Bildirim
Çamurluktaki boyası kalkan yer boyasız geçer mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
aracınızın boya koduna göre oraya ufak rütuş yapılabilir. böyle şeyler için kafanızı yormayın ömür geçmez
-
boyası kalkan yer nasıl boyasız geçecek ?
-
İnternete lokal boya yapan ustaların videoları var ama kendilerini henüz gerçek hayatta bulamadım. Sigara izmaritiyle rötuş yapıyorlar sanayide. En azındna bunu bir an önce yaptırın ki korozyon oluşmasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam rütuş boyası ya da beyaz oje alınıp oraya ince bir tabaka halinde sürülebilir. Bence beyaz oje alınup sürülebilir. Bende de beyaz araç var ufak tefek yerlere kullanıyorum.
-
Hocam kusursuz bir görünüm için sanayide ustalar daha iyi bir işçilikle yapacaktır ancak ben kendi aracımda bu tarz şeyleri hepsiburadada vs aracıma özel boyu kodu siparişi verip fırça değdirip bırakıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanayilerde boyacılar var. Aracın boya koduna bakarak 10-20 gr boya alıp fırçayla kapatın.
Yağmur yiyip paslanmasın.
Böyle şeylere takılmayın.
Allah daha büyük kaza bela vermesin.
-
En Beğenilen Yanıtlar

aracınızın boya koduna göre oraya ufak rütuş yapılabilir. böyle şeyler için kafanızı yormayın ömür geçmez |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X