuna tutarak kendini salmasını saglıyoruz
    sonra yavaş yavaş kaplamayı çekerken aynı şekilde çekmedigin yere o tabancayı tutuyorsun böylelikle boyayı kaldırmadan kaplama kendini salmış oluyor
    ayrıca yapışkan kalırsa yine bu işi daha önce yapmış profesyonel biri bir bez ve bi damla tiner ile o yapışkanı da siler ama siz silerseniz ve fazla bastırırsanız boyayı alır götürürsünüz

saygılarmla.

Alıntıları Göster

hocam biraz araştırın bence direkt yapışkan sökülüp alınmıyor
    biz reklam sektöründeyiz arac giydirmekde işimizin bir parçası
    şöyle izah ediyim ön yargıları kırın öncelikle kaplamayı çıkartırken özel bir sıcak hava tabancası kaplamanın ucuna tutarak kendini salmasını saglıyoruz
    sonra yavaş yavaş kaplamayı çekerken aynı şekilde çekmedigin yere o tabancayı tutuyorsun böylelikle boyayı kaldırmadan kaplama kendini salmış oluyor
    ayrıca yapışkan kalırsa yine bu işi daha önce yapmış profesyonel biri bir bez ve bi damla tiner ile o yapışkanı da siler ama siz silerseniz ve fazla bastırırsanız boyayı alır götürürsünüz

saygılarmla.

Bunu duymuştum bir yerde.

• benim tavan kaplamamda bi nokta yırtılmış kopmuş ya bunu nasıl halledicem ben? tavanda kapının üstünde işte ucunda yarım daire olmuş dışarı doğru
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.