Şimdi Ara

Bir Bilimkurgu Filmi Arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Belki 2005'lerde falan TV'de izlemiştim. Bir uzay gemisi havada savaş uçaklarıyla itdalaşına girip uçakları düşürüyordu. Bir kasaba gibi bir yere iniyordu ve içindeki bir yaratıkla bazı askerler ya da insanlar savaşıyordu. En sonunda yaratığı öldürüyorlardı.
    Hatta bunun bir ikincisi daha vardı. Daha önce öldürülen uzaylının eşi intikam için geliyordu sanırım. Bu da bir nükleer santrale giriyordu ve nükleer santralde askerler bununla savaşıyordu. Bu sefer askerlerde çok değişik silahlar vardı. Bu filmlerin adını biliyorsanız ve yazarsanız sevinirim. Bu arada anlattığım filme benziyor ama Predator (Av) filmi değil bahsettiğim.

• İnterstellar,The martian
  • Taylor Lautnerr kullanıcısına yanıt
    Post kasmak için mi yazdınız ? Adam aradığı filmi sormuş siz ne önermişsiniz !
  • İndependence Day olabilirmi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Yok o değil hocam. Dediğim filmde toplu gelmiyorlardı. Yanlış hatırlamıyorsam Predator filmindeki gibi tek bir uzaylı/yaratık vardı.
  • 32aslan kullanıcısına yanıt
    Film önerirmisiniz diye okumuştum dikkatsiz davranmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Xtro 3 watch The skies olabilir.

Yok o da değil hocam. Ama dediğiniz filmin trailer'ı bayağı gerdi beni. Biraz Alien biraz Predator tipi bir film yapmaya çalışmışlar ama pek olmamış sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Taylor Lautnerr kullanıcısına yanıt
    The Martian çok güzel filmdi hocam. İntersteller'i de (adını doğru yazdığımdan emin değilim.) izledim ancak çok güzel diyemesem de güzeldi o da. Ben de izlemediyseniz "Yarının Sınırında - Edge of Tomorrow" filmini öneririm. İzlediğim en güzel filmlerden biriydi.

• Bu filmi galiba bende hatırladım hatta yaratık kara bir şeydi.Arada yarattığın gözlerinden görüyorduk askerleri avlarken, hızlı hareket ediyordu bayağı. Ama ismini bende hatırlıyamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.