Şimdi Ara

Bir bakar mısınız??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar demin steamdan mw2 aldım key olarak.arkadaş hesabı onayladığımız felan söyledi her neyse.şimdi ben onda orjinal mw2 var bende onun cdsinden yüklesem sorun olurmu veya nasıl nereye yüklemeliyim?

• evet normal oyunu yüklüyormuş gibi yükle sonra cd key istiyince steamden aldığın keyi gir. Rahatça oynayabilirsin.
  • yanlız steam bana key vermedi?bi tane konfirmasyon kodu verdi oda alışverişle ilgilidir yani.off kazık mı yedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonuna Kadar Yardır -- 5 Şubat 2010; 21:32:18 >
  • nasıl key vermedi? oyunu download ediceksin o zaman
  • indireyimde 8 gb oyun bende 5gb kota var nasıl indireyim.arkadaşda orjinal dvdsi var ondan yüklesem olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonuna Kadar Yardır

indireyimde 8 gb oyun bende 5gb kota var nasıl indireyim.arkadaşda orjinal dvdsi var ondan yüklesem olmaz mı?
    olur tabi yani olması lazım
  • varya kafayı yerim olmazsa

dipçik:karn-ı bahar sistem manyakmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bi bakar misiniz
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben kısaca tarif edeyim. İlk önce Steam den oyunu indir de indirme başladığında indirmeyi durdur.

Ardından şu dizine gir; C:program files/steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2

Bu klasörün içine oyunu daha önce kurduğun yerden kopyala ve yapıştır. Fakat sadece oyun klasörü içindekileri yapıştır. Sonrasında steam den tekrar oyunu indir de. Kurulum başlayacaktır. İndiriyormuş gibi görünecek fakat 1-2 dakikaya indirdiğini sanıp oyunu kuracaktır steam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonuna Kadar Yardır

varya kafayı yerim olmazsa

dipçik:karn-ı bahar sistem manyakmış
    eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

Ben kısaca tarif edeyim. İlk önce Steam den oyunu indir de indirme başladığında indirmeyi durdur.

Ardından şu dizine gir; C:program files/steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2

Bu klasörün içine oyunu daha önce kurduğun yerden kopyala ve yapıştır. Fakat sadece oyun klasörü içindekileri yapıştır. Sonrasında steam den tekrar oyunu indir de. Kurulum başlayacaktır. İndiriyormuş gibi görünecek fakat 1-2 dakikaya indirdiğini sanıp oyunu kuracaktır steam.

işte yararlı üye

• oyun kurulduysa ekle beni oyun içinde de yardımım dokunur detaylar imzamda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

oyun kurulduysa ekle beni oyun içinde de yardımım dokunur detaylar imzamda.

dostum daha kurmadım dedemdeyim pazar alırım dvdyi arkadaştan ama sen steam hesabını pmden at ekleyim seni
  • İmzamda yazıyor.

Steam id: emrecandemir
  • Steamden oyunu aldıktan sonra başka hiçbir işlem yapmadan orjinal oyun dvd sinden yükleme yapabilirsiniz. Key sorulmayacaktır. Kopyalamaya falan gerek yok, kendim dediğim şekilde yaptım ve oynuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.