Şimdi Ara

Bir Araç Alma (Doyumsuzluk) Hikayesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: qwasqwas

quote:

Butun yazini hic sikilmadan okudum

Aracin hayirli olsun ama keske biraz daha dusunseydin juke icin

Teşekkür ederim hocam,Meksika'da üretilmediği için mi İşin şakası bir yana, daha gencim,atanabilir,mesleğe başlarsam,evlenir çoluk çocuk sahibi olursam, Allah nasip ederse ,Jetta'ya, Astra'ya zevkle binebilirim. Ancak şu an ruhuma ve kanıma sanırım Juke daha fazla uyuyo

Esim bir ara kafayi bozmustu juke juke baska birsey demiyordu

Neyse tamam dedim gidelim bakalim ama ben o arabaya para vermem dedim bende babamdan alirim ozaman dedi iyi sen bilirsin dedim

E5 yan yolsa nissan gorkem var arac kirmiziydi ama tam krmizi degildi reklamlardaki gibi bordo gibi duruyordu yandan bakinca test ettik neyse sonra arkasi basik geldi bana tipide hosuma gitmedi almadik sonuca ama ikinci eli 35.000 tl cuvari olunca alicam soz verdim esime zaten bir makyaj yese duser o parlara

Ama hayirli olsun aracin sonucta sen biniceksin allah tekerine tas degdirmesin gule gule kullan

Bu sahibinden.com kapanmadıkça,eşiniz çok bekler sanırım 10.000 kmdeki aracı,pazarlıkla alınan sıfır fiyatına satıyorlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Butun yazini hic sikilmadan okudum

Aracin hayirli olsun ama keske biraz daha dusunseydin juke icin

Teşekkür ederim hocam,Meksika'da üretilmediği için mi İşin şakası bir yana, daha gencim,atanabilir,mesleğe başlarsam,evlenir çoluk çocuk sahibi olursam, Allah nasip ederse ,Jetta'ya, Astra'ya zevkle binebilirim. Ancak şu an ruhuma ve kanıma sanırım Juke daha fazla uyuyo

Esim bir ara kafayi bozmustu juke juke baska birsey demiyordu

Neyse tamam dedim gidelim bakalim ama ben o arabaya para vermem dedim bende babamdan alirim ozaman dedi iyi sen bilirsin dedim

E5 yan yolsa nissan gorkem var arac kirmiziydi ama tam krmizi degildi reklamlardaki gibi bordo gibi duruyordu yandan bakinca test ettik neyse sonra arkasi basik geldi bana tipide hosuma gitmedi almadik sonuca ama ikinci eli 35.000 tl cuvari olunca alicam soz verdim esime zaten bir makyaj yese duser o parlara

Ama hayirli olsun aracin sonucta sen biniceksin allah tekerine tas degdirmesin gule gule kullan

Bu sahibinden.com kapanmadıkça,eşiniz çok bekler sanırım 10.000 kmdeki aracı,pazarlıkla alınan sıfır fiyatına satıyorlar.

acelemiz yok bekliycez

• Araştırdığınız arabalar içinde en iyisini almışsınız. Güle güle kullanın.
  • birden nolduda forumda juke beğenilir oldu ilginç. 50 bin çok para buna, qq olsa değerdi en azından bir tip bir genişlik var tabi tercih meselesi, umarım bu paraya bu arabayı aldığınıza pişman olmazsınız. kazasız belasız sürüşler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vestigo

birden nolduda forumda juke beğenilir oldu ilginç. 50 bin çok para buna, qq olsa değerdi en azından bir tip bir genişlik var tabi tercih meselesi, umarım bu paraya bu arabayı aldığınıza pişman olmazsınız. kazasız belasız sürüşler...

Bu fiyata başka bir öneriniz var ise yine de duymak isterim
  • Hayırlı olsun, tasarımını çok beğeniyorum, imzamdaki aracı almadan önce bende bakınmıştım bayağı (1.6 cvt için), iç mekanın darlığı ve plastik kalitesi soğutmuştu ;) Ama ne zaman görsem bakarım yolda. Sport donanımı cok cok iiiyi olmus
  • Hayırlı olsun aracınız :) bende 2.5 ay önce 6bin tl civarında 94 model corsa bakarken temiz adam akıllı bisey bulamayinca sağolsun babamında çok büyük desteği ile 2006 1.3cdti corsa aldım 14bine :) ama ıyiki bunu almışım diyorum. Severek ve çok keyifle biniyorum. Dizele yeni yeni alıştım ve çok memnun kaldım.
  • Aracı geçen hafta teslim aldım. Yardımı dokunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim,forumun araçlar hakkında özellikle kullananların verdiği bilgiler ciddi anlamda çok yol gösteriyor. Hala sormak istediğim boya koruma yaptırmalı mıyım,rodaj olayını cidden iyi bilen birinden tavsiye istiyorum. Motor açma da buna dahil
  • aracın hayırlı olsun.bence harika bir seçim yapmışsın.arabanın tasarımı dedikleri gibi ya aşık olunacak ya da hiç sevilmeyecek cinsten.ben çok beğeniyorum mesela.arabana baktığında işte bu diyorsan yazılan ufak tefek eksiler hiç önemli değil.
  • quote:

