Hasar çok küçükmüş keşke sanayide düzgün bi usta bulup rötüş yaptırsaymışınız, belli bile olmazmış. otoking ücretsiz tamir ediyor diye tercih ediliyor ama yok randevuyu bekle yok 2 cm yer için 30 cm yer boya gibi itici uygulamara sahip.
quote:
Orijinalden alıntı: jebote
Çok geçmiş olsun. Autokıng kadar rezil ötesi berbat çalışan firma daha tanımadım.
baska autokıng konusunda benım eskı arabanın fotoları duruyor renk tonu dalgalanma boya püskürmesi baska yer boyanması ... :)
tüm sabıkalı autoking konularını keşke tek bir konu altında toplayabilseymişiz...güzel olurmuş...
böyle arada kaynayıp gidiyor gibi.........
bu adamlarin daha fazla can yakmamasi icin bu konulari bir yerde toplamak lazim ya kendilerine bir cekiduzen vermeleri lazim yada kotu unleriyle sohret olurlar
guncel
bu nedir yaa heryere yazın resimleri gönderin...
autokinge bende aracımı götürmem artık.
Geçmiş olsun. Şahsen ben önünden bile geçmem. Keşke siz de vermeden önce biraz araştırsaydınız.
Benimde tamponda minik bir çizik var, bi ara götüreyim diyordum mini onarımdan yaptırırım, ama Autoking hakkındaki yorumları duydukça vazgeçmiştim, şimdi kesinleşti artık gitmeyeceğim. Böyle çalışma anlayışına da, böyle sigortacılık müessesine de
Rezil etmişler kapıyı.
quote:
Orijinalden alıntı: chncnyhn
Hocam geçmiş olsun bence dava açın ve aracınız değer kaybını talep edin
aynen.
quote:
Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx
quote:
Orijinalden alıntı: chncnyhn
Hocam geçmiş olsun bence dava açın ve aracınız değer kaybını talep edin
aynen.
Dava için nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilgisi olan paylaşır mı ?
Geçmiş olsun Benimde arka çamurlukta kimin yaptığını bilmediğim fındık büyüklüğünde bir ezik vardı yaptırmak için auto king e gittim ezik yeri gösterdim sorun değil düzeltiriz dediler sonra içeriye geçtik fiyat konuştuk 180 lira fiyat verdiler tamam dedik anlaştık akşam üzeri olduğu için diğer güne randevu verdi o arada elinde kağıt kalem araç bilgilerini randevu tarihini işlemin fiyatını vs vs yazdı bana verdi sonra ben bir kaç soru sordum boya farkı olurmu? iz tamamen yok olurmu? bu sorulara net cevap veremedi neyse derken anlaştık çıktık eve geldik sonra düşünmeye başladım sorduğum sorulara net cevap alamamıştım ya daha kötü olursa diye korktum randevu zamanı geldi çattı yola çıktım ama giderken hala düşünüyorum auto king e yaklaştım tam içeriye girecekken vazgeçtim ve doğru yetkili servisin yolunu tuttum opel yetkili serviste aracı gösterdim 350 tl fiyat verdiler sorduğum sorularada net cevap alabildim ve ne boya farkı nede izden eser kalmayacağını %100 garanti ettiler arada o kadar fiyat farkı olmasına rağmen yetkili servise arabayı bıraktım teslim aldığımda iste gerçekten söyledikleri gibi boya farkı ve ezikten eser yoktu çok memnun kaldım sonra kendi kendime iyikide auto king e gitmemişim dedim biraz fazla verdik ama olsun sonuçta iyi iş yaptılar
Arabayı sattığımda ise hiçbir kaportacı o kısımda boya olduğunu anlamadı boya ölçüm cihazları bile anlamadı (yetkili servis bile boyatmadan önce öyle yaparızki hiç kimse anlayamaz diyerek içimi rahatlatmak için güvence verdi son derece net konuştular !)
Tabiki ben böyle birşey yapmadım yani aracı satın alan kişiden bunu gizlemedim zaten gizlenecek bir problemde değil fotoğraflarıyla birlikte alıcıya gösterdim oda zaten küçük bir sorun olduğunu anladı ve arabayı gönül rahatlığıyla aldı
Bunlar tamamen daha hızlı ve sigortadan alacakları paranın azlığını bildiklerinden baştan savma yapılan işlerden kaynaklı.. Asla bir yetkili servisteki yada sanaiideki bir servisin işçiliği beklenemez... Özellikle büyük şehirlerdeki Autokingler çok iğrenç işçilik ve müşteriye karşı saygısız bir tavır içindeler ancak hakkını vererek yapan autokinglerde var.. Buradan yer gelmişken Fethiye Autoking bayisine teşekkür ediyorum tekrardan, izindeyken aracımın alt tamponu ufak bir kaza neticesinde ayrılmıştı iki hafta önce arkadaşımın tavsiyesi ile Fethiye Autokinge gittik mini onarımda halledelim diye ama bu tamponu mini onarım ile yapılamaz yaparız rütüşlarız ama memnun kalmazsınız değiştirilmesi lazım isterseniz servisinize bırakın İstanbula dönünce, biz şimdilik vidalarala tutturalım dediler 15 dakikada alt tamponu vidaladılar üst tampona düşen plakayı taktılar borcum nedir dedim, bişey yapmakki birşey vermenize gerek yok dediler zorlada olsa 10 TL verebildim... Aynı sorun istanbulda olsa ve ban şansa keder bir autokinge gitsem neler olurdu tahmin edemiyorum..
geçmiş olsun sıfır arabayı mahvetmişler 1 cm lik yer için koca kapıyı boyamışlar ama siz biraz daha ters gitseydiniz arabayı komple boyamaya kalkarlardı hakkınızı arayın yani şuanda aracı satmaya kalksan kazalı araç muamelesi görecek
birde kesinlikle aracınızdaki küçük büyük tüm hasarları yetkili servisinde yaptırınız tabi hasarı sigorta yada kasko karşılayacaksa
benim sattığım aracımın bir kere arka kapı komple değişti hiçbir ton farkı olmadı diğer kapıyla 3 ay sonra gene vurdular arkadan hafiften bu sefer düzeltme işlemi yaptırdım sıfır gibi oldu
Biraz önce TTKD (Tüm Tüketicileri Koruma Derneği)'in başkanı Mehmet Bey ile görüştüm ve dava için gerekli belgeleri temin etmem gerekiyor. Bir randevu aldım ve Mehmet bey ile görüştükten sonra aşamaları teker teker anlatacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: phuth
Biraz önce TTKD (Tüm Tüketicileri Koruma Derneği)'in başkanı Mehmet Bey ile görüştüm ve dava için gerekli belgeleri temin etmem gerekiyor. Bir randevu aldım ve Mehmet bey ile görüştükten sonra aşamaları teker teker anlatacağım.
Sizi tebrik ediyorum " aman bosver uğraşamam" demediğiniz için. Dava açında akılları başına gelsin.
Davanızı açın çatır çatır kazanın.Lütfen bidaha kimse şu Auto King'e gitmesin yahu forumda bir sürü şikayet var dokunan yanıyor.
ttkd sitesini inceledim araba konusunda baya tecrübeleri var çoğu tüketici ttkd desteği ile kazanmıs davaları ve paraları iade edilmis.