Şimdi Ara

Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Klübü (Rover içerir) (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.655
Cevap
88
Favori
164.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler Arkadaşlar iyi dilekler için...

Smart alacaktım for four olanlardan... Colt motor ve platformlu. Satılmayacak bir araç olacağını sanmıyorum. Mesela daihatsu copen aradık bir arkadaşa... Ya adamlar avrupa pazarından çıktılar, ona rağmen makul fiyata bulamadık...

Ssangyounglarada çok uğraştım, alamadım istediğim fiyatlara. Onlarda iyi satılıyor... Piyasası oluşmuş, ilk geldiği yıllardaki gibi değil...

daewoolarda zorlanılır illaki... Fabrika kapandı, arabalar eskidi vs...

Taunus çocukluğumun idolüydü şu 92ler falan... Zamanında 2 tanede aldık birisi 67 diğeri 77 modeli :)

Mesela satarken zorlandığım yada satmak için bana göre değerinin çok altında verdiğim araç olarak 2013 bravomu örnek verebilirim... Fiat değil başında VW amblemi olsa 62.5 edecek arabayı 42.5a satabildim... Kesinlikle çok kaliteli bir araç sınıfa göre...

Garip bir şey daha... Combo vardı Şirket zamanlarımda... İnternetten 14.5a satamadığım aracı pazara götürdüm 2 saatte 15.5a mı ne satmıştım...

Kısacası biraz fiyat kırdınız mı, büyük şehirlerde çok rahat satılıyor araçlar... Sizin için önemli olmayan o düşük fiyat bir başkası için çok önemli olabiliyor...

• Aranıza katılmak için nereye basvuruyoz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Aranıza katılmak için nereye basvuruyoz

1. Aracınızı bize karşı ödemeli kargo ile yolluyorsunuz

2. Biz gerekli incelemeleri yapıp satılamayacağına dair ekspertiz raporu çıkarıyoruz

3. Sizi çekmeköyde bulunan lokalimize davet ediyoruz ve kulüpçe kucaklıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun

quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Aranıza katılmak için nereye basvuruyoz

1. Aracınızı bize karşı ödemeli kargo ile yolluyorsunuz

2. Biz gerekli incelemeleri yapıp satılamayacağına dair ekspertiz raporu çıkarıyoruz

3. Sizi çekmeköyde bulunan lokalimize davet ediyoruz ve kulüpçe kucaklıyoruz

Peki rozet ve kurdele varmı. Çekmeköy e geçmek için haftasonları olursa olur. Yoksa köprü trafiği var.

Bide tam ücretleri yazarmisiniz. Fatura kesiliyorr herhalde.

Bide hoşgeldin ve üye oldun karşılaması yapıp arabama yumurta atacakmisiniz

Syg.

• quote:

Orijinalden alıntı: coskunserce

quote:

Orijinalden alıntı: maverick8141

20.000TL ye 2004 Model Vel Satis 3.5 Privilege ile aranıza katılmak istiyorum. Umarım yarın pazarlık biter aranıza katılırım :)

MK3 Tdci Mondeolarda Ghia X versiyonu var mı?

tdci larda ghia-x paket yoktur ama ghia nın üzerine sunroof-deri döşeme gibi opsiyonları alıp ghia-x e yakın hale getirilmiş araçlar vardır çok nadir...
  • Konuyu yeni gördüm, konuda katkıları bulunan son sahiplerine saygılarımla...
  • eyokus E kullanıcısına yanıt
    Ahşap direksiyonu olmayan Ghia'ya ben Ghia X demem :) Ebay dan alıp taktırabilirsiniz ama oda kulakçıklar iptal olduğu için olmuyor.
  • 2009 model 17 bin hasar kayıtlı citroen c4 ile kulubünüze kayıt yaptırmak istiyorum mümkünmüdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