Aracı geçen hafta teslim aldım. Yardımı dokunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim,forumun araçlar hakkında özellikle kullananların verdiği bilgiler ciddi anlamda çok yol gösteriyor. Hala sormak istediğim boya koruma yaptırmalı mıyım,rodaj olayını cidden iyi bilen birinden tavsiye istiyorum. Motor açma da buna dahil

boya koruma olayını bence kesinlikle yaptırmalısın , hem aracın boyasına gelecek zararlardan , hem çabuk kirlenmesinden ,hemde boyanın taze kalmasında rolü büyük.

Rodaj konusunda her firmanın verdiği km aralığı farklıdır kimisi 1000 kimisi 1500 km ye kadar rodaj süresi kabul eder .

Rodaj sırasında ani gaz , ani fren kullanımı , yüksek devir ve hızlardan elinden geldiğince kaçınmalısın , mesela 2750 deviri geçmemen ve uzun yolda 120 km/h ı geçmemen araç için rodaj süresinde ideal.

Rodaj bitiminden sonra araç açma olayının rolü çok küçüldü fakat şunu tavsiye ederim , 1-2-3-4-5-(6) varmı bilmiyorum vitesleri yavaş yavaş sündüre sündüre atarak hızlanın 4000-4500 devirlerde atarak hızlanın . AMA ! direk dip gaz yaparak değil , gazı yedire yedire ..

Daha sonra aracı yavaşlatın , yavaşlatırken 5-4-3-2 olarak vitesleri kullanarak motor freni uygulayın

• quote:

Aracı geçen hafta teslim aldım. Yardımı dokunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim,forumun araçlar hakkında özellikle kullananların verdiği bilgiler ciddi anlamda çok yol gösteriyor. Hala sormak istediğim boya koruma yaptırmalı mıyım,rodaj olayını cidden iyi bilen birinden tavsiye istiyorum. Motor açma da buna dahil

http://forum.donanimhaber.com/m_56241885/tm.htm
  • Şimdi sen tekna paketi 50bine mi aldın ?

Hayırlı olsun...Ben de Juke düşünüyorum da, açık gümüş gri çok hoşuma gitti...
  • Nissan'ın en sevdiğim yanı bayideki iyi indirim ve tüm renklerin ayrı bir ücrete tabi tutulmadan bedava olması ,çok güzel araç , hayırlı olsun , o bir çirkin kral
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_56241885/tm.htm

Verilen linki okumuştum konu açıldığı zaman,üşenmeden sonuna kadar. Sonra kitapçığı da okudum ve tam tersini iddia ediyor. Bu yüzden kafam daha da karıştı.

• quote:

Hayırlı olsun. Juke'un sıradışı bir tasarımı var, çok beğeniyorum. Yalnız far + sis yapmayın lütfen karşıdan tır geliyormuş gibi ürkütücü oluyor
    Boya koruma iyi birşey, yaptırın bence.
  • 6 fardan kastedilen bu her halde :)))
     Bir Araç Alma (Doyumsuzluk) Hikayesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 8 Ocak 2012; 14:44:18 >
  • Rodaj konusunda bende yazıyı okuduktan sonra kafam karıştı dedim .

Ama sakin kullanarak rodaj yapan bir çok insanda maksimum yakıt ekonomisi sağlıyor. En sağlıklısı ilk 1.000 km çok sakin olmak, 1.500 2.000 arası motor ısındıktan sonra devir çevirmek.
  • Yazınız hiç sıkılmadan okudum. Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • hayrlı uğurlu olsun.boya koruma için sanayiden 1 kilo cila al3 ayda bir gölgede cila yapabilirsin nasıl yapılacağını istersen anlatabiliriz.3-4 ayda bir yaparsan sana boya koruma olur
  • pek sevmediğim bir araç olsa da iyi bir araç kompakt suv sınıfında.
    hediye olarak da bagaj seti falan isteyin siz yine nazikçe, kusur falan olmasa bile. geri çevirmezler diye düşünüyorum nazikçe yapılan bir isteği.

hayırlı olsun,
    iyi günler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.