Şimdi Ara

Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Klübü (Rover içerir) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.655
Cevap
88
Favori
164.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ama favorim bu Maserati 4 serisi

Adamın ocagına incir ormanı diker

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-maserati-4-serisi-siyah-inci/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasanka -- 10 Mart 2011; 18:49:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

quote:

Orijinalden alıntı: Hasanka

Ama favorim bu Maserati 4 serisi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-maserati-4-serisi-siyah-inci/detay

2.0 cc ve 225-250 hp , iyiymiş

Ghibli'lerde de 2.0 V6 Twin Turbo ile 306 hp güç elde edilirdi

Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Klübü (Rover içerir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edilhan -- 10 Mart 2011; 19:25:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasanka

Ama favorim bu Maserati 4 serisi

Kilama kabloları yenilenecekmiş. Ne kadar tutar ki?
  • Bende 2008 model

Toyota Camry Sport Edition yani S.E Var Full+Full

58 bin euroya almistim

Son sahibi olurmuyum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkGate06

Bende 2008 model

58 bin euroya almistim

Son sahibi olurmuyum ?

toyotaya birşey olmaz. Allah size de uzun ömürler versin. maddi olarak değer kaybetse de manevi olarak gözünüzde hep aynı kalacaktır. ama tavisyem hor kullanmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: idemo

quote:

Bende 2008 model

58 bin euroya almistim

Son sahibi olurmuyum ?

toyotaya birşey olmaz. Allah size de uzun ömürler versin. maddi olarak değer kaybetse de manevi olarak gözünüzde hep aynı kalacaktır. ama tavisyem hor kullanmayın.

olmazsın, olamazsınn, rüyaların olmazsaaa

Osaka, Hiroşima

bin toyotaya aldırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Sahibi Olursun -- 11 Mart 2011; 16:51:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: idemo

quote:

Bende 2008 model

58 bin euroya almistim

Son sahibi olurmuyum ?

en son performans egzoz taktigimda yuksek devirlerde ilerlemeye gayret ediyodum ses almak icin ama biraz alistim artik rahat rahat gidiyorum :D

• Gümrükten yeni çıkmış Opel astra gtc "1.3dizel" son sahibi olunacak bir aracmi.

Apaçi bodykitli vede jant kapaklı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Gümrükten yeni çıkmış Opel astra gtc "1.3dizel" son sahibi olunacak bir aracmi.

Üstünde multijet olduğu sürece son sahibi olunmaz hocam onun.3 kapı da olsa.
    Apaçi bodykit varsa 4 tane de apaçi jant alacaksınız,elinizi öpen apaçiye gününde satarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cdmpf

quote:

Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun

quote:

Orijinalden alıntı: vltg
    Uzun zamandır gruba bakamamıştım ne güzel muhabbetler dönmüş ya

Bu arada benim araç eklenmemiş üye listesine...

16 Şubat 2011; 15:35:56 tarihindeki mesajıma baktım da 307bin kmdeymiş. 2000 model cdx 2.0 vectra

Son Sahibi Olursun üstadım ilerde (max 2 sene sonra) bir 320ci ya da 325ci almayı düşünüyorum 2000-2004 arası. Durum nedir bu genç yaşta başım bağlanır mı? :D Hazır benzine yeni zamlar gelmişken ve gelmeye devam ediyorken

Yüksek hacim en sevdiğimiz gunahlardandir

Dizelden, fındık motordan iyi es olmaz

Dogru yoldasiniz

(aksam update edecem listeyi)

Aradığınız model 3.25 ci kullandım otomatikti...Kesinlikle motorun hakkını vermiyor.20 litre ve üzeri yakmasına karşın yürümüyordu.Motor sesi müthiş fakat performans rezalet.Hafif bayır aşağı kaptırmama rağmen zar zor 200 gördü.Vites oranları inanılmaz uzun.1.6 C5 geçecem diye akşam akşam .ıçımdan ter aktı...Kesinlikle uzak durun.Eğer manuel alıcam diyorsanız o zaman iş değişir..

Eski aracınızda bir sorun olmasın sakın? e46 coupe düz vites için 0-100 verisi 7.2s. Otomatik ise 8.3 saniye. Ayrıca 20 litre normal değil. Yani hiç servise bu konuyu danışmadınız mı yani?

