Şimdi Ara

Bir Aydır Antivirüs Kullanmıyorum :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 9 senedir bilgisayar kullanıyorum 4 senedir evimde pc var ve ilk aldıgımda yüklemiştim ozamandan beri 1 kere bile pc'me antivirüs yüklemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

Bu arada Antivirüs kullanmamak büyük bir olaymıki onu anlamadım. Kullanırsan ne oluyorki... Çok saçma bişey.

Aynen

Bu şuna benziyor:

''Hiç antivirüs kullanmıyorum. Hiç kimse pc'me girmeye cesaret edemedi bu zamana kadar. Hele bir girsin...''
  • nerdeyse bilgisayarı aldığım yıldan beri kullanıyorum.3-4 kere kullanmadım.her kullanmadığımda format atmak zorunda kaldım virusler yüzünden.en acısıda spysherriff olmuştu.onun acısını hiç unutamam.120 gb klip müzik resim gitmişti.
  • Valla yeraltına çok indiğim için sıkıysa kullanmayayım. Tüm şifrelerim,hesaplarım uçar.
  • koruyucu kullanmadan olmaz
  • Virüs programlarından nefret ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUESTREAM -- 3 Haziran 2007; 20:28:45 >
  • Nod32 + Comodo kullanıyorum sistemde kasma yok halimden memnunum tabi talep arz meselesi kişiden kişiye değişir
  • Bir ara Avira kullanıyordum ücretsiz diye.Ama herşeye karışıyor.Bir program kuruyorum. güvenli program seçeneğide olmadığı için durmadan spy var diye uyarı veriyordu.Halbu ki programın tek suçu nete çıkmak istemesiydi.Bende bir seçim yapmak durumundaydım ve avirayı kaldırmayı seçtim.Şimdi Kaspersky 6.0 kullanıyorum.Pc'yide kasmıyor.Kafam rahat netime giriyorum.
  • Çin atasözü aklıma geldi : Eşeği saglam agaca bagla :)
    Gercekten bu iş paranoya olmuş, ama warez lerle underground sitelerde dolasiyorsaniz korumasiz olmaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuilderX

Çin atasözü aklıma geldi : Eşeği saglam agaca bagla :)
    Gercekten bu iş paranoya olmuş, ama warez lerle underground sitelerde dolasiyorsaniz korumasiz olmaz bence.

+1
  • adam mit ajanı olmadığı için kafası rahat beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı kafadaydım daha sonra steam hesabı üzerindeki k.kartim hacklenene kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anti virüs yazılımı kullanmıyacak arkadaşlara ubuntu öneririm en azından bir yazılım yükleyeceğin zaman şifre istiyor.
  • Çaktırmadan 6 yıllık hort vurmuş adam :)
  • baya hort olmuş bende güncel bişey sandıydım eskiden virüslere karşı daha korunmasızdı bilgisarlar şimdi girdiğin siteler belliyse antivirüssüz de problem olmuyor.
  • gerek yok bence
  • Antivirüs emniyet kemeridir.Bu yüzden kullanmakta yarar olduğunu düşünmekteyim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.