Şimdi Ara

bir bilgisayara kac harddisk konabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • disk yada cdromu SCSI kulllanırsan fazladan bir tane daha bağlarsın
  • Daha da fazla istiyorsan usb den bağlarsın.
  • şimdi benim anakartta 2 tane slot var. toplam 4 ediyor yani. 2si cdroma 2 side hdd lere takılı. anakartta 2 tane de sata yeri var. ben 3. hdd yi sataya takarım ama psu dan takacak güç şeyi kalmadı o işi nasıl halletcez bide bu sata kontrolcüsü ne işe yarar
  • valla benim pc de 4 tane var mp3 dvd divx prog bir sürü şeyler ama yetmioooooooooo
  • quote:

Orjinalden alıntı: turnam

valla benim pc de 4 tane var mp3 dvd divx prog bir sürü şeyler ama yetmioooooooooo

4 tane kaçlık ama?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

şimdi benim anakartta 2 tane slot var. toplam 4 ediyor yani. 2si cdroma 2 side hdd lere takılı. anakartta 2 tane de sata yeri var. ben 3. hdd yi sataya takarım ama psu dan takacak güç şeyi kalmadı o işi nasıl halletcez bide bu sata kontrolcüsü ne işe yarar

PSU'dan sata'ya çevirici bir connector vardı bildiğim kadarıyla. Bununla yapabilirsin. Ama boşta hiç connectorü bağlayacağın güç kablosu kalmadıysa işin biraz zor. Ya kendine power'ın kablolarını çoğaltıcak dişi connectorler alıcaksın (erkek soketi dişi sokete takıcaksın 2 veya daha fazla soket çıışı olucak) böyle bişe varmı bilmiyorum ama kendinde yapabilirsin yada yeni bir power alıcaksın (Eğer power'ın güçsüzse PSU alman daha mantıklı çünkü power'a daha çok yükleniceksin)

Adı üstünde aslında. Sata kontrolcüsü sata disklerini kontrol eder. Bunların PCI kart olanlarıda mevcuttur. Anakartında sata kontrolcüsü yoksa bu tür kartlarla sata diskleri kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csniper -- 22 Mart 2005, 21:36:44 >

• bunun sayisimi olurmuş

alfabenin tüm harflerini dolduracak kadar koyarim
  • Ben 500 Tane Gene Takarimmm Yaa sacmaLamayin Ne Yapiyorsunuz O Kadar Hard disk i Dunya Muzik Veya KLip Arsivi m,i Yapacaksiniz 2 Veya 3 Tane Neye Yetmiyor
  • +Truva1
  • benim boarda hic bir ek karta gerek duyulmadan 12 sata 4 ide olmak uzere 16 tane hdd baglamak mumkun ama bunu yapmam icin herhalde cildirmis olmam lazim. insan o kadar bilginin arasinda bogulur ya dusunsenize 16x 200 gb: 3200gb buda 700 mb boyutlu 4681 film yapar yada ortalama 5 mb boyutlu 819200 mp3 yapar
  • Nereden nereye.. arkadaş 200 gb lik 16 hdd takılır 3200 gb olur vay be yazmış. ben 8 tb 10 tb 12 tb hdd lerden 96 tane takılı kullanıyorum. daha fazla nasıl takarım derdın deyım. Diyeceksiniz o kadar hdd yi ne yapıyosn. chia madenciliğine girdim çıkamıyorum. bakalım sonumuz ne olacak. bu arada kasa thermaltake w200

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.