AMA BERSERKİNG TE ATTACK SPEED İ ARTTIRAN SKİLL VAR ? ETKİLER Mİ
quote:
Orijinalden alıntı: yigitturk87
AMA BERSERKİNG TE ATTACK SPEED İ ARTTIRAN SKİLL VAR ? ETKİLER Mİ
Alıntıları Göster
BENCEDE DEFANS ..WARRIORU KULLANMADIM AMA CLANIMDA 5 TANE CANAVAR GIBI WARRIOR VAR..HEPSI ATTACK + DEFANS...BI BILDIKLERI VARDIR HERHALDE
quote:
Orijinalden alıntı: LADY__MARTHA
BENCEDE DEFANS ..WARRIORU KULLANMADIM AMA CLANIMDA 5 TANE CANAVAR GIBI WARRIOR VAR..HEPSI ATTACK + DEFANS...BI BILDIKLERI VARDIR HERHALDE
Alıntıları Göster
Ben cvp verem 63 de dağılım şööle 60 attack 2 master 40 defans 5 passion (15 str dilenmemek için)
quote:
Orijinalden alıntı: LaughingOfLoud
Ben cvp verem 63 de dağılım şööle 60 attack 2 master 40 defans 5 passion (15 str dilenmemek için)
Alıntıları Göster
warriorun özelliği defansının çok olması defanssız atağın hızlıda olsa dayanamassın bu yüzden atak+defans 62 veya 63de artan skillerle 15 str de açarsın
rahat rahat defence verebilrsin cok işine yarıycak bundan emin olabilrsin
farkındaysan seni iplemiyolar çnkü gereksiz deil..
böle herşeye gereksiz diyenler yokmu batırıyolar tüm forum u
quote:
Orijinalden alıntı: EXCALIBUR
quote:
Orjinalden alıntı: M¥MØ®uK
quote:
Orjinalden alıntı: sevdim seni bi kere
Gereksiz topic
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: EXCALIBUR
quote:
quote:
Gereksiz topic
+999999999999999 sonuna kadar katılıyorum......
quote:
Orijinalden alıntı: JusTWarning
quote:
Orjinalden alıntı: EXCALIBUR
quote:
quote:
Gereksiz topic
+999999999999999 sonuna kadar katılıyorum......
Alıntıları Göster
Kesinlikle defence vermelisin ilerleyen lvl lerde 15 str içinde berserking e verebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: rockclimber
Kesinlikle defence vermelisin ilerleyen lvl lerde 15 str içinde berserking e verebilirsin
Alıntıları Göster
Kendi oynamana güveniyorsan berserk yok riske girmem diyorsan defans
quote:
Orijinalden alıntı: rockclimber
Alıntıları Göster
bn warrrıor olarak skıllerımı sole daıttım attack 55 defans bılmıom :D poıson 5 5 werıresn strnı 15 arttıran gaın acılacaktır....
quote:
Orijinalden alıntı: Sweet Tears
bn warrrıor olarak skıllerımı sole daıttım attack 55 defans bılmıom :D poıson 5 5 werıresn strnı 15 arttıran gaın acılacaktır....
Alıntıları Göster
bencede defance
defence tabikii
quote:
Orijinalden alıntı: MiNin
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Ben 5 tane Berserking'e verdim en başta sonra Defence vermeye başladım. Gain baya işe yarıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Amorph
Ben 5 tane Berserking'e verdim en başta sonra Defence vermeye başladım. Gain baya işe yarıyor.
Alıntıları Göster
ya bende yeni char açtım warrior ezik daha lvl 30 attack dışında defance a verdim ama onalrda pasive diye bi olay war yani kullanılamıyor öyle duruyor ben bunun olayını anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: Auratune
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
baştan passion a 5 tane verirsen ilerde çok rahat ediosun Geri kalanı da defansa verirsin
quote:
Orijinalden alıntı: dejavu1313
ya bende yeni char açtım warrior ezik daha lvl 30 attack dışında defance a verdim ama onalrda pasive diye bi olay war yani kullanılamıyor öyle duruyor ben bunun olayını anlamadım
Alıntıları Göster
kullanamıosun deil kullanıorsun ama skilllere koyupta kullanamıosun o zaten kendisi sana verio
quote:
Orijinalden alıntı: DARKRUSE
kullanamıosun deil kullanıorsun ama skilllere koyupta kullanamıosun o zaten kendisi sana verio
Alıntıları Göster
defans
aga eger attack olmak istiyosan 5 e kadar pasion a verip str yi açacan gerisini defansa basacan, eger solo takılmak istiyosan. yok ben arklarla takılacam diyosan str için 5 skill harcamaya gerek yok defans git..