Şimdi Ara

Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Klübü (Rover içerir) (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.655
Cevap
88
Favori
164.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşi nereye götürdük yahu, töbe müdürüm afedersin.
  • Sizce aşağıdaki araçlardan hangisini alırsam son sahibi olma ihtimalim daha fazla. yorum yapabilirseniz sevinirim.
    1- 2004 model 250.000 de fiat doblo. hafif kaza ve boyaları var.
    2- 2005 model 230.000 de peugeot partner kazasız gibi görünüyor.
    3. 1999 model 200.000 de toyota corolla 1.3 terra sol çamurluk değişmiş. sol kapılar boyalı.
    4- 1997 model 265.000 de opel astra 1.4 kazasız gibi ama kaporta boya eskimiş.
  • Tipsiz kasa Corolla ise bahsi geçen banko diyorum.
  • wsxedczaq W kullanıcısına yanıt
    1- Doblo, Doblodur. En kötü enişte tavana baca açar, kışlık mangalı burada yaparsınız
    2- Kazasız olması bir nebze de olsa yeni sahibinin içini kıpır kıpır etse de, km itibari ile yeni süprizlere göz kırpıyor.
    3- Corolla ne kadar satılır gözükse de, o yıllardaki Japon mühendislerin pörtlek göz akımımdan nasibini almıştır, bu yüzden ufak çaplı göz felci yaşayabilir, aracı bir heykele çevirebilirsiniz. Ayrıca 1.3 motor ile tüy dikerek, kendi elektiriğinizi üretebilirsiniz. Boyalı ve kazalı olması ile Oscarı kendisine veriyoruz.
    4- Gerek yaş, gerek km ile Jüri özel ödülümüzü alıyor. Yaş itibari ile başlık olarak komple boya isteyecek. Siz de kullanınca 300.000 kmde ve komple boyalı olacak. Ve siz de mutlu bir evlilik süreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 26 Şubat 2016; 23:11:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde kalmayacak 15.000 tl civarı araba bakıyordum. corollanın bile son sahibi olacaksam o fiyat civarında hiç araba almayayım en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TALENJEKTAZİ

Proton

4.16 vardı. 11 günde 3000 TL karla sattım. Sadece noter masrafı yaparak =))
  • 1992 model Infiniti Q45 ile araniza alir misiniz ? :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 92 taunusum var aranıza girebilir miyim ? bi çay ?
  • 20.000TL ye 2004 Model Vel Satis 3.5 Privilege ile aranıza katılmak istiyorum. Umarım yarın pazarlık biter aranıza katılırım :)
  • Taunuslu biri kulüpün kapısında belirdiğinde ifademiz:

Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Klübü (Rover içerir)

Vel satisi ise bu kulüp için özel üretsek ancak bu kadarı olurdu, son sahiplik niteliklerinin tümünün vucut bulmuş hali, son sahiplikteki son mertebedir, nokia 3310 veya chuck norris gibi bişeydir. Sarkozy bile bu araca bindikten sonra fişek gibi hatunu götürdü

• Ne kadar ilginç değil mi? Güzel ve zamanının ötesi araçlar hep son sahibi yapıyor. Safrane, Vel Satis, Maxima, Rover 75, Bmw 3.20Ti, Hyundai Sonata vs… Aslında parça olsa bu araçlar tam bir f/p aracı

• Ford Scorpion ile Taurus (taunus değil) u da dahil etmek lazım tabii

• quote:

Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun

quote:

Orijinalden alıntı: kkke_3319

Bu klübe girebilmem için hangi modelleri tavsiye edersiniz

Kulübümüzün resmi sponsoru Rover olduğu için öncelikle Rover, tişikkirlir rivir

herhangi markada sizi son sahip yapabilecek nitelikler:

yaşına olgun olması (mature severiz biz)

saç/macun oranı macun lehine bozulmaya başlamış olması

silindir hacminde sınır tanımaması

parça ihtiyacı ancak metalurji biliminde doktora ile sağlanabiliyor olması

Bu mesaja eklenen görseller:

Abi bu yorum nedir ya :)

• quote:

Orijinalden alıntı: maverick8141

20.000TL ye 2004 Model Vel Satis 3.5 Privilege ile aranıza katılmak istiyorum. Umarım yarın pazarlık biter aranıza katılırım :)

MK3 Tdci Mondeolarda Ghia X versiyonu var mı?
  • Elbette var,2002-2007 arası tüm mondeolarda Ghia X var ama nadir bulunur

• Selamun aleyküm arkadaslar. Eskişehir de oturuyorum. Rover hb 216 lar nasıldır? Parçalarını bulabilirmiyim.hpndayla aynı parçaları kullaniliyormu?araç sahiplerinin yorumlarını bekliyorum

• Ben bir arabanın son sahibi olabilmek adına çok uğraştım... Bir türlü olamadım... En çok bindiğim 1.5 sene ile 94 model mazda323 oldu... Diğer hiç bir aracıma 1 yılı devirtemedim...