Maserati Ghibli de son sahibi olunacak araçlardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UgurKRN -- 11 Mart 2011; 23:50:04 >

• Sonuç olarak bir VW'in asla son sahibi olamazsınız.

65 ay ve 96bin km boyunca gözüm gibi baktığım ama eşşek niyetine bindiğim çift sürgülü kapılı, orijinal fabrika çıkışlı Off-Road gri renkte, dünya kadar çizik ve onun uydusu ay kadar göçüğü olan lâkin kazası olmayan; toplanmaya kalksa en az 6-7 bilemedin 8 parçası boyanması gereken hususi yandan camlı arkası tek sıra koltuktu van tipi kombi kamyonetimi 36'ya aldım, ilanı koyduğumun ertesi günü 12 bin lira altına sattım. Ayda 185 lira değer kaybederek keyfimin kahyası değil has odabaşı olan bu aracı hasretle selamlıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

Sonuç olarak bir VW'in asla son sahibi olamazsınız.

65 ay ve 96bin km boyunca gözüm gibi baktığım ama eşşek niyetine bindiğim çift sürgülü kapılı, orijinal fabrika çıkışlı Off-Road gri renkte, dünya kadar çizik ve onun uydusu ay kadar göçüğü olan lâkin kazası olmayan; toplanmaya kalksa en az 6-7 bilemedin 8 parçası boyanması gereken hususi yandan camlı arkası tek sıra koltuktu van tipi kombi kamyonetimi 36'ya aldım, ilanı koyduğumun ertesi günü 12 bin lira altına sattım. Ayda 185 lira değer kaybederek keyfimin kahyası değil has odabaşı olan bu aracı hasretle selamlıyorum..

Bu konuda Touran'ı ayrı kefeye koymak lazım.Caddy'e olan ciddi benzerliğiyle satılması epey zor bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: z.C..

quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

Sonuç olarak bir VW'in asla son sahibi olamazsınız.

Bu konuda Touran'ı ayrı kefeye koymak lazım.Caddy'e olan ciddi benzerliğiyle satılması epey zor bir araç.

Levent Kırca sarhoşken güldürüyor, Ali Kırca şiirleriye ağlatıyor. Onlarınki isim benzerliği, bizimkisi yüz benzerliği. Olabiliyor böyle şeyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Gümrükten yeni çıkmış Opel astra gtc "1.3dizel" son sahibi olunacak bir aracmi.

Kahramanımız 2 kapılı ve spor bir araç olduğu için son sahipliğe direk aday adayı derken dizel olması sebebiyle araç ölü eşşek niyetine mutlaka biri çıkar alır da GTC nin 1.3 dizeli bildiğim kadarı ile yok o araç 1.9 dizel olmasın
  • bu da benim aracım. ilanı yeni verdim sayılır.
    aslında satılmasada işime geliyor. aracımı seviyorum.ama nedense nikahlı karımı 2006 audi A4 1.6 ya da 2003 bmw 318i ile aldatmayı düşünüyorum.
    bu aracımdan bu fiyatla boşanabilir miyim? yoksa boşanmaktan vazgeçip mutlu mesut uzun süre yaşayıp çoluk çocuğa girişeyim mi?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-turkiye-de-tektir-307-satin-almak-isteyenler-ilanima-baksinlar-42673140/detay

not: vites körüğündeki tesbih değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 12 Mart 2011; 2:21:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: individual

bu da benim aracım. ilanı yeni verdim sayılır.
    aslında satılmasada işime geliyor. aracımı seviyorum.ama nedense nikahlı karımı 2006 audi A4 1.6 ya da 2003 bmw 318i ile aldatmayı düşünüyorum.
    bu aracımdan bu fiyatla boşanabilir miyim? yoksa boşanmaktan vazgeçip mutlu mesut uzun süre yaşayıp çoluk çocuğa girişeyim mi?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-turkiye-de-tektir-307-satin-almak-isteyenler-ilanima-baksinlar-42673140/detay

not: vites körüğündeki tesbih değildir

Hocam yanlış anlamada o arabaya 30 bin verecek adam bulman zor.O yüzden büyük ihtimal son sahibi olursun

• yok canım ne yanlış anlayacağım. üzerindeki ekstralar için fiyat farkını vereceklere satacağım. yoksa 2 çocuk istiyorum
  • 30 değil zaten 29.990 yengeye selam
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.