Şimdi Ara

Bir bakarmısınız arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk defa Feza Konsol denen yerden alışveriş yapmayı düşünüyorum daha önce her alışverişimi Prenses Storeden yaptım. ama şimdi hiç memnun değilim nedeni ise oyun ve aksesuar fiyatlarının bir türlü düşmemesidir. Acaba Feza Konsol güvenilir bir alışveriş yeri midir sıfır oyun satar mı yani (jelatinli olarak)Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. İlginize teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurcan20 -- 6 Mayıs 2011; 20:07:19 >

• Sana Metronom elektronigi tavsiye ediyorum. Oyunlarin fiyati uygun ve temiz. Hem forumdaki konudan hemde magazanin web sitesinden oyun fiyatlarini inceleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurcan20

Arkadaşlar ilk defa Feza Konsol denen yerden alışveriş yapmayı düşünüyorum daha önce her alışverişimi Prenses Storeden yaptım. ama şimdi hiç memnun değilim nedeni ise oyun ve aksesuar fiyatlarının bir türlü düşmemesidir. Acaba Feza Konsol güvenilir bir alışveriş yeri midir sıfır oyun satar mı yani (jelatinli olarak)Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. İlginize teşekkürler.

ben feza nin leventteki yerinden ara sira oyun degistiriyorum bir sorun cikmadi suana kadar ve her oyun orjinal kutusu ile ciziksiz veriliyor. bir sorunum olmadi hic oyun fiyatlarini bence ortaklasa ayarliyorlar cunku hangi bu tarz oyun satan firmanin sitesine girsem oyun basliklari bile ayni yazilmis
  • www.hobimoyun.com a gir ist de yaşarken evimin dibindeydi gidip alıyordum ankarada olduğum için siteden alıyorum ama gerçekten ne ararsan bulursun fiyatlarıda uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed.durgun

www.hobimoyun.com a gir ist de yaşarken evimin dibindeydi gidip alıyordum ankarada olduğum için siteden alıyorum ama gerçekten ne ararsan bulursun fiyatlarıda uygun

Abi Gran Turismo 5 adlı oyunu bugun babam 60 liraya almış sıfır olarak vermiş olduğun adreste baktım da fiyatta biraz uçmuşlar aynı oyunu 100 liraya satıyorlar .
  • Feza konsol'u biliyorum.oyunlar jelatinli falan değil. Mesela bir oyun istiyorum,adam birini gönderiyor '' git depodan gow3 al diye '' yani p.store gibi ama bazı oyunlar orda daha ucuz.Ben de bir yer biliyorumhttp://www.udepo.com/ burdan hiç almadım oyun ama belki alıp buraya yazıcak olan arkadaşlar vardır :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil bir sorum var !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.