Şimdi Ara

Bir bölgeyi ağaçlandırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar memleketim erzurum işli ede bazı bölgelere ağaç dikmek istiyorum köyümün bulunduğu arazi çoğu yer. Orman halinde ama çıplak yerler var buralara ağaç dikeceğim bir iki sorum var mecbur tohumdan dikmek zorundayım maliyeti Düşurmek için benim diktiğim tohumlar ağaç olduktan sonra kendiliğinden çoğalrırmı ben her sene 500 tohum ekmeği planlıyorum. Çimlenme oranı ne olur sizce kaçı ağaç olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin2516 -- 4 Haziran 2017; 9:08:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Meşe palamudu öneririm. Şu sıralar tam mevsimi, dalından düşen olgun palamutları toplamaya başlayın. İçi boş, çürümüş palamutları almayın. Topladığınız palamutları ev dışında bir yerde saklayın, bahar gelince ekin. Ben bu şekilde yapıyorum. Çimlenme oranı %90'dan fazla diyebilirim. Gözlemlerime göre meşe fidanları 6-7 senede meyve verecek yetişkinliğe erişiyor. Diktiğiniz araziyi koruma altına altına almanız gerekecektir. Aksi halde yeni çıkan fidanların hayvanlar tepelerini yiyecektir.
  • Amacın toprağı canlandırmaksa cennet ağacı var, kötü kokuları çeken ağaç olarak da tanınır. Bunu dik etrafını da çok çabuk ormana dönüştürür. Çokta ucuz

Bir bölgeyi ağaçlandırmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adalı89 -- 26 Ekim 2017; 10:58:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.