Şimdi Ara

Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Klübü (Rover içerir) (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.655
Cevap
88
Favori
164.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme gelmiyor mu konuya?
    Her hafta açıp bakıyorum, yeni bir şey yok.
  • Škoda felicia nasıl sizce son sahibi olur muyum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tozak78

Škoda felicia nasıl sizce son sahibi olur muyum?

Yok hocam maalesef. Çılgın Bediş izleyerek büyümüş ve hayalinde bir gün Necmi dedenin mavi felicia'sını kullanmak olan yeni evli bir çiftin başlangıç arabası olarak satarsınız. Ama bi 10 yıl sonra neden olmasın, pekâlâ elinizde kalabilir.

• NİGHTROD kullanıcısına yanıt
    O diziyi izlemiş olmakla beraber arabaya hiç dikkat etmemişim.

• 30.000 hasar kayıtlı 85.000 km de 2010 model citroen c4 picasso alsam acaba aranıza katılmış olurmuyum? Araçta takla yada tavanda boya şase de işlem yok ama. Çok beğeniyorum arabayı kocaman ferah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ptahba -- 7 Eylül 2016; 7:20:07 >
  • ptahba kullanıcısına yanıt
    Kocaman ferah roomater al ozaman orjinal:)

Sizinki yıldırım aşkı olmuş hocam, biz hemen imamı çağıralım.

• Konuyu aça arkadaşta BX varmış C4'ün dedesi

• tozak78 T kullanıcısına yanıt
    Dizinin birçok sahnesinde görünür. Genç tayfanın racing motosikletleri ve Bediş'in sevgilisi Oktay'ın Vosvos'unun yanında mütevazi kalır ama bi dünya insan taşır :)

• Yapmayın ya o kadar kalır üstüne diyorsunuz yani Hayır hakkaten çok ferah arkadaş ne yapsam yahu şu anki aracım sümbül 2013 bundan sonra citroen mercedes gibi geliyor insana. İstenilen fiyatta 29.000 peeeh kafamda deli sorular

@muhammet.cskn, pek sevmiyorum roomster garip bir tipi var sanki tam binek araç yapacakken doblo tarzı hafif ticari de yapmak istemişlerde para yetmeyince ikisini birleştirmişler gibi.
    Çok memmunum ama Gerçi bende şuanda satışa çıkardım :) 4x4 bakıyorum otomatik vites yinede düşünebilirsin.
  • 2015 kurban bayramı öncesiydi para kazanmak için araba alıp satmaya karar vermiştim. 2002 model polis çıkması corolla aldık temizledik boyadık muayene plaka derken maliyeti 20.500maliyet yaptık aradan tam 1 sene geçti son sahibi olamadan 17.000tl ye elimden aldılar. çok pişmanım satmamalıydım son sahibi olmak benim hakkımdı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasdag

2015 kurban bayramı öncesiydi para kazanmak için araba alıp satmaya karar vermiştim. 2002 model polis çıkması corolla aldık temizledik boyadık muayene plaka derken maliyeti 20.500maliyet yaptık aradan tam 1 sene geçti son sahibi olamadan 17.000tl ye elimden aldılar. çok pişmanım satmamalıydım son sahibi olmak benim hakkımdı...

Para kazanmak için pek iyi bir yöntem olmamış gibi.
  • 2000 model 200 kusur binde tavan haric boyali birkac yerinde boyasi catlamis yesil kurbagam fiestami istedigim fiyata elimden zorla aldilar.ustelik 2 kisi almak icin kavga edecekti.bagaj kapagi ve onden iceri su almasi dışında cok guzel arabaydi.ayni zamanda kullandigim tiguandan daha zevkliydi.belki de 3te 1i kadar yaktigi icin

• bence ıssız adamı ıssız adam yapan aracı unutmamak lazım.

Chrysler PT Cruiser.
  • Ulan bende rover alacaktim saolun pampalar vazgeçtim:D

• quote:

Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun

quote:

Orijinalden alıntı: samsunluuu55

Satarim ben o arabayi
    Vectra a nin baya piyasasi var ankarada
    Satarim satarim

aile saadatinin resmini yapın deseler önüne Vectra a nın fotosunu koyar kaçarım,

fotosunun bile son sahibi oluncak bi aracınız var

Gecen ay son sahibi olursun dediginiz komple boyali vectra satildi.Satarim demistim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• samsunluuu55 kullanıcısına yanıt
    Satamazsın demedi abi, son sahibi olursun dedi.
    Piyasada arabanın boyanıp döndürülüp dolaştırılıp eninde sonunda sana bir şekilde geri satılacağı kehanetinde bulunuyor adam
  • Yok canim daha neler

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.