Şimdi Ara

Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Klübü (Rover içerir) (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.655
Cevap
88
Favori
164.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun

bi ihanet de benden gelsin, klübe ilham olan citroen bx imi sattım arkadaşlar

allahtan yedek kümesim vardı da kümessiz kalmadım: renault 5

Çıkmacı almaz kesinlikle, hurdaya mı sattınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son Sahibi Olursun kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi caminin avlusuna bıraktınız ?
  • nasip kısmetse kümes gelir Yemen'den demiş atalarımız, bu da kendi ayağı ile geldi, not bırakmış arabaya

bunlar demek ki daha önceden de yazışıyolarmış, bizim araba da kuyruğunu sallayınca da yüz bulmuş tabi geldi istedi

• quote:

nasip kısmetse kümes gelir Yemen'den demiş atalarımız, bu da kendi ayağı ile geldi, not bırakmış arabaya

bunlar demek ki daha önceden de yazışıyolarmış, bizim araba da kuyruğunu sallayınca da yüz bulmuş tabi geldi istedi

Ayıptr sorması Ne kadar verdiniz üstüne?

• quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

quote:

nasip kısmetse kümes gelir Yemen'den demiş atalarımız, bu da kendi ayağı ile geldi, not bırakmış arabaya

Ayıptr sorması Ne kadar verdiniz üstüne?

yavru sivas kangalla takas ettim büyüsün buna bincem

• Son Sahibi Olursun kullanıcısına yanıt

Çok yer az kaçar...

• 1995 vectra a 1.8 gl 2 parca degisen komple boyali son sahibi olmayiz demi

• quote:

Orijinalden alıntı: samsunluuu55

1995 vectra a 1.8 gl 2 parca degisen komple boyali son sahibi olmayiz demi

Yeni eşinizle Ömürboyu mutluluklar, 2 tane - biri kız biri erkek Corsanız olur tahminimce...

• Satarim ben o arabayi
    Vectra a nin baya piyasasi var ankarada
    Satarim satarim

• quote:

Orijinalden alıntı: samsunluuu55

Satarim ben o arabayi
    Vectra a nin baya piyasasi var ankarada
    Satarim satarim

aile saadatinin resmini yapın deseler önüne Vectra a nın fotosunu koyar kaçarım,

fotosunun bile son sahibi oluncak bi aracınız var

• 1998 model volkswagen polo 1.6 her hafta sanayideyim benide alın aranıza...:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: adana1980

1998 model volkswagen polo 1.6 her hafta sanayideyim benide alın aranıza...:)))

üzgünüz vw alamıyoruz içeri

bekleme salonunda bekleyebilirsiniz bi 30 sene kdr fln

klimalıdır rahat edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Sahibi Olursun -- 30 Temmuz 2015; 15:09:06 >
  • Burası sakinlemiş gibi...Son sahiplerinden çerçevelik resimler:

1994 model Chevrolet S-10 Blazer.
  • 2005 model gazelle. 300,000 de. 76 mercedes sanzumanıyla her hafta baskı balata yiyen 2 kere kaporta boya olmasına ragmen hala çürükleri bulunan bu aslan parçasının akıbeti nedir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: cileli_sofor

2005 model gazelle. 300,000 de. 76 mercedes sanzumanıyla her hafta baskı balata yiyen 2 kere kaporta boya olmasına ragmen hala çürükleri bulunan bu aslan parçasının akıbeti nedir acaba

Durum içler acısı hocam. Hemen bir nikah şart. Nikaha bizide çağırırsınız değilmi?

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-temiz-lantis-225623853/detay

Hocam birde şuna bakın bunu almayı düşünüyorum çok hoşuma giden bir araç tasarımı acaba alsak son sahibi olma mevkiisine ulaştırır mı

@Son Sahibi Olursun

• quote:

Burası sakinlemiş gibi...Son sahiplerinden çerçevelik resimler:

1994 model Chevrolet S-10 Blazer.

Dün kısa bir süre kullanmak nasip oldu.
    Eğer satın almayı düşünen varsa:

Otm. vites direksiyonun sağından, bir nevi F1 ama vitesi geçirmk zor muhtemelen yağı yok.El freni solda, pedalla açılıp kapanıyor önemi yok o da bozuktu.

Bütün göstergeler ABD için, hız göstergesi vs dijital ama mil olarak gösteriyor.
    Motor sıcaklığı Fahrenite cinsinden...260 dereceye çıkamazdı zaten buharlaşır.
    4 cam otomatik ama sadece sürücününki çalışıyor.
    Klima, silgeç, teyp, uzun farlar bozuk. 4lü sinyali yakmaya çalıştım bulamadım.
    Motor hacmini bilmiyorum muhtemelen altı silindirli ama Lpgye uyum sıfır, arıza ışığı da yanıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: highgen

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-temiz-lantis-225623853/detay

Hocam birde şuna bakın bunu almayı düşünüyorum çok hoşuma giden bir araç tasarımı acaba alsak son sahibi olma mevkiisine ulaştırır mı

@Son Sahibi Olursun

Bu araçlar sandığından çok daha popüler.

92 model 323 F var arkadaşımda (lpgli) daha bakımını yeni yaptırdı...Farları gizli olandan. Satmayı düşünüyor 9bin küsura, istersen pm at, ben ikna ederim onu. (bir iki sayfa önce resmini koydum kırmızı renk)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: highgen

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-temiz-lantis-225623853/detay

@Son Sahibi Olursun

Bu araçlar sandığından çok daha popüler.

92 model 323 F var arkadaşımda (lpgli) daha bakımını yeni yaptırdı...Farları gizli olandan. Satmayı düşünüyor 9bin küsura, istersen pm at, ben ikna ederim onu. (bir iki sayfa önce resmini koydum kırmızı renk)

Hocam benim alacağım modeller 96 97 98 ariyorum o tasarımlar çok hosuma gidiyor temiz bulmak zor

• quote:

Yakın bir arkadaşın eşi: 1992 model Mazda 323F (323 Astina) zamanında gençler bu araca biterdi, şu an sahibi ölüp bitiyor. Kilometresi bilinemiyor,tahmin bile edilemiyor...Aydında bir traktörcüden alınma...
    Araba pazarında 3-4 saat içerisinde sadece bir kişinin gelip sorması bile onun değerini gösteriyor.
    Zamanötesi bir şaheser: eğer çalışırsa klima ve hidrolik direksiyonu var. Satın almak isteyenler olabilir diye 12bin lira civarı fiyat belirlenmiş ki amaç satmak değil piyasasını ve değerini DAHA DA yükseltmek...

O kasa standart 323 degil mi ben lantis bakıyorum su kasa lantis son üretimi 98 den sonrası yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highgen -- 12 Ağustos 2015; 18:20:37 >

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.