Şimdi Ara

Bir aşk hikayesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler umarım bu yazımı okursunuz,biraz ergenlerin aşk hikayesi tadında biliyorum ama yazmak istedim, yazmazsam deliricem söyleyim.Bundan 8 ay önce memleketimde seminer alırken evli bi bayan hoca ile tanıştım, Orduda öğretmendi, bana şaka ile karışık ordudan birini ayarlamayı teklif etti, böylece 1yıldır çalıştığın Yüksekovadan kurtulursun eş durumu yapıp diyordu, pek kaale almadım zira saçma duruyordu.Zaman geçti yüksekovada görevimin başındayım, birgün bana mesaj attı düğünüme Orduya gel hem kızı görürsün diye, yok mok dedim ama bana kızın resmini attı ve içimde bir şeyler kıpırdadı, düğüne gitmedim ama kızla tanıştırdı.Kızla aylarca facebooktan whatsuptan telden konuştuk, hayatımda hiç böyle hissetmemiştim, ilk kez birine karşı bu kadar yakın ve rahat hissediyordum, ikimizde gündüz okulda çalıştığımız için geceleri saatlerce konuşuyorduk, aynı benim sevdiğim şeyleri seviyor,dinlediğim müzikleri dinliyordu,ona gitar çalıp kaydedip yolladım, şiirler yazdım, daha 8-10 fotosu harici kızı görmemiştim bile.Bildiğin görmeden aşık olmuştuk birbirimize.Buraya kadar bahsetmediğim şey şu ki tam bir alkışlarla yaşıyorum üyesiyim, sapım yani,alınmaca yok.Hiç sevgilim olmamıştı, üniversitede orda burda flörtleştiğim kişiler oldu ama koluma takıp dolaştırmadım kimseyi.Günler geçti ve artık orduya ne zaman geleceksin demeye başladı, açıkçası hiç gitmek istemiyordum çünkü kesin beklediğim gibi biri çıkmayacaktı ya da beni beğenmeyecekti.Sürekli erteledim ama son noktaya gelmişti. Bir ara boşluk bulup 4 günlüğüne yüksekovadan Orduya gittim. Otogarda beni karşılayacaktı, heyecan tavan.İndim baktım oturmuş banka beni bekliyor, onu gördüm ve kamyon çarpmış gibi oldum, ilk başta ikimizde utandık elimizi ayağımız nereye koyacağımızı bilemiyoruz,aynı anda lafa girip önce sen söyle diyoruz falan, Beren Saate benziyor kız, tatlış bir şey.Kafayı yiyorum ,orduyu bilenler bilecektir, otogardan öğretmenevi tarafına doğru sahilden ana yol gidiyor orda yürümeye başladık, yağmur çiseliyor, kasım sonu, hava biraz soğumaya başlamış,kapşonunun altından utangaç utangaç bana bakıyor sonra hemen başını çeviriyor.Dünya tatlısı bişey.Öğretmenevine vardık ayrı odalar tuttuk, çıkıp dolaşmaya başladık, birşeyler yedik, sahilde dolaşıyoruz, bi an sahilde durduk ve aynı videodaki kız gibi bakmaya başladı, içim içime sığmıyor, şimdiye kadar yaşadığım hayat boşmuş diyorum, o an saniyeler yavaşladı sanki,etraf karardı,yüzünü inceliyorum, hiç erkek yüzü gibi değil,hayatımda hiç bi kıza bu kadar yakından bakmamışım, yüzlerimiz arasında 1 karış mesafe ya var ya yok, o da beni inceliyor, 15 dakika böyle bakıyoruz sonra tekrar yürüyoruz, ardından tekrar bakışıyoruz, etrafta kimse yok, sanki bi romantik film setindeyiz, arkada kameraya bakan vatandaş olmasın diye herkesi saklarlar ya öyle, kimsecikler yok.Sonra dalgalara martılara falan bakmaya başladık, deniz dalgalı rüzgarlı, bi tane şemsiye aldık içine sığındık, nasıl olduysa bi anda koluna girdim, başını omzuma yasladı ,sonra el ele dolaşmaya başladık,ellerinden bedenme elektirik akımı geliyor sanki, hiç bitmesin bi kere bile elimi bırakmasın istiyordum, geceye kadar dolaştık, bi yere geldik tam romantik konuşma yapılacak yer, biraz romantizme bağladım ama sanki 40 yıllık kazanovayım, bende hayret ettim nasıl konuşuyorum, bi an öpsem napar ki dedim, öpmesem de öp der gibi bakıyor, bişey yapmak geçti aklımdan ama kızarsın diye korkuyorum dedim, ne yapmak dedi,öpmek dedim, daha yeni tanıştık dedi, dedim masum