Şimdi Ara

Bir Bakın Bakalım Xbow'cular... :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben geçenlerde EU char açtım.STR veriyorum ve bunu xbow yapıcam ama gel gelelim yan buildde kararsızım.Şimdi bana xbow kasıp yardım edecekleri arıyorum.Sizin yan buildiniz ne?Ben bard-cleric'te karasız kaldım ve ikisinden birini kullanmak istiyorum.Şu an char onglarda farmlı bi şekilde kasılıyo.İleride bana hangi yan buildin yardımı dokunur?Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...;

• Benim FF xBow-Cleric bi karakterim var.Eğer farm yapıcaksan ki yapıyormuşsun bence cleric olmalısın.
  • Partylerde yer bulmak istiyorsan bard pwp yapmak istiyorsan warlock
  • quote:

Orijinalden alıntı: She Is Of Ren

Partylerde yer bulmak istiyorsan bard pwp yapmak istiyorsan warlock

bu yoruma arti olarak egerki dayanıklı olmak kale ve guild savaşı gibi kalabalık ortamlarda bi nebze olsun show yapmak istersen cleric olmak cok daha mantıklıdır. ayrıca pvp istiyosarsan sadece xbow yetersiz kalır xbow + rogue ve yan build olarak cleric yapmalısın.

iyi oyunlar.
  • bence cleric yap derim.
  • bencede clerik daha iyi hem light armorun avantajını kullanırsın hem kolay yatmazsın bard partide aranan bir build ama int itemin yoksa manan az oluyor buff basman kesiliyor ama clerik olursan başka bir bard seni bufllayacağı için manan fulleniyor mana derdin olmuyor deneyimle bu sabitlenmiştir :)
  • Kendine Ortam(party yapabılecegın kisiler) Ayarlayabilirsen Cleric ol ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xbow zaten uzaktan vurur bard yap ''hp ye gerek yok. ''

zaten pvp xbow ile yapılmaz, dagger alcaksın ozaman rogue olursun. rogue olup pvp yapcaksanda tabiiki warlock olmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeeL

xbow zaten uzaktan vurur bard yap ''hp ye gerek yok. ''

zaten pvp xbow ile yapılmaz, dagger alcaksın ozaman rogue olursun. rogue olup pvp yapcaksanda tabiiki warlock olmalısın.

Katılıyorum, Şuan 1,7m sp oldu 4m oldugunda bitirmeyi düşünüyorum sp farmı :) Roque/Warlock

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So_CLose84 -- 22 Şubat 2010; 16:52:24 >
  • Teşekkürler yorumlar için.Charın yan buildini bard yapıcam gibi ama bi sorum var.Mesela 70 lvl olduğunda kaç lvl lerde kasabilir char?Yani yatma olasılığının düşük olduğu lvller kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Teşekkürler yorumlar için.Charın yan buildini bard yapıcam gibi ama bi sorum var.Mesela 70 lvl olduğunda kaç lvl lerde kasabilir char?Yani yatma olasılığının düşük olduğu lvller kaç?

life açıcaksan magical vuran moblarda kasman lazım. phy moblarda kasarsan life(extreme) açma zaten yatmaz.

shakramların yanında demon Eye var. orda kasılırsın onlar 69-71 Lv ( Magical vuruolar Extreme açabilirsin )

Not: extreme phy defansı azaltır. atackı arttırır.

• quote:

Orijinalden alıntı: FeeL

quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Teşekkürler yorumlar için.Charın yan buildini bard yapıcam gibi ama bi sorum var.Mesela 70 lvl olduğunda kaç lvl lerde kasabilir char?Yani yatma olasılığının düşük olduğu lvller kaç?

life açıcaksan magical vuran moblarda kasman lazım. phy moblarda kasarsan life(extreme) açma zaten yatmaz.

shakramların yanında demon Eye var. orda kasılırsın onlar 69-71 Lv ( Magical vuruolar Extreme açabilirsin )

Not: extreme phy defansı azaltır. atackı arttırır.

Biliyorum...

Saolasın...

• uniq için bard Pwp için warlock ^^
  • pvp için warlock diyosunuzda 1vs1 için o sadece. kalabalık ortamlarda yerden kalkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xapster

uniq için bard Pwp için warlock ^^

Yok ya warlock düşünmüyorum.Hazır konuyu açmışken ben charımı mecbur 9 gaplı bi şekilde kasıcam.Yani 1 ay onglarda duramam.Lvl düşürmesi çok zahmetli.Sizce 9 gaplı kassam da aynı sp'yi alabilir miyim.(Alamam ama gene de sorayım çünkü başka çarem yok... )
  • Bard kasarken daha kolaydır. Xbow ne kadar str de olsa zayıf bir char. Noisela daha iyi kasarsın. Ayrıca daha hızlı kasıp drug parasından kurtulursun. Bana göre bard kas son levellere doğru cleric yap. Clericin artısı da pvp yapmaktır. Düşük olan defansı yükseltmektir.

Warlock muazzam bir atak sağlar ama muazzam bir defans kaybına da sebep olur. Pvpden başka bir işe yaramaz gibime geliyor.
  • Bard yap...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.