Şimdi Ara

Bir Aziz Yıldırım Destekçisinin Ali Koç'a itirazları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Sonuna kadar Ali Koç destekçisi ve yıllardır Aziz Yıldırım karşıtıyım bir arkadaşım bunları bana attığında CEVAB VEREMEDİ moduna girdim forumun Ali Koç destekçilerine güveniyorum bir cevap hazırlarsınız
    quote:

"Ve Ali Koç gözden düşmeye başlar :
    1-fenerbahce spor kulübüne sikeciler diye hakaret eden Mustafa Cengiz ı arayıp tebrik etti
    2-fetocu Abdurrahim Albayrak ı çok sevdiğini keşke onun gibi insanların Fenerbahçe yönetiminde olmasını istediğini söyledi
    3- Şenol Güneş in kafası yarıldı dedi habertürkteki programda yarılmadığı halde
    4-Trabzonspor a el uzatacagim dostluk kazansın dedi
    5- 3 temmuz gibi büyük mücadeleye her şeyi ona baglamamaliyiz dedi
    6-Serdar Ali Çeliker denen biri var ya bı yerde çıkıyor bütün fenerliler seviyo he işte o adam Mehmet Berk ve Zekeriya öz e futbolun efsane hukukçuları dedi onunla foto çektirdi Ali Koç
    7- Gökhan gönül hainine çocuğu zorla gönderdiler paragöz dediler büyük kayıp dedi"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nizam-ı Cihan -- 1 Haziran 2018; 19:58:54 >

• 2. maddeyi gitsin Abdurrahim Albayrak'ın yüzüne söylesin sıkıyorsa. Adam Göztepe'de şampiyon olduktan sonra da Fatih Terim için "I love you hocam" dedi. Yani malum örgüt ile uzaktan yakından alakası yok. Galatasaray'ın başarılarına çamur atma çabası klasik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap vermemek en iyisi.Bunlar kaostan beslenen tipler,başarısızlıkları kaosla kapatmaya çalışırlar
  • 1- Mustafa Cengiz bunu dedi mi bilmiyorum, nezaketen tebrik etmiştir.
    2- Albayrak'ın Fetocu olduğunu sanmıyorum.
    3- Bunu cidden dediyse cevabım yok çok yanlış yapmış.
    4- Eee ortam yumuşamasın mı?
    5- Bu takım 3 Temmuz'dan sonra da şampiyon olabildi, şimdi olamamasının 3 Temmuz ile alakası yok dedi ki doğru.
    6- Serdar Ali zamanında tetikçilik yapmış, büyük ihtimalle şimdi öyle konuşmuyor diye çok bir nefreti yoktur Ali Koç'un.
    7- Burada Ali Koç saçmaladı.

Özellikle 3 ve 7'nin açıklaması yok cidden.
  • Ya bırakın bunları arkadaş. Bu zihniyette olan insanların oy kullanması gerçekten iç acıtıcı bir durum. Şikecidir diyen Mustafa Cengiz'i tebrik etmiş miş. Seni şikeci diye yaftalayan Meriç Müldür'ü yanına alıp, kendi televizyonunda Gs'li bir adamı çıkartıyorsun. Terraneo denen adama hala maaş ödeniyor, kulübe borca batan çıkmış insanlar hala Şenol Güneş'in kafasının derdinde.

Aziz artık bitmiş gitmiş millet Ali Koç için madde çıkarıyor. Böyle insanların Fenerbahçeli olmasına üzülüyorum.
  • Yalnız Galatasarayı tebrik edenler arasında yazili mektup ile Aziz de var.

Ts için ne desin ordu tutacağım füze mi atacağım , sahada kazanırız daha da muhatap olmayız bu kadar

Gökhan Gönül evet paragöz ama 9 sene formani giymiş adamla bile aran kötü , Emre ile Alex ile hep küskünsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 numaradan başlayayım. Arkadaşın ne istiyormuş, kıyamete kadar Trabzon ile düşman olalım her maçta olay çıkmaya devam etsin mi diyor? El uzatacağım demek '' biz şike yaptık kabul alın kupa'' vs. demek değil. Artık ilişkilerin normale dönmesi gerekiyor.