bi öpücük, olmaz filan gibi yaptı ama sonra yanağını uzattı, hani böyle tombik bi bebeği öpersin ya öyle yumuşacıktı yanağı, aklıma hiç kötü bişey gelmedi, küçük bi kız çocuğunu öper gibi öptüm,masumdu.2-3gün boyunca gezip tozduk, hayatımın en güzel günlerini yaşıyordum, rüya bile edemezdim böyle anları, yolda yürürken diğer sevgililere bakıyordum nasıl el ele dolaşılıyor nasıl kol kola giriyorlar diye, bende onları taklit ediyordum.Tanıdıkça ne kadar mükemmel bi insan olduğunu farkediyordum,hem üstürupluydu hem de açık fikirli, rahat hem çocuk gibi masum hem de bi anne gibi olgun ve şefkatli, böyle birini bulduğuma inanamıyordum. Söylediğim yaptığım herşeyehayran oluyordu , sahiplenmiş gibiydi beni.Aramızda mükemmel bi uyum vardı,sanki senaryo ile yazılmış olaylar ve diyaloglar kurgusu içinde ilerliyorduk, bir kaç kez o da beni öptü,aklım başımdan gitmişti. Bir gün samsuna gittik, ikimizde bilmiyoruz şehri, , türlü maceralar yaşadık, geceye kadar yine mükemmel zaman geçirdik.İşte o gün kırılma noktası gerçekleşti, gece orduya dönmek için otobüse bindik, ben çok yorgundum, o kadar yol gelmiştim, üstüne dere tepe dolaşıyorduk 3gündür, dizime yat dedi , başımı koydum, saçlarımla oynamaya başladı, sanki annemin dizlerinde yatıyorum, mutluluktan sarhoş gibiyim.Ne olduysa orda oldu, önümüzdeki bi laz uşağı ile kapalı bi hatun sevişmeye başladılar. Ulan öyle rahatsız oldum ki. Uyarıcam kardeşim burası seks otobüsü mü diye uyaramıyorum, malum karadenizdeyiz, herkes dolu geziyor, koca otobüste de 10 kişi var ya yok bizde en arkada bu sevişgenlerle izbe bi yerdeyiz, bunlar sevişmeye başlamadan da kızı biraz öpmüşlüğüm koklamışlığım var.Ama aklımdan bir kere geçmiyor ki ulan kız öğretmen evinde yan odamda yatıyor, şansımı denesem mi ki diye, ben bu kızla evleneceğim zaten diyorum, kız baya huzursuzlandı, kıvrıldı uyumaya başladı, bi kere uyurken görmek istedim yaw, biraz izledim peri kızı gibi uyuyor, öbür tarafa döndü, baksana buraya dön gibi bişi demişim, bişeyler söyleyecektim ona, ben uyuyacam gibi bişi deyip tersledi beni. Otobüsten indik öğretmen evine gittik, herşey normal, ertesi gün yüksekovaya geri dönücem, yine dolaştık gezdik bi ara elimi uzattım tutmadı,ne oldu dedim öğrencilerim dolaşıyor haftasonu bugün,görmesinler dedi, yadırgamadım, akşama kadar dolaştık ama bi soğukluk var belli, otogara gittik sonra , kız buz gibi, bildiğin komple veda ediyor, baya garipsedim.Van otobüsüne bindim.1-2 gün geçti yine eskisi gibi netten konuşuyoruz ama bir şeyler ters gidiyor,bir gün arayıp neyin ters gittiğini sordum, aklıma takılan bazı şeyler var dedi o yüzden soğuk davranıyorum gibi bir şeyler geveledi, 2 hafta geçti yılbaşı yaklaşıyor, kıza bir şeyler aldım kargoyla yolladım, bi de not bıraktım mutlu yıllar :) diye o sonraki gülücük hiç aklımdan gitmiyor, gülüyor ama gözleri ağlıyor,işte öyle bir şey, bu arada bende ordudan geldiğimden beri kızı kaybetmemek için sürekli iltifatlar , şaklabanlıklar, iyice aşk böceği olmuşum, biliyorum kaybedicem kızı.Bir gün artık son haddeye gelmiş ki eskisi gibi hissetmiyorum demeye başladı, çok cıvıklaştın vıcık vıcık oldu ilişki demeye getirdi, çok değiştin sen, artık sadece sevgi cümleleri eden bi adama dönüştün dedi, 2-3 gün geçti, kafayı yeme noktasındayım, kızla konuştuk uzunca ve bitirelim artık dedi, aradım 2saat falan telefonda konuştuk, nuh diyor peygamber demiyor,15-20 gün daha idare etse ilişkiyi zaten 15 tatil geliyor yeniden görüşecektik hatta ailemle tanıştıracaktım.Abartmıyorum o gece 100 lük votkanın yarısını bira içer gibi şişeyle