Şimdi Ara

Bir Bilgisayara 2 adet dijital video kamera bağlama.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda yeniyim, o yüzden konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın lütfen.
    Forumda araştırdım ama işime yarayacak bir bilgi bulamadım.
    İşimle ilgili bir proje gereği iki tane Hd kayıt yapan HDD video kamerayı bir PC'ye bağlamam,bunları aynı anda ekranda gösterebilmem, istenilen kamerayı full screen moduna alabilmem,görüntüleri AVİ formatında kayıt yapabilmem,VGA veya HDMI çoğaltıcı ile görüntüleri birden çok monitöre dağıtmam vs.vs. gibi birçok DVR kartın yapabildiği işleri yapmam gerekiyor.Tek sorunum (daha doğrusu asıl isteğim) bu işleri şimdiye kadar yaptığım gibi güvenlik sistemlerinin yazılımları ve 4 kanallı DVR kartlarla yapmak yerine daha kaliteli görüntü alabileceğimi düşündüğüm capture kartlar kullanmak ve firmamıza özel arayüzü ve kullanımı basit bir yazılım kullanmak.
    Konu ile ilgisi ve bilgisi olan arkadaşlar bu konuda yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
    Yazılım için uçuk olmamak kaydı ile ücret ödeyebilirim
    Yardımlarınız şimdiden teşekkürler.
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angelus__ -- 21 Şubat 2013; 0:56:25 >

• Yardımcı olacak kimse yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelus__

Arkadaşlar forumda yeniyim, o yüzden konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın lütfen.
    Forumda araştırdım ama işime yarayacak bir bilgi bulamadım.
    İşimle ilgili bir proje gereği iki tane Hd kayıt yapan HDD video kamerayı bir PC'ye bağlamam,bunları aynı anda ekranda gösterebilmem, istenilen kamerayı full screen moduna alabilmem,görüntüleri AVİ formatında kayıt yapabilmem,VGA veya HDMI çoğaltıcı ile görüntüleri birden çok monitöre dağıtmam vs.vs. gibi birçok DVR kartın yapabildiği işleri yapmam gerekiyor.Tek sorunum (daha doğrusu asıl isteğim) bu işleri şimdiye kadar yaptığım gibi güvenlik sistemlerinin yazılımları ve 4 kanallı DVR kartlarla yapmak yerine daha kaliteli görüntü alabileceğimi düşündüğüm capture kartlar kullanmak ve firmamıza özel arayüzü ve kullanımı basit bir yazılım kullanmak.
    Konu ile ilgisi ve bilgisi olan arkadaşlar bu konuda yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
    Yazılım için uçuk olmamak kaydı ile ücret ödeyebilirim
    Yardımlarınız şimdiden teşekkürler.
    Saygılar

Tam olarak elindeki veya aklındaki projeyi anlatırsan bir şekilde çözüm bulabilirim belli ki bu tarz bir projeyi normal bir ev kullanıcısı istemez :) sana söylüyeceğim tavsiye ile çok ufak cihazlarla 4-5 kamerayı bağlayıp tek pc'den izleyip kayıt alabilrisin v.s v.s ama öncelikle doğru düzgün projeni anlatmalısın

• Cevabınız için teşekkürler.
    İşim gereği üniversitelere eğitim laboratuvarları kuruyorum.Bu laboratuvarlarda eğitmenin yaptığı iş kamera ile kaydedilip öğrencilerin önündeki monitörlerden yayınlanıyor.Şuan sistemde DVR kart kullanıyorum ama pek hoşuma gitmiyor ve sistemi geliştirmek için değişiklik istiyorum.Bu konular çok hakim olduğum konular değil onun için bir bilenden yardım almam gerekiyor.Eğer ilgilenirseniz ayrıntılı görüşebilirsek çok sevinirim.Konu ile ilgilenen arkadaşlar fikir edinmek içinwww.kemaldis.com sitesinden kurduğum laboraturların örnek resimlerini görebilirler.
  • quote:

Yardımcı olacak kimse yok mu

aglama
  • quote:

Cevabınız için teşekkürler.
    İşim gereği üniversitelere eğitim laboratuvarları kuruyorum.Bu laboratuvarlarda eğitmenin yaptığı iş kamera ile kaydedilip öğrencilerin önündeki monitörlerden yayınlanıyor.Şuan sistemde DVR kart kullanıyorum ama pek hoşuma gitmiyor ve sistemi geliştirmek için değişiklik istiyorum.Bu konular çok hakim olduğum konular değil onun için bir bilenden yardım almam gerekiyor.Eğer ilgilenirseniz ayrıntılı görüşebilirsek çok sevinirim.Konu ile ilgilenen arkadaşlar fikir edinmek içinwww.kemaldis.com sitesinden kurduğum laboraturların örnek resimlerini görebilirler.

Şimdi size güzel bi proje kurdururum fakat bunu stream ile yapabilirsiniz böylece hocayı anlık olarak sadece ünv. değil hocanın belirlediği herkes izliyebilir, bunun içinde yaklaşık 2 mbps bir internet bağlantısı bile yatar çok fazla net'i zorlamaz, diğer türlü offline tarzı düşünüyorsanız DVR bence sizi kurtarabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.