Selam ben arka plandaki resimleri deiştirmek istiyorum yerini buldum fakat fazla bir resim yok ben kendi resimlerimi yada başka bir yerden bulduğum resimleri arka tarafa nasıl koyacağım yada daha fazla resim olan yerler biliyormusunuz bide kendi resmimi koyduumda ekranın ortasında küçücük kalıyor bazı resimler se büyük oluyor bunun sebebi nedir yardımcı olursanınz sevinirim gerçekten şimdiden teşekkürler.
bakan yokmu yahu
arkaplandan kastınız masaustu arkaplanıysa; bilgisayarınızda kayıtlı herhangi bi resmi acip, sag tıklayıp masaustu arkaplanı olarak goruntule diyerek arkaplan yapabilirsiniz. kucukluunu buyukluunu masaustunde sag tıklayıp ozellikler>masaustu>konum uzat;döşe;ortala secenekleri ile değiştirebilirsiniz. saygılar
saolun. yanlız o şekilde yaptığımda resim büyüdü zannedersem ve bayağı bir bozulma oldu bu normalmidir
duvarkağıdı yapmak için yüksek çözünürlüklü resimler bulman lazım küçük resimleri büyütmeye kalkarsan bozulma kaçınılmazdır
merhabalar Yağmur hanım fotoğrafıyın kallitesini artırmak için Photoshop programından resminin çözünürlüğünü artıramna gerekkiyor.