WD HDD Garanti Sorgulama
Western Digital (WD) sabit sürücünü (HDD) veya katı hal sürücünü (SSD) satın aldıysan, garanti bilgilerini kolaylıkla sorgulayabilirsin. İşte adım adım bir kılavuz:
WD Garanti Sorgulama İşlemi
- WD Garanti Sorgulama Web Sitesini Ziyaret Et: WD'nin resmi garanti sorgulama web sitesine git.
- Ürün Bilgilerini Gir: Sürücünün seri numarasını ve model numarasını gir. Bu bilgiler genellikle sürücünün etiketinde veya kutuda bulunur.
- "Sorgula"ya Tıkla: Bilgileri girdikten sonra "Sorgula" düğmesine tıkla.
WD Garanti Sorgulama Alternatifleri
- WD Destek Uygulaması: WD Destek uygulamasını akıllı telefonuna veya tablete indir ve garanti bilgilerini doğrudan uygulamadan sorgula.
- Telefon Desteği: WD'nin müşteri hizmetleri ekibini arayarak telefonla garanti bilgilerini sorgulayabilirsin.
Önemli Notlar
- WD Purple serisi sabit sürücüler, güvenlik kameraları ve gözetim sistemleri için özel olarak tasarlanmıştır ve farklı bir garanti politikasına tabidir.
- WD'nin garanti süresi, ürün türüne göre değişir. Garanti kapsamı ve şartları hakkında daha fazla bilgi için WD'nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsin.
- Garanti sorgulaması, ürünün garanti kapsamı içinde olup olmadığını belirlemek için gereklidir. Garanti kapsamında olan ürünler, onarım veya değiştirme için iade edilebilir.