mesela içerisinde bi şarkının bir bölümünü dinlemek istiyorum. Atıyorum 15 defa aynı yerini dinlemek istiyorum bunu yapabileceğim bi makine vamı ?
çok kısa bir bölümü tekrar eden mp3'ler var.. A-B fonksiyonu..
A-B özelliği demek teşekkürler peki kısa süre derken 3-5 saniyemi fazlamı şimdiden teşekkürler.
Olmayan varmı acaba.. Bende gariban TEAC mp244 var onda bile var.. AB ile işaretleyip tekrar edilebilir mp3ler. Zaman sınırı var mı? Hiç denemedim açıkçası ama mantığım yok diyor...
keşke zaman dilimi hakkında bilgisi olan varsa bilgi verse
SLM ARKADAŞLAR A'YA BASTIKTAN SONRA SEN İSTEDİGİN MÜZİKTEKİ ALANI SEÇTİKTEN SONRA B'YE BASARSIN O ZAMAN A>B ARASINDA İSTEDİGİN BÖLÜM OLUŞUR WE TEKRAR TEKRAR DİNLERSİN SINIR ARALIGI KANIMCA MP3 ÜN SÜRESİNE BAGLI YANİ 3 DK BİR MP3 TE 3 DK'LIK İSTEDİGİN ALANI A-B LİK MENÜDE DİNLEYEBİLİRSİNİZ KOLAY GELSİN.
Teşekkürler arkadaşım inşallah öyledir.
benim creative ekransız muvo 128 mb da bile var. a-b diye bi tuş. ama yeni cihazlarda varmıdır bilmiyorum. menüleri incelemek lazım
piranha aviator kullanıyorum 15-20 sn tekrar ediyor
quote:
Orjinalden alıntı: xturkx
mesela içerisinde bi şarkının bir bölümünü dinlemek istiyorum. Atıyorum 15 defa aynı yerini dinlemek istiyorum bunu yapabileceğim bi makine vamı ?
Bahsettiğiniz işlemi gerçekleştiren mp3 çalar sayısı oldukça fazladır. A-B olarak adlandırılan tuş ile bu işlem gerçekleşir. Mp3 veya Mp4 çalar satın alırken tuşların adlarını kontrol etmeniz gerekir. Eğer tuş için A-B yazıyorsa o mp3 veya mp4 çalar sana uygun olacaktır.
A-B tuşu nasıl çalışır ?
Müzik çalmaya başladıktan sonra şarkının istediğin herhangi bir yerinde A-B tuşuna 1 defa basıyorsun. Şarkı çalmaya devam edecektir. Tekrar etmeni istediğin bölümün yeterli olduğunu düşününce A-B tuşuna tekrar basıyorsun. Böylece A-B tuşuna ilk ve son basma arasında kalan kısımı istediğin kadar sürekli dinliyorsun. Tekrarı sonlandırmak için A-B tuşuna bir kez basman yeterli olacaktır.
İmzamda adı geçen Orite EMP 1800 Mp4 çalarda bu A-B tuşu mevcuttur.
minton mmp3050 de war bu özellik kısa bi bölümüde değil istediğn kadar süreyi dinleyebiliyorsun
benim eski sony NW-E505 imde vardı bu özellik.şimdi ise sony modellerinde bu özellik bulunmuyo.
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
iRver t10'da da aynı özellik mevcut. İstersen 5 şarkılık bir kısmı bile işaretleyebilirsin hiçbir sınırı yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme