Bildirim
'Bir bilgisayarın sadece belirttiğim 5 siteye girmesi' nasıl yapılır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
medemden ayarlayabilirsin. -
modemden yaparsam tüm bilgisayarlar için olmaz mı.
modem yaılıyorsa nasıl yapılıyor? -
genelde büyük ölçekli firmalarda bu işi websense gibi filtreleme yazılımları ile yapıyorlar. tabi ücretli bir yazılım bu, emin değilim ama mutlaka ücretsiz bir alternatifi vardır. o yazılımı ilgili bilgisayara kurup ayarlamarı yaparsanız olur. modemden yapabileceğinizi sanmıyorum.
aslında şimdi biraz araştırınca bunu internet explorer içinden de yapabilirsiniz ama firefox vb tarayıcılar kullanılmıyorsa çözüm olabilir. benim sistem ingilizce olduğu için ingilizce isimlerini yazıyorum, bilgisayarınızda aşağıdaki yere gidip
iexplorer > internet options > content > content advisor > settings > approved sites
kutucuğa * koyup never(hiçbir zaman)' tıklayın. birde girmek istediğiniz 5 siteyi tek tek yazıp always(Herzaman)'ı tıklayın. burdan çıkarken size supervizor şifresi girmenizi isteyecek, böylece şifreyi bilmeyen kişi bu 5 site dışında bir yere giremez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnnysn -- 24 Mart 2010; 11:57:05 > -
inetprotector -
Hayrola ne bu güvenlik?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X