Şimdi Ara

Bir Bilgisayar Beğendim Yorumlarınıza İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kendime yeni bir laptop almanın zamanı geldi diye düşünüyorum ve bu amaçla bir kaç gündür araştırmalara başladım. Bir çok ürün inceledim ve bir çok ürün hakkında yorumlara göz attım. Sonunda kenime bir bilgisayar beğendim ve almayı düşünüyorum. Fakat internette laptop ile ilgili bir inceleme yada döküman bulamadım (Türkçe olarak) Sanırsam oldukça yeni bir bilgisayar. Bu nedenle çok fazla kullanıcısı yok. Fiyat/performans açısından güzel bir alet diye düşünüyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as5741g-524g50mn-as5741g-core-i5-520m-2.4ghz-4gb-500gb-dvdrw-15.6cm-1024mb-gt320m-bt-wv7pre/productdetails.aspx?I_ID=42259

Yukarıdaki linkte de görülebilineceği üzere bilgisayarın özellikleri şöyle;

Özellikler
    İşlemci Teknolojisi Intel Core İ5
    İşlemci Hızı 2.40GHZ Turbo İle 2.93GHz
    İşlemci Numarası 520M
    İşlemci Ön Bellek 3 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza Bus Hızı 1066 MHz
    Sabit Disk Kapasitesi 500 GB
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb
    VGA Chipset Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT320M
    Ekran Boyu(inch) 15.6"
    Monitör Tipi WXGA
    Maksimum Çözünürlük 1366 x 768
    Optik Sürücü DVD SUPER MULTI
    Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera
    İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr
    Ağırlık 2.6 Kg
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza

Ürün Kodu AS5741G-524G50MN yine AS5741G olup başka kodlu bilgisayarlar da var.

Resimleri;

Kafama takılan bu ürünü alırsam sorun yaşar mıyım? Sonuçta yeni bir bilgisayar. İşlemcisi henüz yeni (Intel Core İ5) önbelleği 3MB..
    Forumda bu bilgisayarı kullanan var mı? Sorun yaşayanlar yaşamayanlar.. biraz bilgi almak istedim..
    Bilgisay ile ilgili yorumları bekliyorum. Sizce alınabilir bir bilgisayar mı?
    TEŞEKKÜRLER !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero

Bu daha performanslı ve daha alınabilir bir ürün:

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-r590-uarl3bt-r590-uarl3bt-core-i5-520m-2.40ghz-4gb-1024mb-gt335m-320gb-15.6-bt-dvdrw-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=43942

Ben iki bilgisayar arasında teknin özellik bakımından pek bir fark göremedim.. Daha performanslı olduğunu hangi özelliğe dayanarak söylediniz acaba?

• gt335 gt320'den daha iyi bir ekran kartıdır.Ayrıca çoğu kişi Acer ile birçok sorun yaşamış.(Ben kullanmadım).Pek tavsiye edilen bir marka değil.
  • Ben 3 - 4 senedir ACER kullanıyorum. çevreme eşe dosta da tavsiye ettim hepsi aldılar hiçbir sorun yaşamadık. Çok tavsiye edilen bir marka olmadığını ve çok fazla sorun yaşattığını çeşitli yerlerde ve sıklıkla okudum ama yinede şansımı denemek istiyorum yeniden (inşallah yine sorunsuz bir ürün alabilirim)

Bende LG markasına karşı önyargılıyım Bu nedenle LG almayı düşünmüyorum

Bu arada, cevap için çok teşekkür ederim..
  • Hiç kullanan yok mu acaba?
  • oyun odaklı düşünüyorsan 5650 ekran kartlı acer 5740g almanı öneririm.fazla oyun oynamam , oynasam bile eski oyun oynarım yada yenileri düşük ayarda oynarım dersen 5741 güzel alet , tasarımı da çok hoş
  • quote:

Orijinalden alıntı: peacelick

oyun odaklı düşünüyorsan 5650 ekran kartlı acer 5740g almanı öneririm.fazla oyun oynamam , oynasam bile eski oyun oynarım yada yenileri düşük ayarda oynarım dersen 5741 güzel alet , tasarımı da çok hoş

Teşekkürler öneri için.. Bahsettiğiniz modelin diğer özelliklerini de öğrenebileceğim bir link biliyor musunuz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarikvarol

quote:

Orijinalden alıntı: peacelick

oyun odaklı düşünüyorsan 5650 ekran kartlı acer 5740g almanı öneririm.fazla oyun oynamam , oynasam bile eski oyun oynarım yada yenileri düşük ayarda oynarım dersen 5741 güzel alet , tasarımı da çok hoş

Teşekkürler öneri için.. Bahsettiğiniz modelin diğer özelliklerini de öğrenebileceğim bir link biliyor musunuz acaba?

Bahsedilen model şu:
    http://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/acer-as5740g-intel-core-i5-430m-2-26ghz-4gb-500gb-15-6-notebook-lx-pmb02-077_30.001.1177.0346.htm

• ekran kartı olarak ATI mi tavsiye ediliyor yoksa G.Force mu? MMORPG tarzı oyunları oynuyorum. Özellikle son dönemde Runes of Macig oynamaktayım.
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarikvarol

ekran kartı olarak ATI mi tavsiye ediliyor yoksa G.Force mu? MMORPG tarzı oyunları oynuyorum. Özellikle son dönemde Runes of Macig oynamaktayım.
    Teşekkürler

nvidia daha sorunsuz deniyor genelde ama ati'de de düşük güç tüketimi , ileri teknoloji ve yüksek performans var.o oyunu iki kart da sorunsuz çalıştırır
  • Harikasınız... Çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.