Aman alma son sahibi olursun dedikleri ama benim az para verip, çok iş yaptırıp, rahatça sattığım araçlarım....

1. Mercedes Vaneo... 4 kere aldım... Bir türlü başaramadım son sahibi olmayı... Sonuncusunu bir tanıdık pazar sabahı alıp götürdü benden... Dedim bu araba ile olmayacak satılıyor... Daha zor bir şeyler bulmam lazım... (ilansız satıldı)

2. Volvo s70 aldım 98 model... 2.0t5 yani 5 silindir... Otomatik, eski model... b.k atmak için her şeye müsaitti... Bir arkadaşım evde misafir varken bir parça almaya geldi... 20 dakika içinde satınaldı benden... Evdekiler inanmadı... (ilansız satıldı)

3. Volvo c70 2.3t5 coupe... kapısı az, hacmi fazla, kupon, komple boyalı (temizlik için) vs vs... bu daha da zordu... Piyasa fiyatına çektim 3 kişi sıraya girdi almak için arabayı! Hiç satılmaz denen araba... Ama içimde kaldı bu araba...

4. Volvo xc70... 4 çeker, station (yarı jip yarı station) 2.4 motorlu! bundan da iki tane aldım... ilkini bir arkadaşım şehir dışından geldi kavga dövüş aldı! İkincisini 3lü kombo yapotık :) O 850t5 ini 2. sırada sattığım s70 sahibine, s70 sahibi arabayı bana geri, bende x70i 850nin sahibine verdim :) Hadi çözün! Bir süre bindikten sonra s70i ilan vererek 1-2 haftada sattım gitti...

5. Geçen yaz itibariyle benim bile yeni gördüğüm bir arabaya taktım kafayı ve Proton savvy aldım... 2010 model... Toplasan 40-50 tanedir TR'de... Acayip memnundum ama şuan ki aracımı alabilmek adına sahibindene koydum ve 1 hafta olmadan satıldı... Bana "elinde patlar" diyen utanmaz tigra vs sahibi arkadaşlar hala tigralarıyla yaşıyor :D

bunların dışında 93 model 626, 323hb (farlar açılan), 99 Model mazda astina, lantis mazda3 mazda6 vs hepsi elimden geçti... colt, accent, combo, tucson, bravo vs vs...

Zor sattığım bir aracım olmadı! Makul fiyat yazılan her araç satılıyor...

Uzun süre saab almaya uğrtaştım temiz ve maul fiyatlılar patır kütür satıldı! Alfa 166, mazda xedos9, s80 Renault Velsatis gibi araçlarda arkasından koşturup alamadıklarımdan veya nasip olmayanlardan...

Peki şuan neye mi biniyorum!

3. seçenekte bende yer edindi dediğim arabadan aldım... 99 model ve 100 binde buldum... 4 aydır biniyorum ve geçen hafta 4. arkadaşıda reddettim! İnşallah son sahibi olurum! Ailenin tek arabası ve 2 çocukla kullanıyoruz tek kapı arabayı! Düşünün ne kadar direndiğimi...

Kısacası temiz bir arabanız varsa... Türkiye'de ki büyük şehirlerde satamayacağınız araba yok... Anadolu tabiki daha zordur...

Bu şimdiki arabam...

Buda ilk aldığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semavi -- 29 Mart 2016; 9:38:57 >

• 5 kere takla atmış çökeleğe dönmüş 2006 model 1.6 FSİ Golfü topladım ve sattım. Yahu neden son sahibi olamadım anlamıyorum oysaki arabanın bi ton pert kaydı vardı komple boyası vardı 4 parça değişeni vardı şasilerde tavanlarda direklerde macun ve işlem doluydu. Neyseki 1953 Jeep Willys hala bende klüpten uzun süre ayrılmayacağız herhalde

• vallahi ibretle okudum, her satırda aha şimdi zçtı dedim ama sizde 1.5 dCi reno şansı var azizim, içinize dizel reno kaçmış evet, başka türlü nasıl olur isviçreli bilim adamlarını ve ataistleri göreve davet ediyorum buyursunlar açıklasınlar

(ps:volvoya bayıldım)
  • Sizin bahtınız kapanmış, birdahaki sefere Daewoo, Smart gibi gubindirik markalarla 2.5 motor ve üzeri araçlar almaya özen gösterelim. Olmadı ucuz yollu bir Taunus da iş görür. Bu arada Volvo güzelmiş hocam, maşallah, Allah ayırmasın

quote:

Orijinalden alıntı: nuhoglu55

Hocam çamurdan olsun Vw olsun, havada karada denizde, heryerde satabilirsiniz zaten. Ki satmışsınız. Neyseki Jeep'iniz var, bir yastıkta kocayın inşallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.