Şimdi Ara

Bir buçuk sene sonra... nihayet 3 kırmızı...(resimli) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu Microsot Live'dan baya para kazandı. Çoğu kullanıcının Live alıp kullanamadan konsolu gitti. Adamlar herşeyden para kazanıyor.

Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun adamım benimkide 08.2006, bekliyorum ölmesini........

Aslında kendimi hep en kötüye hazırlayıp bi köşede yedek konsol parası tutuyorum ama bu sefer parada işe yaramayacak çünkü piyasada alıcak konsol yok
  • abi geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noktalama

Şu Microsot Live'dan baya para kazandı. Çoğu kullanıcının Live alıp kullanamadan konsolu gitti. Adamlar herşeyden para kazanıyor.

Geçmiş olsun.

bari para verip dogru duzgun bir online oyun oynuyoruz ps3teki gibi degil

@Tolga_pan_11
    kardes iki sey dikkatimi cekti
    1.senin konsolun ustunde xbox 360 stickeri gibi bisy var o bende yok kutunun icindenmi cikio acaba
    2.senin konsolun ortami kapali giby mis benimki ondan daha kucuk bisy olurmu (2-3 gune kalmaz vga hd kablo alicam monitorumde oyniyacam)

• En azından yine ücretsiz sunuyor Ps3. Bu konsolu kullanmak için herşeyine para veriyoruz. Browser bile yok.
  • geçmiş olsn öncelikle, acaba ne zmn 3k verecek korkusu çok kötü bi durum yw adamı paranoyak yapar
  • tmm o zaman git lag ile adamin ustune 50 tane mermi bosalt
    bu arada ps3un updatelerine baktimda ne zaman update olsa birisinin konsolu bozuluyor bari browser olmasin ama bi update ile bozulmasin
    haa bide ps3de browser olsa ne ise yararki onu alacak paran var ise kesinlikle evde bi bilgisayarin vardir
  • geçmiş olsun tolga ben ümit oyun değişicektik ama kısmet değilmiş yenisine sağlık diyelim
  • Tolga_Pan11 geçmiş olsun...

quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Geçmiş olsun adamım benimkide 08.2006, bekliyorum ölmesini........

Aslında kendimi hep en kötüye hazırlayıp bi köşede yedek konsol parası tutuyorum ama bu sefer parada işe yaramayacak çünkü piyasada alıcak konsol yok

Ya nedir o birader yaw xbox kefen parasımı?

• geçmıs olsun bır yıgıdı daha topraga verdık ama savaşımız sürecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinan04

Tolga_Pan11 geçmiş olsun...

quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Geçmiş olsun adamım benimkide 08.2006, bekliyorum ölmesini........

Ya nedir o birader yaw xbox kefen parasımı?

Yok yaw 3k verirse kefen parasına ihtiyacım olmayacak cenaze kaldırmam parçalara ayırıp satarım.

Paranın maksadı kötü gün dostu olması amma velakin piyasada xbox olmadığı için bende çok tedirginim bu aralar..............

• geçmiş olsun deme benimde aynı 9 / 2006 üretimli konsolum 1 hafta önce verdi 3 kırmızıyı bende başta karamsarlığa kapıldım sonralardan araştırayım dedim ve kelepçe yöntemini uyguladım şimdi her gün oynuyorum takılma donma gibi problemler olmadı ve düzeldi üstelik yaptırma parasından kurtuldum.

Artık bu raddeden sonra konsol beni 5-6 ay idare etsin yeter

sende korkma ve kelepçe yöntemini uygula konsolun %99 çalışacaktır.Tecrübe ile sabittir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tolga_Pan11

Saolasın erhan abi..Üzülmedim ama o kadar neden bilmiyorum en azından konservatuvar sınavlarına hazırlanmak için bol bol vaktim olcak:D amma polyana kılıklıymışım hee:d arkadaşlar makinayı komple elimden çıkartmak istiyorum..Bütün aksesuar ve oyunlarıyla premium pack içeriği bildiğiniz gibi(wireless kol,20 gb hdd,hdtv kablo,headset vs.. bir tek ethernet kablosunu veeemiycem gerçi isteyen olursa veririm bi ucu kırık ama yine de bağlanıyo yani kabloyu olağan dışı sarsmadığınız sürece sokette kalıyo düşmeden) ayrıca 30 küsür oyun var region free ve ntscj asia bölge kodlu olmak üzere onlarıda tanesi 5 liradan vermeyi düşünüyorum.en hit oyunlar...Para toparalyı ya yeni makina alcam ya ps3 geçicem...
    quote:

Orjinalden alıntı: wNchstR

Tolga çok üzüldüm,geçmiş olsun..

öncelikle geçmiş olsun. xboxdan sonra ps3 oynayan biri olarak söylüyorum,kesinlikle ps3 e geçme. hiç bir şekilde xbox ı tutmuyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: risingforce

geçmıs olsun bır yıgıdı daha topraga verdık ama savaşımız sürecek

may the force be with us
  • Saolun arakadaşlar tüm sorulan soruları aklımda kaldığınca cevaplamaya çalışcam...

*Wireless Gamepad fiyatı 50 ytl(politika net piyasada neyse bende yarısı:D yani sıfır ürünün yarı fiyatı)

*KElepçe yöntemi uygulamayı düşünmüyorum daha önce de farklı problemlerden ötürü masrafa girmiştim nası olsa bi daha yapıcak 100 kağıt tamit parası vermektense parça parça satarak 250 yi bulurum zaten en az 250 oyunlar falan da o yüzü de ekle 350 biraz daha kasıp yeni makina alırım ve 3 k derdim olmaz.Bu kaba hesaptı:D

*O sticker kutudan çıktı Zamanında CD oyun dergisi okuyodum orada Göktuğ yüksel diye bir yazar vardı ben küçücükken herif oyun inceliyodu türk insanının çoğuna da xbox u o sevdirmişti o alır almaz yapıştırmıştı ben de gördüm bende yapıştırdım üstüne:D

parçaları çıkartıyorum tekrar hatırlatıyorum arkadaşlar msn:sniper_3811@hotmail.com

• Kaçınılmaz bi son, geçmiş olsun
  • Çok geçmiş olsun Tolga...
  • Geçmiş olsun...
  • Forza 2 ile GTA IV oynadığım zamanlar geldi aklıma aah ah satmaz olaydım .
  • gecmıs olsun uzme tatlı canını ... cana gelecegıne mala gelsin hıc 3k gorme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakoliksever -- 1 Ağustos 2008; 2:54:35 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.