Şimdi Ara

Bİr bilen yardım etsin mp3 çalar tercihi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 850mAh lik şarjlı pil ile yukarıda yazdığım mp3 player 13 saat civarı mp3 ve 17 saat civarı da FM dinletebiliyor, diğer markalardan bildiğim Codegen in 128 mb lık modeliyle yine 850mAh lik şarjlı piller ile 9 saat kadar mp3 dinleyebilmiştim, şarjlı pil + şarj aleti toplam maliyeti de 15 milyon civarı bu arada
  • iriver h320 ve h340 modelinde 16 saat olarak belirtiliyo ama ortalam 12 saat gibi olmalı çünkü o süreler test ortamında minimum tüketimle ölçülen süreler
  • Evet arkadaşım bir bilen var!!!
    www.hepsiburada.com veyawww.estore.com.tr adreslerinden birinde bulabileceğin ve fiyatı 105$ olan bir mp3 player var..
    mp3 player çok yeni bir tür ve tıpkı fotoğraf makineleri gibi hergün bir yenisi çıkıyor. Şimdilik böyle büyüme çağındaki bir ürüne çok fazla para yatırmanın anlamı yok .. o parayı çocuğun için harcarsın :)))
    inf mp3 player sana tavsiye edebileceğim bir ürün
    fm radyosu ses kaydı var
    ayrıca usb disk olarak da kullanabiliyorsun 512Mb olduğunu düşünürsen gayet güzel bir fikir olacaktır senin için.
    kusurlu yönleri yok değil ama o kadar kusur az çok hepsinde var
    örneğin dahili bir pili var ve usb den şarj oluyor ve de kayıt kalitesi hayal ettiğin kadar değil. Yinede kendisinden bekleneni yerne getirebilecek bir ürün bu bu paraya en iyisi bu diyebilirim..

• tüm yorumlar için teşekkürler. öncelikle şunu belirteyim ki creative ve i-river dışında bir model düşünmüyorum.
    i-river H320 i ağırlıklı olarak düşünüyorum. bu ürünün dijital fotograf makinalarına direk bağlanabildiğini duydun. bu konuda bir fikri olan varmı. sony dsc f717 bir fotograf makinam var ama memory si biraz düşük. bu amaçla kullanabilirmiyim. yani çekmiş olduğum fotografları herhangi bir bilgisayar olamdan direk i-river h320 ye takarak h320 ye atabilirmiyim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.