Şimdi Ara

Bir At Hırsızının Günlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sabah kalktığımda ilk iş olarak güzel bir kahvaltı ayarladım kendime. Kahvaltıdan sonra ahırıma doğru yola çıktım, yolda bu gün hangi tür atları aşırsam diye düşünürken arabamın lastiğinin patladığını fark ettim ve sağa çektim. Yolun kenarında beklerken otostop çekmek zorunda kaldım. Otostop çektiğim ilk aracın içinde güzelinden bir gacı vardı, tabi benim gibi bir höyvanı görünce durmadı kadıncağız. Bir sonraki araç bir kamyondu, adam da aynı benim gibi bir höyvandı tabi. Ahırımın yakınlarına varınca eyvallah toprağım diyerek kamyondan indim, yürüyerek ahırıma varınca atlarımın yanına gittim. Onları besledim, temizledim en son olarak da silktim. Günün ilerleyen saatlerinde de atlarım ile baş başa zaman geçirdim. Hava yavaştan kararmaya başlarken ben de yarın gece yapacağım hırsızlık planını yapmaya başladım, o kadar mükemmel bir plan kurdum ki ben bile şaşırdım. Neticesinde benim gibi bir höyvandan böyle bir plan beklemez kimse. Plan bitince fark ettim ki benimde enerjim bitmiş, atlarımın hepsini öptüğün sonra onlara masal okudum. Atlarımın gözleri kapanınca ben de yatağıma gidip yattım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Atlarınla hayatta başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbfprivet -- 22 Mayıs 2016; 22:08:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbfprivet

Atlarınl hayatta başarılar

teşekkür ederim gardaş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.