Şimdi Ara

Bir Auto King Faciası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
12.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende autoking de aylar önce sigara yanığı tamiri yaptırmıştım koltuğa. Eskisinden 10 kat daha fazla belli olduğuna mı yanayım, giden parama mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalya -- 30 Haziran 2011; 14:16:55 >
  • autokınge arabınızı seviyorsanız götürmeyin önceki opelimin kapısını bi boyamışlar sanki boya yapmamışlar damlatmışlar boyanın akıntısı kapıda duruyodu güneşte çok beli oluyodu her arabaya binerken sövüyodum ama napıyım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speed_ylc -- 29 Haziran 2011; 16:22:46 >
  • yanlış mesaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalya -- 30 Haziran 2011; 14:17:17 >
  • Öncelikle geçmiş olsun.
    Çok fazla yorum var hepsini okumaya zamanım olmadığı için okumadan yorumumu yapıyorum.

Yetkili servise gidip hatalı onarım raporu alın.
    Umarım elinizde aracı otokinge vermeden önceki durumunu gösterir resimler vardır.
    Hemen bir avukata gidin. Durumu burda olduğu gibi en ayrıntılı şekilde anlatın ve dava açmak istediğinizi söyleyin.
    Eğer zamanım çok ben uğraşabilirim diyorsanız avukata da gerek yok, çünkü avukatın yapacağı tek şey sizin yerinize işinizi takip etmektir.
    Aracınızda kaç liralık değer kaybı olduğunu düşünüyorsanız o miktar ile sulh veya asliye hukuk (miktara göre ikisinden birine açılır) mahkemesine maddi tazminat davası açın. Mahkeme bilirkişi tayin eder, bilirkişi yapılan hatalı onarım olup olmadığını ve bu onarım sonucunda aracın değerinde ne kadar zarar olduğunu bir rapor ile mahkemeye sunar, mahkemede yüzde 99 ihtimalle bilirkişi raporuna göre kararını verir.
    Karar kesinleştikten sonra otoking size ödemeyi yapar, ödeme yapmaz ise icra yoluyla tahsil edersiniz.

• Arkadaşım Öncelikle geçmiş olsun.
    Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama bende 2012 aracımın tamponun ön sağ kısmını kaldırım gibi bir yere vurdum.çok fazla dikkat çekici ve büyük bir göçük değil ama hata benimdi ve hemen kaskoyu aradım beni istanbul maslaktaki auto king'e yönlendirdiler..müşteri temsilcisi arkadaş bana 20 cm e kadar olan göçükleri yapabileceklerini bunun 20 cm den büyük olduğunu ve dolayısıyla ücrete tabi oldugunu söyledi..ne kadar? dedim hesapladı kitapladı 80 tl fiyat çıkardı :)
    ayrıca randevu verdiği tarihte 10 gün sonrası idi..o zaman servise götüreyim dedim.bana servise giderseniz tamponu değiştirirler ve kaskonuz delinir seneye hasarsızlık indirimi alamazsınız hem serviste bu işlem için sizi 2-3 hafta bekletirler diyede gözdağı vermeyi ihmal etmedi :)
    kardeşim para vereceksem ne diye kasko yaptırıyorum gider sanayide tamir ettirim dedim ve çıktım..burdaki yorumları okuyunca iyikide yaptırmamışım boşver o da nazarlığı olsun dedim.

• Ben auto king e gitmeyi dusunuyordum ama bunlari gordukten sonra sanayide boyaciya gidip pasta cila yaptirmak daha mantikli geldi.

Bu arada auto king den yetkili biri yok mu forumda cikip bi aciklama yapsa???
  • benimde yeni aldığım araçta tampon sürtmesi sonucu hafif göçme vardı.ikitelli auto-king e götürdüm direk boya dedi.başka bir usta ben boyasız yaparım dedi ama aracın en az 1 hafta kalması lazım dedi.araçta bana lazım.bende maslak auto-king e telefon açtım durumu anlattım.aracın resimlerini çekip gönderin dediler.sabah çektim ama bu yazılanları okuyunca göndermemeye karar verdim.gidip serviste boyatacam
  • Demek ki bu adamlar doymuşlar.
    Uzak durmalı...
  • Hepsi ayni degil yalniz. Gideceginiz Autoking'in referanslarini degerlendirmek daha guzel olur. Subeler arasi kalite farki var maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben maslak autoking'i 2 kere kullandım çok memnun kaldım açıkçası
  • kasko şirketine gerekli bilgiyi verip doğru servise götürüp yapdırırdım
  • bu adamlar arkadaşımın Corolla'sının ön tamponu ile farın alt çizgisi ile birleştiği yerdeki bir darbeyi yaparken farın alt kısmını boyadılar.. zerre itimadım yoktur..
  • Bir firmanın şubeleri arasında uçurum düzeyde kalite farkının olması akıl alacak bir durum değil.
    Standart getiremeyen firmaya firma demem.
  • gözlemlediğim kadarıyla baştan sağma bir iş,üzücü..ne yazık ki ülkemizde bir çok iş bu şekilde yürüyor..
  • Benim araç daha 1 aylık park ederken duvara hafif sürttüm ve biraz çizik oluştu bende sigortayı aradım mini onarım için autokinge yönlendirdi bu yorumları okuyunca korktum şimdi herhalde böyle gezmeye devam edeceğim gibi
  • Geçmiş olsun hocam. Keşke nazarlık olarak bıraksaydınız
  • Auto King'den uzak durun derim.

Tabii ki Kasko'nun sağladığı Mini Onarım avantajı ile gidiliyor genelde lakin ucuz etin yahnisi durumu oluyor.

Cebinizden yaptırıyorsanız tekrar tekrar düşünün
  • Merhaba baya bir süre geçmiş dava açtınızmı nasıl bir yol izlediniz.
    Benimde 2016 kasım cıkışlı aracıma 1 senelikken bir elktrikli bisklet düştü duvardan aracıma devrilmiş cocuk ailesi yanşmadı dedim mini onarımdan boyasız düzelttireyim.
    anlaşmamız boyasız düzeltme idi ama tabiki boyalı yapıldı ve sizin ki gibi boya belli oluyor. cizik giderememişler üzerine vernik atmışlar bunlara göz yumdum bir süre sonra aracımın işlem yapılmayan ön kapıda kabarcıklar oluşmaya başladı servise götürdüm abi buraya vernik atmışlar dedi getirdi aleti baktı aracın bir tarafına full vernik atmışlar Darbe sag arka kapıda küçük bir şeydi 2 tane 1 tl boyutunda bunlar renk tuturmak içinmidir itlik olsun diye midir komple o tarafı verniklemişler. kasko tarafından itirazlarım oldu ama sonuc yok sadece tekrar düzeltme yapıtrabilirsiniz dediler bana avukat hizmeti vermediler. hasarlı yerede olsa razıyım ton farkı fln sonucta bir hasarvardı onu giderdik. aracın bir tarafı komple vernikli vernikte kabarma var. böyle
    benim amacım değer kaybı talep etmek. kasko firmasındaki mh leri dava açarak yapabilirsiniz dedi. bende sizin benzer bir durumda oldugunuzu gördüm..

bir dava açtınızmı örnek karar varsa alabilirmiyim. cvp verirseniz şimdiden tşk ederim.

• 8 yıldır rezil çizgisini hiç bozmayan nadir kurumlardan Auto King.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otokingde yapilan onarimla tramerde yansimiyor mu? Sanirim kskolu aracin bazi ucretsiz onarim haklari varmis biglisi olan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.