Şimdi Ara

Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Klübü (Rover içerir) (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.655
Cevap
88
Favori
164.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana göre kontrol hissesini devreden bir markanın menşei de değişir...

https://tr.wikipedia.org/wiki/Nissan_Motors

Global ortaklık başlığı altında şöyle bir ibare var;

Anlaşmaya göre Renault Nissan'ın kontrol hissesini satın aldı ve şirketin başına gönüllü olan Fransız Carlos Ghosn'un kendi isteği ile atadı.

Kontrol Fransız da; ceo zaten Fransız. Ben bu şirkete daha Japon dersem, Japon felsefesine ayıp olmaz mı??

• quote:

Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun

quote:

Orijinalden alıntı: DUSTER04

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-otomatik-sunrooflu-opel-ascona-238116082/detay/

Evet satisa cikarttim. Aracimiz 4ileri otomatik sanzimana ve vectra a motora sahip. Gayet seri yakiti 30-35 civari degisiyor gazda. Evde ikinci arac olarak kullaniliyor. Ayagimi yerden kessin diyenlere satilik :)

çok iyi kümes olur düşün derim

organik yımırta yersin

Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Klübü (Rover içerir)

Araci bugün 1.5ay sonra 500lira karla sattim. 5500liraya satmis oldum. Demekki bundan kümes olmazmis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-otomatik-sunrooflu-opel-ascona-238116082/detay/

Evet satisa cikarttim. Aracimiz 4ileri otomatik sanzimana ve vectra a motora sahip. Gayet seri yakiti 30-35 civari degisiyor gazda. Evde ikinci arac olarak kullaniliyor. Ayagimi yerden kessin diyenlere satilik :)

çok iyi kümes olur düşün derim

organik yımırta yersin

Araci bugün 1.5ay sonra 500lira karla sattim. 5500liraya satmis oldum. Demekki bundan kümes olmazmis.

Hayırlı olsun üstad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yeni sahibini kulübe yönlendirseydiniz,

şu an yıl kampanyamız mevcut, 19 aralığa kadar yeni üyelerimizin nikah şekerleri bizden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Sahibi Olursun -- 4 Aralık 2015; 17:38:56 >
  • super başlık valla ...iyi güldüm..
  • Yok be ya 2. Eli kuvvetli arabalarda var listede hatta satılmış olabilir cogu

• quote:

yeni sahibini kulübe yönlendirseydiniz,

şu an yıl kampanyamız mevcut, 19 aralığa kadar yeni üyelerimizin nikah şekerleri bizden

kampanyamız 12 ocak a kadar uzatıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Sahibi Olursun -- 29 Aralık 2015; 14:13:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapultra

Üstad,bugün internette böyle birşeye denk geldim, kümes kararını vermek için biraz genç bi araba olmamış mı sizce ?

CVT yi alana Juke verdikleri kampanyayla almıştır. CVT bozulunca promosyonu kafes yapması normal

• Rover 214 SI benimkide ..
    Son sahibiyim
    Puntoyla takasa girerim
    Ustune para bile isterim 😀😀
    Insanlar ikiye ayrilirr..
    Rover i olanlar ve olmayanlar 👊✋

• quote:

Orijinalden alıntı: Ufkbyrk

Rover 214 SI benimkide ..
    Son sahibiyim
    Puntoyla takasa girerim
    Ustune para bile isterim 😀😀
    Insanlar ikiye ayrilirr..
    Rover i olanlar ve olmayanlar 👊✋

Çok yerinde bir seçim tebrik ediyorum,

Rover bu grubun lokomotif değeridir.

• Eski bir Rover 200 sahibi olarak rover alma elinde kalir diyenleri siddetle kiniyorum :) 98 model 1.4 Benzinli (LPG takilmamiş) 2 airbag klima sunroof ABS gibi özellikleri ile 2011 yilinda 8.400 TL'ye aldim ki dogan sahin veriyorlardi o paraya 2 sene kadar bindim cok memnun kaldim..Simdi ise 82 model alman yapimi 1.6 GL taunus sahibiyim sanirim bu klübe uye olmak icin gerekli kriterdeki arabalar bende mevcut :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarda06 -- 31 Aralık 2015; 16:55:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amma güldüm yaa
  • Amma güldüm yaa

• Renault 11 rainbow ile aranıza katılabilirmiyim?
  • yaklaşık 6 senedir severek kullandığım,sayesinde bu kulübün kıdemli üyelerinden biri olarak yerimi sağlamlaştırırım dediğim ,2001 model 5 silindir 2.0 cc lik fiat marea hlx imi geçen ay üzülerek sattım.ne de olsa son sahibiyim,kolay kolay satılmaz diye fiyatını malum sitede en üst seviyeden yazmıştım.ama evdeki hesap çarşıya uymadı ve aracı alan arkadaş ustaya baktırmaya bile gerek görmeden,istediğim fiyatı verip alıp gitti.şimdi daha sağlam daha satılması imkansız araçlar arayışındayım. mareadaki gibi hemen satılma ihtimalini sıfıra yakın seviyeye çekmek için linkteki araca veya benzerlerine müşteri olmayı düşünüyorum.konuyla ilgili tavsiyelerinize açığım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chrysler-81.000-orj-km-borcsuz-harcsiz-kaplama-252299539/detay

• Evet; Marea'dan sonra sağlam olur kanaatindeyim.
  • Anadol alacağım.Yazın beni en başa
  • quote:

Orijinalden alıntı: anka0658

yaklaşık 6 senedir severek kullandığım,sayesinde bu kulübün kıdemli üyelerinden biri olarak yerimi sağlamlaştırırım dediğim ,2001 model 5 silindir 2.0 cc lik fiat marea hlx imi geçen ay üzülerek sattım.ne de olsa son sahibiyim,kolay kolay satılmaz diye fiyatını malum sitede en üst seviyeden yazmıştım.ama evdeki hesap çarşıya uymadı ve aracı alan arkadaş ustaya baktırmaya bile gerek görmeden,istediğim fiyatı verip alıp gitti.şimdi daha sağlam daha satılması imkansız araçlar arayışındayım. mareadaki gibi hemen satılma ihtimalini sıfıra yakın seviyeye çekmek için linkteki araca veya benzerlerine müşteri olmayı düşünüyorum.konuyla ilgili tavsiyelerinize açığım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chrysler-81.000-orj-km-borcsuz-harcsiz-kaplama-252299539/detay

düşmana güven, cüzdanınıza korku salan, motor hacmi ile küvet doldurulabilen bir amerikan cengaveri yakışır size

• Mitsubishi lancer 1.5 invite yada inform yeni kasa 25 e kazali ,toplanmis 150 binlerde bir arac alirsam eger son sahibi olurmuyum?

• Hortlatmak gibi olacak ama konu mükemmel yahu.

Ama bence yine de abartıyorsunuz arkadaşlar. Satılamayacak araba yoktur bence.
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.