Şimdi Ara

Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Klübü (Rover içerir) (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.655
Cevap
88
Favori
164.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DUSTER04

Yarin 85model ascona c min fotograflarini koyacagim :D hatta inceleme bile yapabilirim :D

Lütfen yapma
  • quote:

Yarin 85model ascona c min fotograflarini koyacagim :D hatta inceleme bile yapabilirim :D

Merakla bekliyor olacağız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midesizz

Bende anadol kamyonet tutkusu var ama son sahibi olurmuyum acaba korkusu da var

olmazsın keçiler seviyo sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun

quote:

Orijinalden alıntı: Midesizz

Bende anadol kamyonet tutkusu var ama son sahibi olurmuyum acaba korkusu da var

olmazsın keçiler seviyo sonuçta

http://m.arabam.com/otomobil-haberleri/son-haberler/anadol-u-hicbir-zaman-keciler-yemedi-/276068
    Anadol'uma laf ettirmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet arkadaslar sahibinden.com a ilani verdim. 30yasindaki aracimi 600kisi bakmis 8kisi favlamis. Bir kisi aradi. Yasi itibariyle normal karsiliyorum. Bakalim satabilecek miyim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet arkadaslar sahibinden.com a ilani verdim. 30yasindaki aracimi 600kisi bakmis 8kisi favlamis. Bir kisi aradi. Yasi itibariyle normal karsiliyorum. Bakalim satabilecek miyim :)

Klasik otomobiller bölümüne mi koydunuz??
  • C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    Hayir sadece otomobil.

• quote:

Evet arkadaslar sahibinden.com a ilani verdim. 30yasindaki aracimi 600kisi bakmis 8kisi favlamis. Bir kisi aradi. Yasi itibariyle normal karsiliyorum. Bakalim satabilecek miyim :)

biz yardımcı olalım derdik de bu iş bizi aşar, 30 yılın aşkın araçlarda nikah bozma işlemi yapılamıyor.

bize gelen vakalarda hemen MR çektiriyoruz genelde kişinin DNA'sı araçla kaynamış vaziyette oluyor, sizde artık simbiotik yaşam formu oluşturmuşsunuz geriye dönüş yok.

nice 30 senelere
  • Son Sahibi Olursun kullanıcısına yanıt
    Valla 30.yilinda ilk sahibinden aldim :) ben bozduysam satilir :) 6bine veririm alicisi cikarsa.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-otomatik-sunrooflu-opel-ascona-238116082/detay/

Evet satisa cikarttim. Aracimiz 4ileri otomatik sanzimana ve vectra a motora sahip. Gayet seri yakiti 30-35 civari degisiyor gazda. Evde ikinci arac olarak kullaniliyor. Ayagimi yerden kessin diyenlere satilik :)

• Hocam bunların vites geçişleri nasıl 5-6 saniye sürüyormu vites değişimi

• quote:

Orijinalden alıntı: nuhoglu55

Hocam bunların vites geçişleri nasıl 5-6 saniye sürüyormu vites değişimi

:D :D aslinda herkesin aklina ilk boyle seyler geliyor fakat oyle degil. İnanmasi guc ama hissettirmiyor duz yolda motor sesinden anliyorsunuz. Yokusta gaz pedalina kokledigimde aninda tepki veriyor vitesi dusuruyor, o zaman hissediyorsunuz vites gecisini. Tek sikintimiz kaportasi.
    Ekleme: dsg ye kok sokturur :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyrime2828 -- 25 Ekim 2015; 19:39:49 >
  • Selamlar tüm son sahiplere Mesela hemen şimdi şu dakika 2010 model bi Chevrolet Epica alsam (2 litre dizel) klübe alır mısınız beni ?
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-otomatik-sunrooflu-opel-ascona-238116082/detay/

Evet satisa cikarttim. Aracimiz 4ileri otomatik sanzimana ve vectra a motora sahip. Gayet seri yakiti 30-35 civari degisiyor gazda. Evde ikinci arac olarak kullaniliyor. Ayagimi yerden kessin diyenlere satilik :)

çok iyi kümes olur düşün derim

organik yımırta yersin

Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Klübü (Rover içerir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Sahibi Olursun -- 26 Ekim 2015; 10:00:48 >

• Son Sahibi Olursun kullanıcısına yanıt
    Ayip ediyosun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

Selamlar tüm son sahiplere Mesela hemen şimdi şu dakika 2010 model bi Chevrolet Epica alsam (2 litre dizel) klübe alır mısınız beni ?

yanlış yerleri işaretledim notun da 50

biraz daha çalış, olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Sahibi Olursun -- 26 Ekim 2015; 14:08:36 >
  • Aynen hocam patlak Dsg den iyidir

• Üstad,bugün internette böyle birşeye denk geldim, kümes kararını vermek için biraz genç bi araba olmamış mı sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapultra

Üstad,bugün internette böyle birşeye denk geldim, kümes kararını vermek için biraz genç bi araba olmamış mı sizce ?

O Fransız tenekesi kim bilir sahibine ne yamuk yapmıştır da bu hale gelmiştir dedim içimden.

• quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

quote:

Orijinalden alıntı: çapultra

Üstad,bugün internette böyle birşeye denk geldim, kümes kararını vermek için biraz genç bi araba olmamış mı sizce ?

O Fransız tenekesi kim bilir sahibine ne yamuk yapmıştır da bu hale gelmiştir dedim içimden.

Fransız?

Japon olmasın.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.