Şimdi Ara

bir bakarmısın bilgilerinizi istiorm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bn şimdi 3 gb lık limitli adsl kullanıcısıyım.1 aylığına 1024 mbps lik sınırsız a geçmeyi düşünüorm ve bu 1 aydan sora tekrar 3 gb lık limitliye geçmeyi düşünüorm. bu geçişler sırasında herhangi bir problem olur mu??ya da olmazsa bu geçişler sırasında benden herhangi bir para alınır mı??

• Kardeş yanlış anlama ama sen uyuyorsun limitin 4 gb olalı aylar oluyor bu bir.ikincisi ise tarife değiştirmeyi bırak işkenceye dönüşür ama sen bu tarifeyle 1 ay istediğin kadar download yapabilirsin ve ödeyeceğin tutar 61,25 YTL'yi geçmez.
  • aynı şeyi ben de merak ediorum
  • Tttnetin ve Türktelekomun işi başından aşkın milletin şikayetleriyle ugraşuyodur

bir arasizin gibi sınırsız bağlantıya geçmek isteyip işlemlerini yaptırıp 15-20 gün bekleyen bi arkadaş vardı

ondan ordan oraya geçmek sorunlu olabilir
  • unutmuşum yahu 4 gb demeyi alıştım tabi 3 gb ta... de 61 ytl yi kim ödeyecek??babam dorar beni be.bunu bile babamdan habersiz yapıcam.

gerçekten çok mu bekletirler??yani şimdi ben yarın yapmak istesem sınırsız hemen yapmazlar mı?hadi tmm beklettilerde peki geçişte para alırlar mı ??ve geri dönüşte para alırlar mı?
  • yarın git hemen yaptır.enazından ay sonu sorun yaşamazsın sınırsız-sınırlı olayından çünkü eylül ayını kesinlikle sınırsız olarak kullanırsın.eylül ayının bitimine 2-3 gün kala gider gene kotalıya geçersin.Bende enazından 2-3 aylığına yapcaım böle :D buarada geçişlerde para vs alınmıyo sadece gidip dilekçe dolduruyosun
  • çok teşekkür ederim gerçekten.çok saol valla:Danneme sölim de gitsin yarın yaptrsn:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.