5- Aziz yıldırım şu anda Fenerbahçe'nin düştüğü her olumsuz durumda 3 temmuz konusunu açıyor.Bu sene şampiyon olamadınız diye soruluyor konu dönüp dolaşıp 3 temmuz a geliyor. Bu konuda da haklı, artık 3 temmuz bir mazeret değil gerçek bir dava olarak görülmeli.

3 - Bence bu söylemi çok yanlış, dememesi gerekiyordu.

2- Albayrak'ın tişörtünün Fatih Terim ile ilgili olduğunu herkes biliyor. Önümüze gelene fetocu demeyi bırakmalıyız.

1- nezaket kuralları gereğince arayıp tebrik etmiş. Ooo kanka tebrikler, akıyor muyuz bu akşam, kutluyor muyuz muhabbeti yok.

7- Ya bizim bilmediğimiz bir şey biliyor ya da bu konuda yanlış yaptı.

Özellikle Mustafa Cengiz ve Albayrak konusu en saçmaları. Fenerbahçe'ye şike yapmayan başkan vaad ediyorum diyen Maa'yı çağırıp sponsor yaptırdı. Meriç Müldür gibi insanları yanına aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 2 Haziran 2018; 1:57:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ali koç un diğer konusmalarını dinlememişsiniz sanırım. En büyük vaadinin küfürsüz stadlar oldugunu, sahada üst düzey rekabetin dısında saha dısında futbolun nasıl daha nasıl cekici hale getirmek için diğer klüplerle ortak olarak calısmak istedigini ve değişimin öncüsünün de Fenerbahçe olmasını istediğini. Yok o ona bunu demiş bu buna bunu demiş yani susuyorsanız bu şeyler karşısında Ali koç'u hiç anlamamışsınız zaten. Malesef ülkemizde ve sportif aktivelerimizdeki kaos düzeni hakim oldugu için bazı şeyler size garip gelebilir. Gökhan konusuna gelirsek, olayın iç yüzünü bilen yöneticiler haricinde kim var ki. Kaç kişiyle sorunsuz ayrıldı bu Aziz denen şahsiyet. Kaptanını televizyondan yollayıp geçen gün yok aradım yönetime cagıracaktım. İnsanları sindirmeyi iyi biliyor. Siz gökhan a hain demeden önce Aziz denen şahsiyetin kaç yıldır klübe nasıl verdiğini ve halen başta kalmak istediğini konuşun. Gökhan iyi kötü 9 yıl aldıgı parasının hakkını sonuna kadar verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fetöcüleri tanımak kolaydır.

nerde fetöcülerin kurduğu kumpası gerçek gibi sunan ve fenerbahçeye şikeci diyen birini gördünüz
    büyük ihtimal zekeriya özü özleyen bi fetöcü karşınızdadır...
  • Nasıl bir kafanız var sizi arkadaş?
  • Sen bu arkadaşına gerizekalı de geç. Gerçi gerizekalı demek bile lüks bu şahsa ama neyse.
  • 1-Kulüp başkanları perde önünden atar tutar perde arkasında çevreleri geniş olduğu için bağları vardır hatta arkadaş bile olabilirler.Siyasette de aynı durum.Saf galiba.

2-Albayrak'ın Fetöcü olduğuna dair kanıt gösterilirse seviniriz.Aziz Yıldırımın Fetö savcı ve hakimlerine kendi tesislerinde baklavasına maç yaptırmasından daha ciddi kanıtlar olursa da iyi olur.

3-Kafasına cisim geldi Şenol Güneş'in.Bir şey olmadığı ayağı çekip fanatizm yapmaya gerek yok.

4-Dostluk kazanmalı ülke biraz gerilimi azaltmalı bunu nerde demiş tabi onu da görmedim dediyse de ayıp değil.

5-Doğru demiş.Her halt 3 Temmuz diye algı kayması yapılıyor alakasız konular meze edilip sağlıklı düşünemiyoruz.

6-Yapmasaydı olurdu.Eksi puan gözümde.

7-Gökhan hain falan değil.Aziz Yıldırım gazıyla zamanında boş boş işler yapıldı.Gökhan da Caner de olsa bugün daha iyi olurduk.Aziz Yıldırımın profesyonel olmayan sağlıklı bir sebebi olmadan yolladığı 2 isim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.