Şimdi Ara

Bİr bilen yardım etsin mp3 çalar tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mp3 çalar almak istiyorum. ama konunun ayrıntılarını bilmiyorum,
    hard diskli modelmi tercih edeyim yoksa diğerlerindenmi kararsızım. ayrıca yurt dışı imaknım da var ama emin değilim. garanti nedeni ile yurt içinden 100$ dahafala para vermek akıllıca olurmu kiii... hangi marka hangi model, piyasada o kadar çok ki. konunun ilgilenenleri mail atarsa seviniri....
    mail için;
    www.ataberkozcelik.com.tr.tc

ayrıca oğlum için yaptığım bu site için görüş ve önerilerinizide mailinize eklerseniz sevinirm.

• hdd li model düşünürseniz fiyat aralığı önemli, 350-450 $ aralığında diyosanız creative zen serilerini tavsiye ederim, ama daha üstü model bi şey arıyosanız iriver h320 -549$+kd h340-599$+kdv fiyattan satılıyo ki bu ürünler inanılmaz kaliteli, renkli ekranı mpeg film oynatma özelliği radyodan mp3 kayıt özelliği falan sunuyo, hdd olmasın dada ucuz olsun diyosanız yine creative ve iriver ın çok iyi ürünleri var ama creative daha ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_

hdd li model düşünürseniz fiyat aralığı önemli, 350-450 $ aralığında diyosanız creative zen serilerini tavsiye ederim, ama daha üstü model bi şey arıyosanız iriver h320 -549$+kd h340-599$+kdv fiyattan satılıyo ki bu ürünler inanılmaz kaliteli, renkli ekranı mpeg film oynatma özelliği radyodan mp3 kayıt özelliği falan sunuyo, hdd olmasın dada ucuz olsun diyosanız yine creative ve iriver ın çok iyi ürünleri var ama creative daha ucuz
    bende ayrı bir topic açmayayaım bari birazdan sipariş vereceğimde 150 milyona kadar bir mp3 player tavsiyesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: byesiler

bende ayrı bir topic açmayayaım bari birazdan sipariş vereceğimde 150 milyona kadar bir mp3 player tavsiyesi

Alıntıları Göster
    cretive tx fm serisi var 256mb lığını 110 $+kdv ye bulabilirsin ama 25 milyon daha vermen gerekiyo yada 128 mb lığını al, gayet iyi bi mp3 çalaç
  • quote:

cretive tx fm serisi var 256mb lığını 110 $+kdv ye bulabilirsin ama 25 milyon daha vermen gerekiyo yada 128 mb lığını al, gayet iyi bi mp3 çalaç

Alıntıları Göster
    creative ya da iriver al. paran varsa da ipod. ama değmez bence ipoda. creative ler ucuz ama kaliteli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heretic

creative ya da iriver al. paran varsa da ipod. ama değmez bence ipoda. creative ler ucuz ama kaliteli

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim önerilerlinzi dikkate alacağım peki minton öneririmisiniz
  • quote:

teşekkür ederim önerilerlinzi dikkate alacağım peki minton öneririmisiniz

Alıntıları Göster
    mintonun tek artısı var oda sd kart desteği o sizin için önemliyse creative c100 sport var oda aynı özelliğe sahip, bence minton çok kaliteli bi marka değil kullanmadım ama ismi çok iyi bi intiba uyandırmıyo
  • quote:

mintonun tek artısı var oda sd kart desteği o sizin için önemliyse creative c100 sport var oda aynı özelliğe sahip, bence minton çok kaliteli bi marka değil kullanmadım ama ismi çok iyi bi intiba uyandırmıyo

Alıntıları Göster
    creative al bende var sorunsuz kullanıyorum.Ayrıca oğlun sana çok benziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MilanRapajic

creative al bende var sorunsuz kullanıyorum.Ayrıca oğlun sana çok benziyor

Alıntıları Göster
    paran varsa ipod al super...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.t.K

paran varsa ipod al super...

Alıntıları Göster
    ipod a sakın para vermeyin bence 5 para etmez o paraya iriver ın renkli ekranlı radyolu modelleri var onları alabilirsiniz hatta daha ucuz
  • quote:

ipod a sakın para vermeyin bence 5 para etmez o paraya iriver ın renkli ekranlı radyolu modelleri var onları alabilirsiniz hatta daha ucuz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: furkan1983

• quote:

Orijinalden alıntı: Heretic

quote:

Orjinalden alıntı: furkan1983

Alıntıları Göster
    Creative in Muvo C100 Sport Modeli Var Türkiyeilk geldiğinde aldım gayet Sorunsuz Çalışıyo 256mb +sd , mmc kart desteği ve fm radyo var

• quote:

Orijinalden alıntı: Roaddewill

Creative in Muvo C100 Sport Modeli Var Türkiyeilk geldiğinde aldım gayet Sorunsuz Çalışıyo 256mb +sd , mmc kart desteği ve fm radyo var

