Şimdi Ara

BİR AŞK HİKAYESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi geceler diliyorum. Şimdi size içinde bulunduğum biraz can sıkıcı bir olaydan bahsetmek istiyorum toplumda bazı insanlar yadırgayıp kötü yorum yapabiliyor, öncelikle bu tarz yorumlar yapacaklar cevap vermesin ricamdır. Sene 2022 benim üvey dayımın kızı olan bir kuzenim var 18 e kadar hiç görüşmüşlüğümüz yok. Kader yolumuzu kesiştirdi bir şekilde karşılaştık. Kendisi benimle aynı yerde yaşamıyor. Buraya bir akrabamızın düğünü için geldi kendisi. Buraya gelmeden 2-3 ay önce fotoğraflarını görmüştüm benim için o andan itibaren birtakım hisler olmuştu. Neyse dediğim gibi bir şekilde karşılaştık tanıştık birbirimizi sevdik baya samimiydik. Bir süre burada kaldı. Gittiği gün ben hiç yapmadığım bir şey olarak tek başıma gezmeye çıktım çünkü içimde bir burukluk vardı. Bir mekanda otururken bir anda gözler çeşme misali açıldı direk kaçtım dışarı. Her neyse çok aşırı detaya girmeyeyim. Sonraki gün veya ertesi gün olacak sanırım. Annemle konuşurken beni sormuş sonra bana Whatsapp'dan yazdı. Biz her gün saatlerce konuşuyorduk yazışma olsun telefon görüşmesi olsun baya iyiyiz. Ben tabi normal olarak zaten en baştan beri bişeyler hissetmemin etkisiyle deli gibi mutluyum daha çok aşık oluyorum bağlanıyorum. Bana birinden bahsediyor diyorum ki kesin beni anlatıyor kendi kendime.(Bahsetme şekline, bahsettiği kişinin özelliklerine dayanaraktan). Neyse biz 3 buçuk 4 ay böyle baya günde 8-10 saat konuşuyoruz dışarıda olsun evde olsun gezerken yemek yerken, her anı değerlendirip konuşuyoruz. Benim bir arkadaş var ona bahsediyorum vs. ona söylüyorum her seferinde moruk benden bahsediyor bence falan oda diyor kanka sor bakalım senmisin gerçekten seni mi diyor ne kaybedersin falan. Ben korkuyorum yaş daha 17 2 ay sonra 18 olucaz daha kafa mantıklı düşünemiyor. Neyse öyle böyle ben sordum kız öyle bir şey olmadığını söyledi öyle hissettirdiysem özür dilerim falan. Sonra bana soğuk yapmaya başladı benim dünyam başıma yıkıldı tabi. 1 paket sigarayı 2, bazen 3 günde bitiren biri olan ben günde 1 buçuk pakete çıktı haftanın nerdeyse her gece ağlıyorum deli gibi. Aradan 2 hafta falan geçti çok yakın bir kız arkadaşımla konuşuyorum bu konuyu bilmem kaçıncı kez her seferinde git açıl diyor. Ama ben sonucu biliyorum. Ama aşırı yoğun duygu karmaşası var. Neyse ben gittim uzun uzun yazdım kendimi ifade ettim sonuç olarak kız olumsuz dönüş yaptı. Ben o an ikinci kez yıkıldım tabi. Neyse ilk 2-3 gün bişe yok gayet normal devam ediyorum. Ama 2-3 günden sonra benim kafa bi dank etti. Herşeyimi paylaştığım bir günümüzü konuşmadan geçirmediğimiz kızı kaybetmiştim. Tüm duygularım karşılıksız kalmıştı. Bu şekilde 9 ay falan devam etti. Sonra kız yaz tatilinde hem tatile hem yine bir düğün için geldi. Ben toparlanma aşamasında yine bunu gördüm benim her şey alt üst oldu bide üstüne o yakın samimi konuşmasını yapmasınmı. Benim beyin alt üst.Neyse geri döneceği gün ben bi cesaret aradım seninle bir şey konuşmam lazım dedim tamam dedi. Saat 10 falan gittim yanına böyle böyle her şeyi konuştum içimi döktüm bana hak verdi hiç bir olumsuz kötü sözü olmadı. Ben bilerek muhabbeti uzatıyorum tabi ne kadar uzun görürsem o kadar içim soğuyacak. Beraber bir fotoğraf çekilmiştik onu atmasını istedim bende bi hatıran kalsın diyerekten istedim.(İyi ki de göndermemiş). Bu konuşmadan bir kaç saat önce geri döneceği için vedalaşmıştık gitmeden önce sarılmak için uzanmıştım ben sarılmıştı buna şaşırmıştım tabi. Sonra tekrar buluştuğumuzda yani az önce anlattığım konuşmada bu sefer kendisi sarılmak istedi. Neyse sarıldık döndüm ben arabaya binip sigaramı yakıp eve dönüyorum. Bu olaydan sonra ben bir kaç kere yazdım havadan sudan konuştuk ama hala bir soğukluk vardı ve bir daha asla yazmadım aramadım.. Geçtiğimiz Şubat ayına kadar benim gözüm aklım ondan başkasını görmüyordu yapamıyordum unutamıyordum. Şubat ayında kafamda acaba seviyordu benmi soğuttum söylemek istedi sonra vazmı geçti gibisinden paranoyak düşünceler oluşmaya başladı. Kısaca dayanılmayacak seviyeye geldi. Ben yazdım kıza sordum bu aklımdan geçenleri. Öyle bir şey olsa neden korkayım söylemeyeyim dedi. Bende kafamdaki düşünceleri netleştirmek için sordum dedim. Sonra beni ararmısın dedi. Aradım konuştuk baya o konuşmanın sonunda olmayacağını beynime aklıma kalbime tamamen işletmiştim ve büyük bir aydınlanmayla artık bitti diyebilmiştim. Baya bir süre aklıma gelmedi son 2 aydır falan arada bir aklıma düşüyor ama doğal olarak bir duygum yok kendisine karşı sadece özlem var o samimiyetini gülen yüzünü kısacası herşeyini özlediğimi hissediyorum. En saçma olanlardan biri hala numarasını, konuşmaları fotoları silmeye elim gitmiyor. Herhangi bir kız kim olursa olsun içimde sevgi aşk gibi bir duygu oluşamıyor. Bunları yazmadan önce mesajlaşmalırımızı okurken buldum kendimi. Bu olayları kime anlatsam bir anlam verebilen olmadı. Bunun manası nedir takıntımıdır nedir bir açıklaması varmıdır. Bunları buraya yazdım başta dediğim gibi yadırgayıp saçma yorumlar yapacak olanlar lütfen diyorum yazmasın. Sadece mantıklı cevap verebilecek arkadaşlardan bir cevap bekliyorum teşekkür ederim.

