Şimdi Ara

bir bilen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • C:\Documents and Settings\kral ın içinde contact adlı bi dosya gelmiş nerden geldiyse bilmiyorum
    msn kayıt yapıyo yani mesele ......@hotmail.com bütün girdigim adresleri oraya kaydediyo bu nedir böle
    siliyorum tekrar geliyo

• birisi trojan atmış olabilir belki adreslerini almak için a.v taratması yaptır...
  • ingilizce işletim sistemi kullanıyorsun. outlook express yada ms outlook gibi yazılımlar kullanıyorsan onlar da bu tür klasörler oluşturabilir. trojan olsa bu kadar basit şekilde yapmaz gibi geliyor bana. bir ihtimal de messenger ayarlarından olabileceği belki biri senin konuşmaları görmek için senden habersiz kayıt seçeneğini işaretlemiştir yada messenger ile kullanmak için piyasadaki bir sürü saçma sapan programlardan birini kullanıyorsundur :) kurduğun programlara iyi bak birde messenger ayarlarına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastcoder -- 28 Ağustos 2006; 22:32:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastcoder

ingilizce işletim sistemi kullanıyorsun. outlook express yada ms outlook gibi yazılımlar kullanıyorsan onlar da bu tür klasörler oluşturabilir. trojan olsa bu kadar basit şekilde yapmaz gibi geliyor bana.

olabnilir biliyosun bazıları zevk için msn çlamaya çalışıyo olmayacak şey değil....
  • normalde de alınan dosyalarımın içinde mail adresi klasörü açılır onun içinde kayıtlar ve konuşmalar gelen dosyalar tutulur. bunun yerini değiştirmiş olabilirler. yani biri ne konuştuğunu merak ediyor olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastcoder

normalde de alınan dosyalarımın içinde mail adresi klasörü açılır onun içinde kayıtlar ve konuşmalar gelen dosyalar tutulur. bunun yerini değiştirmiş olabilirler. yani biri ne konuştuğunu merak ediyor olabilir.

evet haklsın normalde o klasörün belgelerimin içinde olması gerekir ama messenger içinden değiştiriliyo mu bu log kayıt yerleri??
  • evet değiştirilebiliyor çok rahatlıkla. kesin böyle bir durum söz konusu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.