Bildirim
Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Klübü (Rover içerir) (81. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
inceleme istediginiz araclar icin istek yapabilirsiniz dostlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun
inceleme istediginiz araclar icin istek yapabilirsiniz dostlar
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-cakiroglu-otomotivden-hatasiz-orjinal-otomatik-vento-387606218/detay/
Ben ilk yorumları alayım o zaman.
-
Aynen acil 99-03 galant alınır
ARKADAŞLAR YOKMU GALANT 99-03 ARASI? ???
Hanidir kafamda çılgın fikirler dolanıp duruyordu
Sonunda yapacağım projemi buldum
Bir adet Volvo 960 alıp Elcaminoya çevirmeyi planlıyorum.
Daha önceki arabalarımla nikah masasına oturamamıştım ama bununla mezara kadar birlikte oluruz gibime geliyor
Ne dersiniz? -
-
1978 model Taunus'um 3 sene önce satıldı ama ruhsatı halen benim üzerime.Ayrıca 2006 model Palio Van var komple boyalı 355 bim kmde .İkisinin de son sahibi olucam bu gidişle -
quote:
Orijinalden alıntı: This_is_Heavy
1978 model Taunus'um 3 sene önce satıldı ama ruhsatı halen benim üzerime.Ayrıca 2006 model Palio Van var komple boyalı 355 bim kmde .İkisinin de son sahibi olucam bu gidişle
konuyu takip ediyorsan Taunus kurallarını zaten bilirsin, senin durumun aşağıdaki 4. maddede özetlenmiştir.quote:
Taunusun sahibi yoktur, Taunus sizin sahibinizdir
Taunus ile yola koyulmazsiniz, Taunus sizi hava almaya cikarir
Taunusa yakit almazsiniz, Taunus sizden haracini keser
Taunusu satamazsiniz, Taunus yer degistirir
Hicbiryerde Taunus hakkinda konusamazsiniz ve bu Taunus ile ilk gununuz ise sanayiye gitmek zorundasiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Sahibi Olursun -- 23 Mayıs 2017; 17:54:53 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun
quote:
Orijinalden alıntı: This_is_Heavy
1978 model Taunus'um 3 sene önce satıldı ama ruhsatı halen benim üzerime.Ayrıca 2006 model Palio Van var komple boyalı 355 bim kmde .İkisinin de son sahibi olucam bu gidişle
konuyu takip ediyorsan Taunus kurallarını zaten bilirsin, senin durumun aşağıdaki 4. maddede özetlenmiştir.quote:
Taunusun sahibi yoktur, Taunus sizin sahibinizdir
Taunus ile yola koyulmazsiniz, Taunus sizi hava almaya cikarir
Taunusa yakit almazsiniz, Taunus sizden haracini keser
Taunusu satamazsiniz, Taunus yer degistirir
Hicbiryerde Taunus hakkinda konusamazsiniz ve bu Taunus ile ilk gununuz ise sanayiye gitmek zorundasiniz
Konuyu Taunus'u aldığım tarihten beri takip ederim.Ve kurallarını da iyi biliyorum.Bizzat tecrübe ettim.Yalnız geçen gün hiç tahmin etmediğim bir yerde denk geldim arabaya alan adam arabayı boyatmış çelik jant cam rüzgarlığı kılıf falan takılmış araba kendine gelmiş.Geri mi alsam acaba diyorum
-
-
-
bir 'taunus fastback' aldığımda huzurla ölebileceğim -
-
Konu sessiz kalmış sanki.
yeni son sahipler aranmaktadır, ilan çıkmadık buradan duyuralım dedik önce
-
bende hastalık oldu nerde son sahibi olunacak araba var ona atlıyorum.
şimdide rover aldım. -
quote:
Orijinalden alıntı: legend1982
bende hastalık oldu nerde son sahibi olunacak araba var ona atlıyorum.
şimdide rover aldım.
imzan herşeyi özetler nitelikte
-
lancia delta integrale son sahibi olunurmu ?
-
Büyük ihtimalle olunur.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X