Şimdi Ara

WD HDD Garanti Sorgulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
23.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşım kullandığı WD marka 320 GB hard diski satıyor yanlız hdd nin garantisi devam ediyor mu yoksa bittimi bilmiyorum bunu nasıl öğrenebilirim

hddnin serial no :WCAWFC160661

Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

WD HDD Garanti Sorgulama

Western Digital (WD) sabit sürücünü (HDD) veya katı hal sürücünü (SSD) satın aldıysan, garanti bilgilerini kolaylıkla sorgulayabilirsin. İşte adım adım bir kılavuz:

WD Garanti Sorgulama İşlemi

1. WD Garanti Sorgulama Web Sitesini Ziyaret Et: WD'nin resmi garanti sorgulama web sitesine git.
    2. Ürün Bilgilerini Gir: Sürücünün seri numarasını ve model numarasını gir. Bu bilgiler genellikle sürücünün etiketinde veya kutuda bulunur.
    3. "Sorgula"ya Tıkla: Bilgileri girdikten sonra "Sorgula" düğmesine tıkla.

WD Garanti Sorgulama Alternatifleri

• WD Destek Uygulaması: WD Destek uygulamasını akıllı telefonuna veya tablete indir ve garanti bilgilerini doğrudan uygulamadan sorgula.
    • Telefon Desteği: WD'nin müşteri hizmetleri ekibini arayarak telefonla garanti bilgilerini sorgulayabilirsin.

Önemli Notlar

• WD Purple serisi sabit sürücüler, güvenlik kameraları ve gözetim sistemleri için özel olarak tasarlanmıştır ve farklı bir garanti politikasına tabidir.
    • WD'nin garanti süresi, ürün türüne göre değişir. Garanti kapsamı ve şartları hakkında daha fazla bilgi için WD'nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsin.
    • Garanti sorgulaması, ürünün garanti kapsamı içinde olup olmadığını belirlemek için gereklidir. Garanti kapsamında olan ürünler, onarım veya değiştirme için iade edilebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• 02/25/2014 tarihine kadar devam ediyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takayashi

02/25/2014 tarihine kadar devam ediyor hocam.

teşekkürler

• Merhaba arkadaşlar peki Türkiye içinde diski yollayabileceğimiz bir irtibat servis vb yer varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unaffected

Merhaba arkadaşlar peki Türkiye içinde diski yollayabileceğimiz bir irtibat servis vb yer varmı ?

Garanti belgesi üzerinde distribütörü yazar, oraya gönderebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.Aksel

quote:

Merhaba arkadaşlar peki Türkiye içinde diski yollayabileceğimiz bir irtibat servis vb yer varmı ?

elimde arızalı harddisk var. garanti sorgulattıgımda devam ediyor gözüküyor ancak hangi distribütörden alındıgı belli değil.
    Seagate de oldukça kolaydı seri numarasından garanti sonuçlanıyordu.

Bu ürünü garanti için gönderebilecegim neresi var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: didim

quote:

Orijinalden alıntı: N.Aksel

quote:

elimde arızalı harddisk var. garanti sorgulattıgımda devam ediyor gözüküyor ancak hangi distribütörden alındıgı belli değil.
    Seagate de oldukça kolaydı seri numarasından garanti sonuçlanıyordu.

Bu ürünü garanti için gönderebilecegim neresi var ?

Güncel

• başlığı hortlattım üzgünüm ama gecen yıl aldıgım laptobumun hdd si bozuldu bende garantisini sorguladım ve gecen sene yaklasık olarak aldıgım tarih çıktı. laptoplarda garantiye hdd girmiyor diye biliyorum. hdd mi nasıl tamir ettirebilirim yada garanti için iletişime geçebileceğim bir adres, yol vs. bilen varsa lütfen yardımcı olsun..
  • canbazoğlu C kullanıcısına yanıt
    ben lenovo leptop u komple garantiye gönderdim hdd bozuk yazdım tamir olup geldi
  • servisi arayıp sorsanız
  • Hocam invalid serial number yazıyorsa mesela ne demek oluyor? (WCC6Y...) ile başlayan bir internal WD 3.5" hard disk almadan önce sorgulattığımda invalid serial number diyor.

Ayrıca garanti sorgulama sitesinde:
    şöyle bir lejant var (help kısmında)

WD HDD Garanti Sorgulama

Burdan anladığım kadarı ile eğer seri numarası WCC ile başlıyorsa demek ki bu disk external hard drive' dan mı sökülüp satılmaya çalışılıyor (veya tamir görmüş bir external drive dan çıkmış da olabilir mi?) demek oluyor?

@quad4core @Emirhan Terzi @didim @N.Aksel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 14 Mart 2020; 0:19:12 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.