2009 model 17 bin hasar kayıtlı citroen c4 ile kulubünüze kayıt yaptırmak istiyorum mümkünmüdür?

alabiliriz sizi buyrun, cam kenarı boş

• Biraz durumum netleşse, şöyle bordosundan, güzel bi Concorde bulsam,alsam, 'üye olabilirmiyim?'diye mesaj atsam

• dddr D kullanıcısına yanıt
    concordeyle kesinlikle olamazsınız. Bende 1,7 Manager vardı çürük 290.000 deki arabayla ben olamadımsa sizde olamazsınız.
    Nacizane tavsiyem renault 25 bakın. İşte o zaman en ön sıralardan yerinizi ayırtmış olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun

vallahi ibretle okudum, her satırda aha şimdi zçtı dedim ama sizde 1.5 dCi reno şansı var azizim, içinize dizel reno kaçmış evet, başka türlü nasıl olur isviçreli bilim adamlarını ve ataistleri göreve davet ediyorum buyursunlar açıklasınlar

(ps:volvoya bayıldım)

Şans degil azizim, bak sen bile sonunda bayildim demissin ve eminin bi tur atsan 2 gazlasan o araçla bana sat dersin.

Herkesin icinde yatar boyke araclar ama eskiden gelen icimizdeki baskilar ve saçmalik otesi tutulan araba muhabbeti yuzunden kimse cesaret edemez.
    Abim cesaret etmis ve keyfini cikarmis.
    Ne demisler, kör alanin kör saticisi bulunur.

Ben 50000km de 30kusur hasar kaydi olan hyundai getzi, 200bindeki pikc up 13000 hasarli ssangyongu bile verdik bi sekilde.

Mesela ben ne almak istiyorum? 4.7 v8 cheroke/ w124 kasa e coupe / 500 sec ama... Gelecek kaygilari ve devlet memuru olmam ve araclarin insan gibi yakmamasi etkiliyor malesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir ara ssangyong ile yatıp kalktım... Hala ikinci araç için alasım var bir pickup ama otomatiklerinin ve enjektörlerinin sorunlu olması beni korkutuyor. 4x4 manuel çok aradım ama denk gelmedi bir türlü...

Hala izlediğim araçlardan Ssangyonglar...

Bende Tucson varken Ssangyong test ettim. Sessizliğine hayan kalmıştım. performansıda hoşuma gitmişti vites geçişleri falan (otomatikti)
  • dddr D kullanıcısına yanıt
    Concorde zorlar ama dereceye giremez malesef

Reno olacaksa Saffrane veya Vel Satis olmalı

Reno 5 de olur bak o da bende var

• quote:

Orijinalden alıntı: nuhoglu55

5 kere takla atmış çökeleğe dönmüş 2006 model 1.6 FSİ Golfü topladım ve sattım. Yahu neden son sahibi olamadım anlamıyorum oysaki arabanın bi ton pert kaydı vardı komple boyası vardı 4 parça değişeni vardı şasilerde tavanlarda direklerde macun ve işlem doluydu. Neyseki 1953 Jeep Willys hala bende klüpten uzun süre ayrılmayacağız herhalde

Aziz Nesin'in lafına ben kefilim.

• Hep içimde bi volvo hastalığı vardı.
    Kafaya koydum passatı satıp volvo alacam
    Onunla mutlu mesut son sahibi olarak. Eski günlerini unutturacam
  • Benim elimde 3.16i E30 kasa var. Araç 1990 model. buraya kadar biraz uzak duruyorum sizden ama aracın otomatik olması nikah sebebi olabilir gibi düşündürüyor.
  • fevziaydemir F kullanıcısına yanıt
    Maalesef size yer yok hicam, temiz bir BMW hatta temiz olmasına bile gerek yok, apaçinin birine iteleyin gitsin. Yan yan gezsin o da

• her aracın bir alıcısı vardır beyler :D
  • Tekliflere göre değerlendirilir.

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.