Bildirim
Bir araba boyatmak yerine niye kaplatılır?
Salomon 409220M Outsnap Cswp Siyah Erkek Bot : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B07M6BNJLQ
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çünkü araç komple sökülüyor,iskeleti kalıyor.
Şöyle düşün arabanı bir fabrikada birleştirdiklerini,birde Hasan ustanın elinde birleştirildiğini düşün,çoğu bu yüzden.. -
Ön Yargıdan Olsa Gerek.
Misal Arabanda Çizikler var ve komple boyattın gelde satarken anlat Bin dereden su Getirsende faydasız.
Lakin kaplatırsan ya o şekilde satarsın yada söker satarsın
Ruhsata işletmek zorundasın 130 TL bir masrafı var sanırım.
1500-3500 TL aralığında fiyatlara uygulanıyor.
Boyaya Faydası zararından ziyade Zevk için Yapılan Bir uygulama .. -
quote:
Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06
bir araba boyadan daha ucuz olduğu için mi kaplatılır? bu kaplamalar sökülünce boyayı tahrip ediyor mu? yazın güneşte renkte solma oluyor mu? kışın çatlama oluyor mu? ruhsata işletiliyordur sanırım. kaplama hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.
forumda arama yaparsan istemediğin kadar bilgi bulabilirsin .sen hepsini oku önce.
önce ateş edip sonra nişan alan bi millet olduğumuzu hatırlattın yine bana. -
Araçta boyalı parça varsa, kaplama çıkarıldığında o parçanın boyası kalkabilir. 0 km boyasız bir aracı kaplatıp 2-3 yıl sonra sökerseniz fabrikadan yeni çıkmış cillop gibi olur.
Kaplama sadece dış kaportaya yapıldığı için, kapıyı açtığında kötü bir görüntü oluşur, ticari taksi gibi 2 renk gözükür. Arabayı boyamak 2.el değerini düşürdüğü için kaplama daha mantıklı olur. -
komple boyalı bir aracı çok zor satarsın.Ama kaplamalı aracı hele bir de normalde boyası yoksa iyi fiattan satarsın.Ayrıca mat siyah özellikle spor ve lüks araçlara çok yakışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 20 Mart 2012; 22:46:34 > -
renk atma olayı oluyormu peki? -
Kaplama sokulunce altinda kalan boyanin ne hale geleceginin garantisini kimse veremez.
Yani kaplattim, isteyince sokerim olayi yemiyor aslinda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: StreamRolleR
Çünkü araç komple sökülüyor,iskeleti kalıyor.
Şöyle düşün arabanı bir fabrikada birleştirdiklerini,birde Hasan ustanın elinde birleştirildiğini düşün,çoğu bu yüzden..
-
en çok merak ettiğim olay kaplamayı sökünce boya ne olacak? boya kalkarsa iş kötü. -
Boya kalkmaz, fabrikada boya atılırken zaten çekme testi yapılarak mukavemeti ölçülür. Dolayısıyla film çıkartılırken standartlara uygun atılmış boyayı kaldıramaz. -
Fabrika boyası ise kalkmaz dostum. Sonradan boya varsa kalkması muhtemel. -
Boyatmak yerine kaplatmak en mantıklısı. -
quote:
Orijinalden alıntı: @NTARES
Boyatmak yerine kaplatmak en mantıklısı.
Böyle diye diye 1000 liralık işi 4000 liraya yapar oldular. Gider cillop gibi boyatırım...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaplamali arac alirken boya durumunu nasil ogrenebiliriz. İlla sokmekmi gerekiyor? -
boyatınca genelde boya kalkıyor.
kaplatmak dah iyi -
quote:
Orijinalden alıntı: sapultra
quote:
Orijinalden alıntı: @NTARES
Boyatmak yerine kaplatmak en mantıklısı.
Böyle diye diye 1000 liralık işi 4000 liraya yapar oldular. Gider cillop gibi boyatırım...
4000 TL mi? kim yapıyormuş o paraya? Daha ben geçen hafta 1500 TL + ruhasata işleme fiyatı aldım. Bu uygulama iyice yaygınlaştı. Fiyat artmaz aksine azalır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Phantoka
Kaplama sokulunce altinda kalan boyanin ne hale geleceginin garantisini kimse veremez.
Yani kaplattim, isteyince sokerim olayi yemiyor aslinda.
hocam biraz araştırın bence direkt yapışkan sökülüp alınmıyor
biz reklam sektöründeyiz arac giydirmekde işimizin bir parçası
şöyle izah ediyim ön yargıları kırın öncelikle kaplamayı çıkartırken özel bir sıcak hava tabancası kaplamanın ucuna tutarak kendini salmasını saglıyoruz
sonra yavaş yavaş kaplamayı çekerken aynı şekilde çekmedigin yere o tabancayı tutuyorsun böylelikle boyayı kaldırmadan kaplama kendini salmış oluyor
ayrıca yapışkan kalırsa yine bu işi daha önce yapmış profesyonel biri bir bez ve bi damla tiner ile o yapışkanı da siler ama siz silerseniz ve fazla bastırırsanız boyayı alır götürürsünüz
saygılarmla.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06
en çok merak ettiğim olay kaplamayı sökünce boya ne olacak? boya kalkarsa iş kötü.
hemen üstteki yazıda alıntı olarak yazdım sorunuzun cevabını -
kaplamanın boyaya hiçbir zararı yok benim bildiğim. bi ara izmirde reklam şirketinde çalışmıştım. ufak tefek kaplama işide yapıyorduk. koruma için yaptıran çok insan oluyordu
Benzer içerikler
- code anahtar işareti
- egea city modu
- pejo 405 alınır mı
- radyatör neden delinir
- lpg li araçlarda subap ayarı
- taigo bagaj hacmi
- byd seal u dm-i türkiye fiyatı
- amarok 4x4 sıfır fiyatları
- fiat 600 fiyat
- togg fabrikası gemlik"te nerede
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X