Şimdi Ara

Bir bakın ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tm2 86 binle 89 bindeki yer olmaz mı hadi en kötü 91 bindeki yer olmaz mı
    ..
    Çok tercih edildiği söyleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dearnote -- 13 Temmuz 2015; 23:29:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilen biri yok mu?

• rövaş değil revaç dostum.bi sınıf öğretmeni adayının böyle şeyleri bilmemesi gerçekten büyük ayıp.atatürkün sözünü unutmayalım öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.
  • mehmet_fatih0 M kullanıcısına yanıt
    Ayibimizi hoş görün daha önce kullandığım bir kelime değildi ayrıca bir şeyi bilmiyorum diye bildiklerimide hiçe saymayin lütfen..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dearnote

Ayibimizi hoş görün daha önce kullandığım bir kelime değildi ayrıca bir şeyi bilmiyorum diye bildiklerimide hiçe saymayin lütfen..

sorun da orda zaten koskoca 18 yaşındaki oy verebilme yetkisine bile sahip olan artık vatandaş olmuş bir bireyin daha önce bu kelimeyi kullanmamış olması. yarın sınıf öğretmeni olacak insanların bu seviyelerde olduğunu görmek üzücü gerçekten.sana değil sınıf öğretmenliği gibi güzide bi bölümün günümüzde seviyesinin yerlerde olmasına üzülüyorum ben zaten.o kadar kültürsüz boş insanlar dolu ki eğitim fakültelerinde.böyle insanların birer eğitimci olabilmesi ülkemiz için büyük dram.
    Ya sen felsefe yapacağına önce kendine bak .. Sen her şeyi bildiğini mi sanıyorsun da gelmiş beni begenmiyorsun ? Yuru git kardeşim burdan ekmek yok sana ..

• haha aslında baya komik çocuksun
    İşine bak sen!

• quote:

İşine bak sen!

cevaplarından belli büyük ihtimal kızsın.rencide etmek istemem bi kızı o yüzden bu son cevabım hadi eyvallah.
  • Sen 86 bindesin. Istedigin yer 89 veya 91 bin demek. O zaman neden konu actin ki cevap belli :D

• yusufcn kullanıcısına yanıt
    Cevap nasıl belli ?
    Yükselme ihtimali yuksek her yerde öyle soyluyorlar

• quote:

Cevap nasıl belli ?
    Yükselme ihtimali yuksek her yerde öyle soyluyorlar

Yukselme derken bu yil ki basari dusuklugune bagli olarak siralama gerileyebilir diye biliyorum yanlissam duzeltin. Ama hukukta gerileme degil yukselis olacagini duydum

Tercih edildiği için yükselecek büyük ihtimal .. Mesela 100 binde olan birine sınıf öğretmenliği için 100 ile 160 bin arası yazmasi gerektiği söyleniyor TRT deki programda öyle söylemişti.. Bu ne demek oluyor 100 bindeki biri 90 bindekileri tutturamaz..

• Peki hukuktaki yükseliş iibfleri etkiler mi ? Sınırdayımda giremezsem diye korkuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mc_sazan

Peki hukuktaki yükseliş iibfleri etkiler mi ? Sınırdayımda giremezsem diye korkuyorum

Iibf lerin cok oynayacagini duymadim. Biraz da universiteye bagli hem o. Ne desem yalan olur onu rehber hocalariniza veya tv deki uzmanlara falan danisabilirsiniz. Yerlesirsiniz ins

Dearnote

Evet tercih edilmeye bagli yukselebilir ama o universitenin kontenjani ile de alakali. Kilavyzdan hangi uniyi istiyorsan onun kontenjanina bak kendi siralamandan daha iyi yerleri yazarsin bikac sonra kendi sirani ve daha dusugunu yazarsin acikta.kalma sorunu olmaz deniyor boyle yaparsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufcn -- 13 Temmuz 2015; 3:10:08 >
  • Teşekkürler

Teşekkürler

• Rica ederim. Umarim istediginiz bolume yerlesirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.