• UMARIM OKUYAN BİRİLERİ ÇIKAR

• Yaşın genç sanırım. Hayat ister kabul et ister etme çevren senin kadar önemli değil. Kadın cinsine çok takılma. Duygun saf ve temiz onu hak edene sakla ve sun. İnsanların götünü kaldırma. Hayatını ben merkezli yaşa. Göreceksin ki ne kadınlar girecek ve her birini kendi içinde degerlendir. Bir sonraki için bir öncekini yok say. Kendini bil ve gerçekleştir. Tek hakikat bu.
    Sana ciddi abi tavsiyesi
  • Yiğit sever, kavuşamaz aşk olur. (Aşık Veysel)
    Sigarayı azalt ve bırak. Başka da birşey demiyorum.
  • Ne diyeyim allah kurtarsın ama biraz saplantı haline getirmiş gibisin
  • Hayırlısı
  • ddsmurat kullanıcısına yanıt

eyvallah reis, zaten unuttuğum duygum kalmayan bir kız, yavaş yavaş ben merkezli olmayı öğreniyorum,yaşım 20 bu arada

• möhkem M kullanıcısına yanıt

eyvallah kral, sigara konusunda büyük çabalarım var çok sürmez bırakıyorum Allah'ın izniyle

• AlBals4545 A kullanıcısına yanıt

bilemiyorum, her zaman değil ayda 1-2 kere onla olan güzel anlar aklıma gelip özlem duyuyorum sadece ama bunuda yaşamak istemiyorum işte, hayırlısı

• StalkerReborn kullanıcısına yanıt

amin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.