içerek bitirdim, 1 pakette sigara. Ertesi gün yalvar yakar köpekleştim yok diyor,2 hafta yazmadım, böyle boktan bir şey için nasıl terkeder aklım almıyordu, her türlü ihtimali düşündüm ne yapmış olabilirim diye, 1 gün aradım kavga ettik, bana samsundan gelirken otobüste ona abaza gibi davrandığımı söyledi, güya bizde öndekiler gibi yapalım dediğimi sanmış aklım başımdan gitti, ben ki hayatım boyunca hiç bi kıza öyle yaklaşmamış bi insan. Bir bir açıklıyorum yok sen öyle bi insansın diyor.Kız şüpheci ve biraz paranoyak biriydi, belli ki geçmişte birileri ondan faydalanmak istemişti, bende bilmeden ölümcül bir hata yapmıştım, 1-2 dakikada gelişen olayı çığ gibi büyütmüş meğer,herşeyi farklı yorumlamış kurgulamış, hergün 10larca sayfa sms attım yok dedi, 3 ay geçti 15 tatilden sonra arkadaşların gazıyla 3 günlük boş zamanımda atlayıp ta yüksekovadan orduya ordan da çalıştığı ücra ilçeye gittim,aradım gel diye, inanmadı geldiğime,özür dilemek istiyorum dedim gelmedi, yok dedi, bir insan nasıl bu kadar allahsız olur aklım almıyordu, aynı gün gece 12 ye almıştım bileti, 12 ye kadar kızla dolaştığımız yerlere gittim, burda elini tutmuştum burda şunu söylemiştim diye dolandım, öyle acı çekiyordum ki, gece 3-4 bira aldım onunla oturduğumuz banka oturup evsizler gibi içtim. Kafa baya oldu , ağladım karı gibi, hayatım boyunca aradığım şeyi 5dakikalık bir olayla kaybetmiştim, orduya geldiğim günün gecesi yüksekovaya geri döndüm. Aradan 4-5 ay geçti,10 kilo verdim stresten, vicdan azabından kendimi yedim, kızı kirletmişim, aşağılık biri gibi davranmışım gibi kendimi suçladım hep,aklımdan çıkmıyor telefonda söyledikleri, 3 gün rüya gibi geçti, aşık olmuştum sana güvenmiştim ,son gün ne biçim davrandın, sabaha kadar ağladım yan odanda deyişini, bir günüm geçmiyor ki şunu şöyle yapmasaydım o şimdi yanımdaydı demediğim,o otobüse değilde bi öncekine binsek farklı olacaktı demediğim, hergün uyurken beni engellediği whatsup numarasına baktım, hergün rüyamda gördüm onu, komplo teorileri kurdum, başkasını seviyordu kesin,zaten sevmemişti en baştan, otobüsteki olayı bahane etti kesin, bir çok kere içip içip gece mesajlar attım, küçüldükçe küçüldüm, bit kadar kaldım, onu anımsatan herşey ciğerimi yaktı, , gözleri aklıma geliveriyordu bazen ela ela,masum, kuzu gibi bakıyor, cızz ediyordu içim, 2-3 ay silemedim fotolarımızı, bir gün yine ağlaya ağlaya tek tek sildim, bi kere görsem onu sonra ölsem dedim, göremedim, yüzünü unutur gibi olunca paniğe kapıldım, ona yazdıklarımı, onun için yaptıklarımı taşa söylesem taş çatlardı, yazdığım pişmanlık ve özür dolu yazıları kitap yapsam milenaya mektuplarla yarışırdı, kılını kıpırdatmadı,tek kelime cevap yazmadı,ama gitti işte,bi daha da gelmeyecek,ama değdi mi değdi,şu hayatta o 3-4günde yaşadığım mutluluk için 5ay acı çektim, yerlerde yuvarlandım, duvarlara yumruk attım, kafamı kapılara çarptım, ama onu bi kere uyurken gördüm ya ,değiyor lan, vallahi de değiyor

ALINTIDIR...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boşa harap etmişsin kendini kendin diyorsun paranoyak kurtulduğuna şükret sen bu kadar gurursuz davranmasaydin yolu sen verseydin şimdi peşindeydi tecrübe kardeş

• Ordunun insanlarinda genellikle bir bozukluk var ama nedendir cozemedim.

• nereden alıntı
  • Yaptığın alıntıyı okuyabildinmi.. 'Beyler umarım' dan sonrasında gözlerim kanadı.
  • Ne zaman birinin ask hikayesini okusam benim yasadiklarim geliyor aklima. Huzun basiyor.

Bu arada nick konu uyumu mukemmel. Oku oku bitmiyor. İskence..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.