Şimdi Ara

Bir bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Psikolojim çok bozuk kimden yardım isticem bilemedim
    mezunum eylülden beri bu sınava calısıyorum.baslarda ygs konularını çok ayrıntılı işledim.ama baktım yetişcek gibi değil bu aralar hızlandım buna ragmen konularım bitmedi.daha lysye baslamadım böyle olunca benım butun umıtlerım yıkılıyor.oyle boyle degıl şu 1 aydır kendımı çok kasıyorum.sınava evde hazırlanıyorum.nerdeyse 2 aydır dısarı çıkmadım ders çalışmaktan.sabah 6-7 gıbı yatıp 5 -6 saaat uyuyup kısa bır kahvaltıdan sonra derse oturuyorum ve sabahlıyorum.benı goren sen kazanırısın.sende kazanamazsan bız hıç kazanamayız dıyorlar.ama benım kendıme guvenım yok meslek lısesı mezunuyum ve hala ygs de yetersız oldugumu dusunuyorum.ygsde fen bolumunu boş bırakcam gerı kalan 120 soruda en az 90 soru yapmalıyım.hedefım eşit ağırlık tm3 pdr

• uykunu gece uyu bence sabah uyumak mantıksız gelmiyo mu illa az uyucaksan 12-1 de yat 7-8 kalk uyku verimin düşer gece uyumazsan fiziksek zihinsel kötü hissedersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizmatgeo

uykunu gece uyu bence sabah uyumak mantıksız gelmiyo mu illa az uyucaksan 12-1 de yat 7-8 kalk uyku verimin düşer gece uyumazsan fiziksek zihinsel kötü hissedersin

herkes oyle dıyor ama bunyem alıstı.ve gece daha ıyı verım alıyorum
  • Kendine güvenmek,inanmak bir işi başarmanın yarısıdır.
  • Verim alsaydın başlığı açmazdın,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirg

Verim alsaydın başlığı açmazdın,

çalıştığımı anlıyorum demek istedim.benım sıkıntım konularımın yetişmemesi
  • bence geceleyin ders çalışma da sıkıntı yok gayet de iyi verim alınıyor

kardes feni madem boş bırakacaksın konuların cok da zorlamaz seni diye düşünüyorum
    şu andaki konu eksiklerini kapatmaya matematikden başla sonra sosyal sonra da türkçe yap ve test çözmeyi , pratik yapmayı unutma (özellikle mat+geo) şimdilik sadce bunu söyleyebilirim :)

çünkü çalışma düzenin ve hallettiğin kkonularla alakalı hiç bilgi vermemişsin mlsf :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.