|
Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Klübü (Rover içerir) (83. sayfa)
-
-
1997 Model değişensiz komple boyalı Tam otomatik 225 bg Volvo S70 2.0T5 aracımla bakalım aranıza katılabilecekmiyim. Aracı yeni alıyorum. Kısmetse haftaya perşembe. -
Temiz bakımlı Saab'ı satarsın elde kalmaz, kaldı ki bu piyasa da performanslı araçlar isteyen ve arabadan anlayan kişinin bakacağı araçlar Saab ve eski kasa Volvo'lardır. Bu iki aracın özellikle turbo motorlularının verdiği performansı günümüz araçlarından almak için 300-400 bin TL'yi bayılmak lazım. Al aracı sıfırla sorunsuz yıllarca bin daha iyi ,ne gereği var sıfır araca o kadar para vermeye. -
-
her şey öyle bir değerlendiki nerdeyse satacak malın olsun hemen alıcısı hazır :D -
Keşke diyor insan birkaç tane rover, saab ya da daewoo almış olsaydık da bugünlerde araçlarımizin değerlendiğini görüp haklı gururu yaşasaydik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MHK Scorpio
Selamlar! Hortlayarak aranıza tekrar katılmış bulunmaktayım. 2018 yılının Şubat ayında aileye geniş, az yakıt tüketen, konforlu ve otomatik vitesli araç arayışının sonucunda "son sahibi olma garantili" 2009 model bir Toyota Prius 1.5 Sol sahibi oldum. Ardından da nasıl becerdim bilmiyorum ama "son sahibi olurum" dediğim, 2010 yılında satın almış olduğum Scorpio'mu 2019 Eylül ayında sattım. Ama deli gönül her zamanki gibi "son sahibi olunacak" bir araba arıyordu, Scorpio'mu sattığım gibi gittim 2003 model SAAB 9-3 2.0t Vector aldım yeni aracımla çok mutluyum, keza SAAB'cılar da çok güzel insanlar. Uzun zamandır merak ettiğim SAAB camiasına yaptığım hızlı girişimin 1. yıldönümünde aklıma burası geldi, 3 yıldır girmediğim hesabıma giriş yapıp direkt bu konuyu buldum.
İşte yeni "son sahibi" olmayı planladığım araçlarımın fotoğrafları:
Hala arada sırada buraya gelip giden "son sahip" dostlar varsa selam olsuntebrikler siz uslanmak bilmez bir son sahiplik mertebesine ulasmissiniz, 4. seviye zen olarak adlandiriyoruz bunu
araba bile sizin onu bulmanizi beklemeden spawn pointte kendi kendine beliriyor olabilir
son saablar o kadar fazla ki ulke kursalar burkina faso yu fln 4 saatte isgal ederler
-
Uzun zamandır piyasada tüm araçlar iyi paraya satılıyor. Var mı hâlâ son sahibi olunacak araçlar?
Vay anasını ilk post 2011 deydi daha dün gibi mesajlar zaman nasıl geçmiş
BİSİKLET DE BİR ARAÇTIR İTİRAZ EDENLERE DUYURULUR !
5 Haziran tarihinde Dünya Çevre günü için yapılan, 1. köprü geçişli bir bisiklet turu sonrası yapılan bir çekilişte "VİTESİM SHİMANO" markalı bir bisiklet kazandım ve bu konuda ciddiyim. Accell bisiklet (Carraro ve Bianchi'nin sahibi) tarafından üretilmiş olan bu bisikletten bildiğim kadarıyla sadece 5 adet bulunmakta, kadrosu Carraro Force serisi ile aynı ama "Carraro" yazması gereken yerlerde "VİTESİM SHİMANO" yazıyor. 24 vites hidrolik disk frenli bu bisikletin Carraro marka muadilinin bayi fiyatı 5850 TL çekilişi kazandığımda da bundan 100 lira daha ucuzdu:
carrarobisiklet.comFORCE 750 27,5https://carrarobisiklet.com/dag-bisikletleri/force-750-275-24-v-hd/Ben ise ilk başta 4750 liradan ilanı açtım. Carraro muadiline göre bir takım eksikleri vardı tabi ki (arka aktarıcının altus m360 yerine tourney tx800 olması, göbeklerin shimano yerine quando olması, çekiliş ürünü olduğu için garantinin olmayışı). Zaman içinde fiyatı 3850 liraya indirmeme rağmen 4 aydır satılamıyor. En son pes edip ikinci el bisiklet alan bir yerden 2000 lira gibi aşırı komik bir teklif alınca (dandik bim bisikletleri neredeyse o fiyata) oradan da bir sonuç alamadan döndüm. Bisikletim şu:
Halihazırda da 2016 model bir Kron TX 150 kullanıyorum onun da birçok parçası değişti. 1 kere aynakol, 4 kere ruble (arka dişli seti), 5 kere zincir, 2 takım lastik, 1 kere orta göbek, 1 kere arka göbek, 2 kere sele, sele borusu, elcikleri, vites kolları, arka vites aktarıcısı ve fren takımı değişti. 21 vitesli bisiklet 24 vitesli oldu. 23000 km yol yaptım bununla bisiklet için bayağı uzun bir mesafedir, halen de kullanıyorum.