Alıntıları Göster
    minton al ii özellikleri var hafıza kartı yuvası falan var.çift kulaklık girişi seside güzel fiayatlarıda uygun
  • Bence de Creative Muvo sport C100 kesinlikle .. Chip dergisi 1. oldu üstelik.
  • arkadaşım apple nin i-pod ları var bütcene göre degişir 20GB lıktan 120 Gblıga kadar var ödül alıp duruyo bu i-podlar senin yerinde olsam ondan alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: s7e7v7e7n7

arkadaşım apple nin i-pod ları var bütcene göre degişir 20GB lıktan 120 Gblıga kadar var ödül alıp duruyo bu i-podlar senin yerinde olsam ondan alırdım
    arkadaşlar dergi 1.liklerini aldığı ödülleri falan geçin alın deneyin bi tanıdığınızda varsa , hala öğrenemedinizmi o birincilikler firmanın desteklediği sponsor olduğu yani para yedirdiği kurumlar tarafından verilen birincilikler, bu her üründe böyledir aldığı ödülleri boşwerin, tarafsız kuruluş olarak bulabileceğiniz çok az test ekibi vardır, ipod bana kalırsa tamamen reklamcıların gazlaması apple reklama sıkı bi bütçe ayırıp bu pazara ilk giren firma olma özelliğini kullandı , ayrıca hangi bütçeden bahsediyosunuz ipod un tüm modelleri denk özellikteki rakiplerinin 2 katı , kendisinden kat be kat üstün modellerinde %10 üstünde, o yüzden artık bırakın şu ipod reklamcılığını en azından tr şartlarında gereksiz pahalı bi ürün, ne radyosu var ne renkli ekranı, bi tek ipod photo var oda 1400ytl

• quote:

arkadaşlar dergi 1.liklerini aldığı ödülleri falan geçin alın deneyin bi tanıdığınızda varsa , hala öğrenemedinizmi o birincilikler firmanın desteklediği sponsor olduğu yani para yedirdiği kurumlar tarafından verilen birincilikler, bu her üründe böyledir aldığı ödülleri boşwerin, tarafsız kuruluş olarak bulabileceğiniz çok az test ekibi vardır, ipod bana kalırsa tamamen reklamcıların gazlaması apple reklama sıkı bi bütçe ayırıp bu pazara ilk giren firma olma özelliğini kullandı , ayrıca hangi bütçeden bahsediyosunuz ipod un tüm modelleri denk özellikteki rakiplerinin 2 katı , kendisinden kat be kat üstün modellerinde %10 üstünde, o yüzden artık bırakın şu ipod reklamcılığını en azından tr şartlarında gereksiz pahalı bi ürün, ne radyosu var ne renkli ekranı, bi tek ipod photo var oda 1400ytl

Alıntıları Göster
    Arkadaşım ses kalitesine önem veriyorsan Creative ve Iriver'dan (MSI da fena değil) başkasını tavsiye etmem, Creative Rhomba NX 256 mb lık modelini kullanıyorum 1 aydır, kdv dahil 240 YTL ye aldım ve oldukça memnunum, ancak unutma bazı markalar, (Inf, Minton, Codegen gibi) 512mb lıkların 200 YTL civarına da bulabiliyorsun. sonuç olarak senin tercihin, Creative ve Iriver ses kalitesi, diğerleri ise performanstan ödün ancak fiyattan tasarruf demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: weatherman

Arkadaşım ses kalitesine önem veriyorsan Creative ve Iriver'dan (MSI da fena değil) başkasını tavsiye etmem, Creative Rhomba NX 256 mb lık modelini kullanıyorum 1 aydır, kdv dahil 240 YTL ye aldım ve oldukça memnunum, ancak unutma bazı markalar, (Inf, Minton, Codegen gibi) 512mb lıkların 200 YTL civarına da bulabiliyorsun. sonuç olarak senin tercihin, Creative ve Iriver ses kalitesi, diğerleri ise performanstan ödün ancak fiyattan tasarruf demektir.

Alıntıları Göster
    furkan1983 kullandin da mi ipod u karar veriyorsun? Hiçbir zaman bir cihazi kullanmadan karar verme! Öyle fotograflarina bakip spesifikasyonunu okumakla is bitmiyor. Öyle olsaydi etraf elektronik uzmanindan geçilmezdi. I-pod veya baska bir mp3 calar kakkinda karar vermen için ilk önce onu kullanman gerekiyor. Internet sayfalarindan ürünün fotolarina bakmakla bu is olmaz. Cihazi eline almadan da Saglikli karar veremezsin. Zaten ipodun ozelligi kolayca kullanilabilir ve pratik olmasi. Ayrica simdiye kadar kimsenin ipod um arizalandi gibi bir sikayetine rastlamadim. Yorum yaparken bunlari da düsünmen lazim. Yoksa ben de atip tutarim su cihaz böyle su cihaz söyle diye. Ama kullanip da karar vermek en akillicasi

• quote:

Orijinalden alıntı: sadu23

furkan1983 kullandin da mi ipod u karar veriyorsun? Hiçbir zaman bir cihazi kullanmadan karar verme! Öyle fotograflarina bakip spesifikasyonunu okumakla is bitmiyor. Öyle olsaydi etraf elektronik uzmanindan geçilmezdi. I-pod veya baska bir mp3 calar kakkinda karar vermen için ilk önce onu kullanman gerekiyor. Internet sayfalarindan ürünün fotolarina bakmakla bu is olmaz. Cihazi eline almadan da Saglikli karar veremezsin. Zaten ipodun ozelligi kolayca kullanilabilir ve pratik olmasi. Ayrica simdiye kadar kimsenin ipod um arizalandi gibi bir sikayetine rastlamadim. Yorum yaparken bunlari da düsünmen lazim. Yoksa ben de atip tutarim su cihaz böyle su cihaz söyle diye. Ama kullanip da karar vermek en akillicasi

Alıntıları Göster
    minton sd kart girişli 256mb bir modeli var o şimdilik benim keseme daha uygun gibi geliyot

sitenizden güzel olmş allah nazarlardan saklasın çocuğu

• quote:

minton sd kart girişli 256mb bir modeli var o şimdilik benim keseme daha uygun gibi geliyot

sitenizden güzel olmş allah nazarlardan saklasın çocuğu

Alıntıları Göster
    bu arada kimse pil sürelerini fln yazmamış onlarıda yazarsanız dah iyi olur bence özellikle hddli modelelr iyi mi pil konusunsda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.