@Son Sahibi Olursun ben de bu kulübe üye olabiliyor muyum?
-
Yaşlandık azizim
Bisikletin son sahibi olunur mu, bence olunur ben oldum
bianchi aspid sf var bende, 2 bütün ton falan geliyor(ton derken ağırlık birimi değil hayvan olan),
Satışa koydum gülüp geçtiler, beleşe ver dediler, zamanla da unuttum bisiklet olduğunu zaten, çağa uydu ve bir portmantoya dönüştü misafir bile montunu ona asıyor yadırgamadan
Dağ bisiklet ama hiç dağ görmedi, doğal ortamı olan dağlara salacağım
Abi inanamayacaksın vitesin shimanoyu sattım istediğim katlanır bisikleti aldım ama şimdi onun son sahibi olmaktan korkuyorum. Kron FD 2100, 20 jant katlanır bisiklet, 2022 model. Şehir içinde rahat kullanırım, metroya marmaraya falan da sokarım diye aldım, 4 ay boyunca işimi de gördü ama daha 4. ayında kadrosu kırıldı. Değişim için garantiye başvurduk ama kron firması garantiye sokmadı, yokuş yaptı. Tüketici hakem heyetine verdik. 3 ay oldu hâlâ mahkeme sonuçlanmadı. Bisiklet de bodrumda yatıyor şimdilik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunkurun -- 22 Ağustos 2023; 10:50:21 >
Vayyy,2010 yilinda 2.0 5 silindir marea sahibi olarak girmistim bu kulübe.son sahibi olmamadim maalesef 2015 te gitti elimden araba,ama.buralar canlansin,guzel muhabbet donuyordu.😁
Piyasa geberik olmasına rağmen,
hala gelip buraya teslim olmuyorlarsa o zaman ifşa zamanı gelmiştir
(kendi rızası ile teslim olana lafım yok)
ters kelepçe ile alın bu arkadaşları:
2017 model sıfır araç!! 7 Aralık 2020'den beridir takibimde, o günkü değeriyle 450 bin liradan satışa çıkmıştı, cabrioydu havalıydı kimse yüzüne bakmadı. Rivayete göre araba yolda sürülmeyi öylesine unuttu ki galerinin kedisi ile arkadaş olup kendini kedi zannetmeye başladı.
Buyrun:
Opel'in 3. cinslere tigra gibi klasikler ürettiği dönemden kalan, cabrio sevdasına tutulanları çıra gibi yakmak için hazır bekleyen ihtiyar bir delikanlı. (Söylenen o ki arabaya tek bir mesaj gelmiş o da çocuğun biri oyuncak araba sandığı için)
Fakir fukara ferrarisi olarak nam salmış fakat 2. el pazarında borç takılan akraba gibi herkesin gözünü kaçırdığı arabanın, Türkiye'de hiç satılmamış olan 2.2 dizel motorlu versiyonu yani yedek parçasını bahçede yetiştirebiliyorsanız, bir usta kaçırıp kafasına silah dayamak konusunda da etik kaygılarınız yoksa sorunsuz kullanabileceğiniz bir araç.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-406-coupe-2.2-2k-1142060963/detay
Ayrıca mazdanın ülkemizden ayrılmasının ardından gözüm sizde Mazdacılar, Mazda is the new rover hadi bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Sahibi Olursun -- 25 Haziran 2024; 16:11:53 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X